Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
1. charger not supported дефектот кај нокиа не е од софтверски аспект.
прво пробај со друг оригинален полњач, ако не полни ни со него со неоригинален полњач. Ако не полни ни со двата типа на полњачи тогаш не ти бега сервис.
imas li ti originalni i neoriginalni polnaci da dojdam da probam dali polni. ako polni ke go kupam polnact ako ne jebiga servis ne bega. aj pisi pa ako mozes ke pominam posle!

malce off topic:
da ne znae nekoj do koga raboti alfa mobil da idam da go dzirnat telefonot zaso gledam necro ne e online.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
го ѕирнав јеботе, али одпосле ми текна дека си од форум.
нвм солуцијата е бест форевер што ти ја дадовме.

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
Ако може да ми кажеш што чаре да барам за нокиава N73 me. Не ми функционира дисплејот, значи може да ми ѕвонат само што не гледам кој ме бара :pos2:. Која цена е за поправка и кажи подетално за сервисот кај ти се наоѓа. Поздрав

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
Брат ја иам САМСУНГ Е590, и сеа коа ке пуштам некоја стерео песна, само едниот дел ми го пее, ко на пр. место 2 звучника, 1 има, барем ја така размислувам :)
па, кажи ми, дали може да се опраи преку подесувања, или мора на сервиси да го мкнам :)
поздрав

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
od nekrofilija: *2767?*3855# ako ne pomine so toa togas - buzzer treba da se menvit.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
На SE W300i изгуби и слика(бел екран) и тон(слушалката),најверојатно флетот е или доколку има други симптоми кажете ми што може да биде и колку е поправка.Ако е флетот исто кажете ми колку кошта со монтажа.Разбрав дека имало флетови турски и наводно оригинални SE,па ме интересира и тука во што е разликата.Фала :wink:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кхм... не сум сретнал до сега фабрика во турција за флетови.

како и да е флет без монтаќа е 10 евра, со монтаќа 20 евра кај мене за тој модел.

С

Спенсер

Гостин
кхм... не сум сретнал до сега фабрика во турција за флетови.

како и да е флет без монтаќа е 10 евра, со монтаќа 20 евра кај мене за тој модел.
абе некро некроооо, вчера у 19:50 бев до кај тебе у дуќан...затворено!ахха ај у пон ке дојдам,за таа н73ката да видам

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не можам да отворам word документи (најверојатно и сите офис работи) на samsung d900i, упатството каува дека има читач...но го немит.

Без многу бавтање, има ли брзо решение за ова, некоја програма и слично?

Однапред благодарам.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ивица, ова нема ништо врска со сервис, декодирње и флешување.

знам дека тмобиле со нивниот брендиран софтвер имаат напраено утка - т.е. немаат офис инсталирано, на мојон форум гсммкд имаш туториал како да инсталираш јава на Самсунг Д900и во самсунг секцијата додека во Јава ќе најдеш офис компатибилна за сите телефоните.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
47
Поени од реакции
0
Zdravo momci.Eve pak so nekoe problemce mu zemav na maliot k 320 pred 2-3 mes.i na skolo menuvale sim si igrale i sega problem.Mi bara phone code a ne e fabrickiot nekakva pomos , format , ili nesto slicno fala mn.:toe::toe::nesum::nesum::uvo:

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Некро брат, во понеделник кажи ми коа си на работа да ти донесам LG Kp500 Cookie од UK за декодирање. и кажи ми цена. и уште нешто, да ти донесам ЛГ КЕ600 да го зирнеш ако се праи да ми го средиш ако не ке ти го дадам за делови. позз

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
аууфф понеделник мислам дека до 15часот нема да сум кај мене во сервис, ќе идам на еден пријател да му средувам сервис оти му избегаа сервисерите.

ти ако сакаш остави ги телефоните, претстави се кој си што си, ќе те запишат, ќе проверам што е со телефонте ке500 мислам само со торнадо сим идат, али ќе проверамна нет да не напрајле нешо пачој у последно време да работат и на 32к картички а за другото ќе ѕирнам и ќе јавам.

Zdravo momci.Eve pak so nekoe problemce mu zemav na maliot k 320 pred 2-3 mes.i na skolo menuvale sim si igrale i sega problem.Mi bara phone code a ne e fabrickiot nekakva pomos , format , ili nesto slicno fala mn.:toe::toe::nesum::nesum::uvo:
300 денари, алфа мобил.

Kajgana Shop

На врв Bottom