- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 2
Stanvi od kompjuterot zs idam sega i od gla ke ti go aknam!!!
Smesta da si ja namestila masana za rucek, nemam vreme cel den da te cekam, ili filmot e povazen? i jas ke i recam "filmot mi e povazen" i taa ke mi frlit eden krvnicki pogled i ke recit " moreeee ne ste vie jadeni kjotek, da bevte ke videvte dali vaka ke se ponasavte, STANVI ODMA REKOV DA NE IDAM TAMU!!!!!"
imat uste mnogu ama me mrzit da pisam
Da prodolzam: Matorica edna! Po cel den nisto ama nisto ne prajs, samo za setanje i za kompjuter znajs, nisto drugo. A znajs da baras pari, daj za ova daj za ona, jas ne sum banka ovde (ne gi pecatam)
Ko ke dojdam od na rabota samo vardi da nemas se napraeno pa ke vidis togas so ke te snajdit.
Ako ako, kleci na telefon, posle ti ke si ja platis smetkata, moreee ko ke mu kazam na tatko ti, se ke ti zabranit.
Mama na tato: " Odma da go prodajs kompjuterot i da go osklucis internetot zosto po cel den samo na nego e obesena, uste nestanata taa na kompjuter" (E ova ko ke go recit mi idat da ja frlam od terasa)
леле тотално истото и мене ми се кажува , осебно тоа последното за компјутерот и за шетањето и парите .:pos2: