Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
ке може ли некој да ми даде код за декодирање на нокиа 6300 да работи со сите сим картички а не само со на т мобиле. благодарам однапред:raz:

ке може ли некој да ми даде код за декодирање на нокиа 6300 да работи со сите сим картички а не само со на т мобиле. благодарам однапред:raz:

полесно е на некој пари да му побараш на сметка да ти префрли и да отидеш со тие пари во сервис да ти го издекодираат.

Имам нокиа н96. Дневно барем по 10 пати ми се закочува телефонот. Се случува дури и коа ми вртат да се закочи. Дали може да направам нешто да се среди( update на софтвер или сл..) или нема чаре.

па пробај апдејт. :)

ако неќе формат на масс мемори :)

Имам нокиа н96. Дневно барем по 10 пати ми се закочува телефонот. Се случува дури и коа ми вртат да се закочи. Дали може да направам нешто да се среди( update на софтвер или сл..) или нема чаре.

3*** верзија на софтвер имаш ? ај куцни *#0000# па пиши

Не верувам дека е поради полната меморија... а верзијата на софтверот е 12.043

Не верувам дека е поради полната меморија... а верзијата на софтверот е 12.043

компјутер со 2500 програми функционира исто како и кога има Clean Windows?

Телефон Самсунг SGH-e250 кога ке ставам VIP картичка бара Network pass како да го тргнам ? да работи на VIP

Телефон Самсунг SGH-e250 кога ке ставам VIP картичка бара Network pass како да го тргнам ? да работи на VIP

Во најблиската мобилара ефтино е ... сам неможеш не верувам дека имаш опрема за декодирање ... има уствари една финта да го "декодираш" после ќе работи на сите сим картички ама имеито ќе му биде сите нули 00000000000 ... тоа не ти го препорачувам може да ти прави проблеми телефонот

кога ќе ги симнам и што да им правам не се отвараат :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom