Што ви недостига од детството?

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Ми недостига ВРЕМЕТО што го имав за трошење. Јадење зелени плодови (мх мх мх), седењето на „шахта“, тајните чоколатца „на пишанка“, баба ми, пругите....Гореспоменатите цртани, иако некои ги даваат на МТВ па трчам кога ги има за да ги гледам :)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
A Мустафа и флипери?
Мене ми недостигаат... Ја вртев со 5 жетончиња:pipi:
И штрумфови и Грашкоград ми недостигаат

Да, да и легендарното фудбалче, од кое се правевме да извадиме жетони или топка од голот.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Мене ми недостигаат повеќе работи,ама најмногу безгрижноста,тоа што си бев ливада зелена у паметот,не се грижев за оценки и слични глупости за кои сега се грижам.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Поминатото време со бабите и дедовците. Сега немам многу време за посета:(.

Маалскиот фудбал. Еее времиња... се собиравме над 30 души кај тогашните неишалки. Сега ретко да се најме заедно 5 души.

Captain Claw:)

R

reactive89

Гостин
Трките со точаци,нинтендото,Супер РТЛ
Овоа ме потсети коа сме праеле рели трки на новиот дел од паркот на тоа песочните патеки... аххх... тоа прееееееееееемногу ми недостига :( знаевме да се стаиме сите деца од маало што се дружевме највеќе... едно добри 10 до 15 души... и ајмооо рели у парк... хаха... луѓе вадевме од памет... кој прв бидне тој води круг... се додека не се измориме... ќе седнеш на трева ќе одмориш и пак после истото... непрекинато... со саати оставање само на седиште и тркање... аххххх ... сакам пак...

п.с. ако видите наредниот викенд будала што вози рели по тоа песочните патеки, знајте тоа сум јас... се обидувам да се навратам бар малку на тие времиња... хахаха:smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
A Мустафа и флипери?
Мене ми недостигаат... Ја вртев со 5 жетончиња:pipi:

Леле остај кај ме потсети ми се оди на клипери :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едноставноста на животот,меѓу другото.:lizavce:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Eееее од сите цртани овие најмноги ми недостигаат.А мене од детството нај-нај ми недостасуваат игрите.Тоа што можев цел ден да го поминам во игра и никому-ништо.Да си играм со барбики,да си играм во маало,што постојано одев кај баба на гости (а сега немам време) ееееееее времиња беа тоа...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.749
Поени од реакции
11.643
неодењето на школо!

Член од
24 декември 2007
Мислења
30
Поени од реакции
1
se mi nedostiga od detstvoto,i vo sustina i sega sum edno golemo dete

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Памперсот, цуцлата и КАШИЧКИТЕ!!!!:pos2: :gorda:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Времето што го имав,малските другари со кој игравме фудбал,кошарка(знаевме да се збираме и до 30 деца).....Едноставно речено многу ми фали детството!!!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Слободата...Ич не ти е гајле за ништо, по цел ден надвор, уживанција....Сеа е :jaj: Ама јебига тоа е мора да се живее :)

Kajgana Shop

На врв Bottom