- Член од
- 2 ноември 2009
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 1
ке може ли некој да ми даде код за декодирање на нокиа 6300 да работи со сите сим картички а не само со на т мобиле. благодарам однапред:raz:
полесно е на некој пари да му побараш на сметка да ти префрли и да отидеш со тие пари во сервис да ти го издекодираат.ке може ли некој да ми даде код за декодирање на нокиа 6300 да работи со сите сим картички а не само со на т мобиле. благодарам однапред:raz:
3*** верзија на софтвер имаш ? ај куцни *#0000# па пишиИмам нокиа н96. Дневно барем по 10 пати ми се закочува телефонот. Се случува дури и коа ми вртат да се закочи. Дали може да направам нешто да се среди( update на софтвер или сл..) или нема чаре.
Епа направи си апдејтНе верувам дека е поради полната меморија... а верзијата на софтверот е 12.043
компјутер со 2500 програми функционира исто како и кога има Clean Windows?Не верувам дека е поради полната меморија... а верзијата на софтверот е 12.043
mobile9.com ... zedge.net ...дали некој има тема за nokia 6070 ?
Во најблиската мобилара ефтино е ... сам неможеш не верувам дека имаш опрема за декодирање ... има уствари една финта да го "декодираш" после ќе работи на сите сим картички ама имеито ќе му биде сите нули 00000000000 ... тоа не ти го препорачувам може да ти прави проблеми телефонотТелефон Самсунг SGH-e250 кога ке ставам VIP картичка бара Network pass како да го тргнам ? да работи на VIP
Симни ги и стави ги во телефонот во themesкога ќе ги симнам и што да им правам не се отвараат