асфалт
UNCENSORED
- Член од
- 8 август 2005
- Мислења
- 804
- Поени од реакции
- 23
кај ангела немат сакам нејќум) разбра?Не е работава клише/млише. Така сакам, секогаш така сум сакал да се облечам, и по 10 години така ке сакам
кај ангела немат сакам нејќум) разбра?Не е работава клише/млише. Така сакам, секогаш така сум сакал да се облечам, и по 10 години така ке сакам
Добри примери само што ова е за престојниот месец септември-октомври после тоа камен ладно е. Давајте зимска облека!Да не бидат запоставени момците еве неколку слики од новите колекции за престојната есен :smir:
Добро мара. Така сакам ко ќе ми кажиш, не е твој стил и готово.Не е работава клише/млише. Така сакам, секогаш така сум сакал да се облечам, и по 10 години така ке сакам
ахха...овој ми е многу педерастичен ...плус..кошула у пантолони?? неее....бљак...Да не бидат запоставени момците еве неколку слики од новите колекции за престојната есен :smir:
Па зависи за кој како. За пониските, глупо е кошула однадвор кога во 80% од случаите ќе им биде долга и уште повеќе ќе ги скусува, па ја ставаат внатре.(ја сум пример)ахха...овој ми е многу педерастичен ...плус..кошула у пантолони?? неее....бљак...
Ете, сакам вакви дуксери...ги има кај нас, некаде?
Еве ви, и тема и пост, и не туку кукулекајте!
Сите се ДизелЕте, сакам вакви дуксери...ги има кај нас, некаде?
...или само лиги да праите?
Слична колекција има и во Springfield ГТЦ