Колку лесно се заљубувате?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Најтешко на свет! Уште се немам заљубено, а 17 ги направив веќе :(

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
epten brzo se zalubuvam , ke najdam nesto so mi se dopaga na devojkata i toa e toa

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
faraon напиша:
epten brzo se zalubuvam , ke najdam nesto so mi se dopaga na devojkata i toa e toa
toa sto ti zboruvas ne e ljubov...toa e momentalna zatreskanost vo nekoja tipka...zatoa sto vo eden den mozes da vidis da kazeme desetina ubavi devojki i kaj sekoja ti se dopagja nesto...no toa ne znaci deka mozes da se zaljubis vo site niv ili vo sekoja ubava devojka koja kje ja vidis...aj te molam...
pa i nas zenskite moze da ni se dopadnat povekje maski, da se zatreskame vo niv...
mozebi ti lesno se zaljubuvas no ne veruvam deka bas na taj nacin kako sto kaza...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ne znam kolku cesto :) ednostavno ako nekoja licnost mi se dopadne i malku isprovocira....time after time..moze da se zaljubam..

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Колку лесно толку тешко се заљубувам лесно се заљубувам ако видам некоја што ептен ми се свиѓаto e to

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Demek ako kazam jas tesko se zaljubuvam, ke ispadnam jaka cura, neli?:wink:
Pa analizata na coveka se pravi pred da stapis vo intimen kontakt so nego, a za zaljubuvanje posle lesno e, moze toa da se samo minuti:wink:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Веројатно тешко, затоа што не се сеќавам стварно да сум се заљубила и да сакам некој безусловно. :toe:Мада се појасно ми дека така само се осеќам празно, и почнувам полека да го уќутувам тоа критичниот ум и несигурноста што ја имам, и да се препуштам без страв, затоа што само така може да бидам стварно среќна. У спротивно сум кукавица која се штити себе си.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу тешко се заљубувам.Ептен тешко.Може да се развие симпатија или нешто слично,али треба да пројде доста време додека се заљубам.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Tesko se vljubvam

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Со оглед на фактот дека еднаш потпаднав под женски провокации и многу лесно и наино се заљубив , бев срекен и се изгорев, беше болно но помина, искуство плус.
А за заљубување чисто сумљам дека повторно ке се заљубам.

Jan|4ka

Luda Devojka
Член од
21 август 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
auu kolku lesno se zaljubuvaaam, ama ako mi zgreshi za sekunda mozam da go otsakam, a ina4e teshko mozam da otsakam nekoj, koga znam i deka nema sansi da bideme zaedno :(

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Ретко се заљубувам ама лесно. Или веднаш ќе се заљубам во некој или никогаш (барем до сега) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom