Има бајаги работи...

Татко ми нема завршено факс, и сега напиња до даска ако не положам нешто, мада незнам зошто воопшто му кажувам

Време пред колоквиум/испит иде стандардното... "Книгиве сами си учат", "Книгиве прашина фатија", "Ако не почнеш да учиш не ти плаќам веќе интернет", "(Името на женска ми

) собери го да учи, иначе не го пуштам да искача

"....
Во глобала ништо осд ова не може да го оствари, а најмалку да ми забрани нешто, пошто никогаш во животот не се случило нешто такво, ниту пак јас би прифатил

Али ме вади од патики, што на 22 години он ќе ми кажува кога да учам а кога не, и притоа се имам положено досега (освен еден испит) и зимам стипендија

И ќе добијам 8-ца да речеме, и ќе рече епа зошто не си добил 9-ка

И сега гледа не го ебавам, и оди се жали кај мајка ми. Милка натерај го да учи, и она кога ќе го подбере (пошто знае како е, учела факс, завршила, знае дека има време кога не ти се отвара книга...

), и си витка опаш

Следно што многу ме вади од патики е кога ме буцка за навивање...
Влегува дома, јас сум рокнал некој клип од наше навивање (на Комити) и ќе влезе...
"Цццц јајцава ми ги отече, само некои дебилни звуци...". Вријам...
И секако, "се паметно момче, ама неможам да сватам како можеш да си Комита..."

Кога ми буцка навивање мама си ебаваме после тоа, војни се водат

Во последно време ме вади од патики со тоа што постојано дроби како не сум му обрнувал внимание (а нема врска, досадно му е и нема кој др да замара

) па дури и ми кажа откако сум се вратил од одмор сме биле како странци

Али и покрај се, највеќе си го сакам, плус отсекогаш ми бил како другар па не му замерувам за тоа што ми зборува