ako e ekran - 1200Sony Ericcson S500, ekranot mu e zaeban, si pokazuva na nego se ama nema svetlo.. Kolku kosta da se sredi ?
флет кабел, кај мене е 800 денариCheck camera connection na samsung u600 и боите се мењаваат насвако на негатив ... шо му е ?!?!? има спас или нов ?
ок фала ....ааа од ск си нели ??флет кабел, кај мене е 800 денари
побарај Алфа Мобил на водњанска, бб.ок фала ....ааа од ск си нели ??
500денари.Дали некој знае дали можам да го декодирам телефонот(Sagem my200c) и д акористам сим карт. од други мобилни оператоти како вип и космофон. Моментално работи само на т-мобиле.Благодарам
Неможе сеуште да се декодира успешно шитот од телефон од вип :pos2:moze li red bul od vip da se dekodira i kolku ke kosta
Yingtai d100 neke da se polne, rabotese odlicno se isprazni go vkluciv da se polni se pojavi baterijata na ekran deka se polni ja snema i poveke ne saka da raboti ja vadev baterijata i pak nisto HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blagodaramНеможе сеуште да се декодира успешно шитот од телефон од вип :pos2:
а кинезот однеси го до најблискиот сервис да ја шокираат батеријата па да пробаш така ... може и полначот може батеријата да е отидена ...
Треба да се провери може екран може флеткабел :SДисплејот на LG KE500 многу избледе, одвај се гледа по нешто на екранчето.
Што може да му е и колку кошта да се направи ?
1600 денари, алфа мобил водњанска. 02,5211745Имам проблем со екранот на СЕ к550и. Пред некој ден се појавија 2-3 мртви пиксели. Потоа наредните денови почна да се шири и сега имам 2-3 надолжни линии по екранот. Чаре?Нов екран:?Колку ќе чини?
да си ги вратиш податицте - не.Ај да видиме дали има мастор за мојот проблем
Имам Nokia n97 сега за сега ме служеше добро, али пред некој ден на екранот ми се појави некаков error со опции за retry и stop и откако стиснав било што, меморијата односно drive E; воопшто неможе да се отвори или користи. Сите податоци во него отидоа. Пробав со restore factory settings, и слични работи али драјвот воопшто неможе да се активира. е сега дали знае некој зашто ова се случи, што е чаре и дали може да си ги вратам податоците?
Поздрав
Чаре: НОВ ТЕЛЕФОН :smir:Имам проблем со екранот на СЕ к550и. Пред некој ден се појавија 2-3 мртви пиксели. Потоа наредните денови почна да се шири и сега имам 2-3 надолжни линии по екранот. Чаре?Нов екран:?Колку ќе чини?