Martin_GSM
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
затоа ке прашаш дали даваат пред да му го оставиш телефонотaaaaaaa ako ne mi dadat ?
затоа ке прашаш дали даваат пред да му го оставиш телефонотaaaaaaa ako ne mi dadat ?
Прво и најосновно кога ќе ти се намокри телефонот ОБАВЕЗНО вадиш батерија и што побрзо да отидеш на сервис да ти го исчистат и да ти сменат нешто ако има сјебано :smir:вака..мајка ми има N73... на старо и е земен од колега...чуван е упм..педантерија..вчера искочена била нвм..и на крај коа дошла го видела телефонот на маса со ракија потурен..и сеа сам врти броеви, џојстикот е поебам...цел телефон игра брекденс шо се вика...има чаре за ова шо како каде...
е ЈАБИ га..утре ке го носи мајка ми..не бил мокар мн ама се ретардираше телефонот...ваљда само чистење ке треба..Прво и најосновно кога ќе ти се намокри телефонот ОБАВЕЗНО вадиш батерија и што побрзо да отидеш на сервис да ти го исчистат и да ти сменат нешто ако има сјебано :smir:
okolu 700 denari e cela folija komplet so joystick.вака..мајка ми има N73... на старо и е земен од колега...чуван е упм..педантерија..вчера искочена била нвм..и на крај коа дошла го видела телефонот на маса со ракија потурен..и сеа сам врти броеви, џојстикот е поебам...цел телефон игра брекденс шо се вика...има чаре за ова шо како каде...
вака..мајка ми била денес до град...све било ок..и таман коа дојде дома пак не и работи тастатурата...утре ке провери шо како...сеа се суши шо му ја знам..ваљда ке биде ок...okolu 700 denari e cela folija komplet so joystick.
прашање на среќа, извади ја батеријата стај го вечерва на топло и прво што треба да направиш утре после миењето лице и заби е да го посетиш најблискиот сервис кој има сервисер.nokia 2760 peren vo masina za perenje ima li sansi da se servisira i kolku bi kostalo blagodaram mnogu
99.9998% од членовите на форумов не те сфатија, иначе извини на гсммкд што не ти помогнав, неможам да најдам уште активни форуми со ром хакинг што се замараат :/ порано бев повеќе внесен во играње, аплиакации и зезање со OS кај телефоните... сега стрикно само сервис работам.vak sega : instalirav hellox2.03, go otvoriv i pocna da instalira; se instalira rompatcher; go otvaram rompatcher i vo nego ima :installserv er-FP2 i open4all-RP+ so plava ikona; pravam aply All Patches i Add to Auto pa doaga do promena na ikonata vo zelena. necerikuvan i aplikacii bez problem gi instalira. To run it:
using a hacked phone, extract
z:\sys\bin\EFSrv.dll
and copy to the PC folder where you have c2z.exe
and run c2z.exe
It will generate the files:
c2z.rmp; koka sakam da napravamm aply ikonata od plava stanuva crvena. Dali e problem bidejki n96 e so nova vezija v30.033.
што има таму?Ви препорачувам алфа копи у ск
Стандардниот е осум нули ... ако не е сменетsamsung sgh-e630 sakam da go resetiram a mi bara kod a ne go znam moze li nekoj da kaze kako da go resetiram.