Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
алал да ти е бре Македонче.. Не знам што си му правел важно си го декодирал... Барем по мое мислење мислам дека ти е потребна опрема...Чекаме мислење од Некро..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Денес си земав онака бројче од ВИП и си викам дај и така нема да го користам бројчево моментално па да го ставам на една стара нокиа 1100 и нека си стои на тој....

Ама за беља само на тој телефон нејќеше да ми ја отвори сим картицата...ми бараше да го декодирам делефонот.....

декодирање за тој телефон ќе ми земат околу 400ден а и така не ми треба телефонот поарно ми се исплаќаше да го фрлам отколку да го дадам на декодирање.....

И нормално седнав на нет и барав декодирање на нокии....и успешно си ја декодирав и сеа телефончето си тера ко лудо со ВИП картицата....

Така да не брзајте имате интернет и google се ќе ви даде само побарајте!!!
:salut:
уаууу ај сподели го тоа со нас, ако не е тајна :) баш би сакал да дознаам како се декодираат безпари телефони преку интернет. Освен ако не ти барал секурити код и да си нашол страна каде би ти го искалкулирале, јас за тоа имам генератор во главата, од имејот ги собираш првите два со вторите два и тако даље и на крај ги делиш со последниот број и ти искача мастер кодот :)

а од мрежа код - не верувам дека преку калкулатор ке го издекодираш :) уште помалце па преку интернет :):kesa:

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
уаууу ај сподели го тоа со нас, ако не е тајна :) баш би сакал да дознаам како се декодираат безпари телефони преку интернет. Освен ако не ти барал секурити код и да си нашол страна каде би ти го искалкулирале, јас за тоа имам генератор во главата, од имејот ги собираш првите два со вторите два и тако даље и на крај ги делиш со последниот број и ти искача мастер кодот :)

а од мрежа код - не верувам дека преку калкулатор ке го издекодираш :) уште помалце па преку интернет :):kesa:
Se slozuvam potpolno, ako bilo taka lesno samo so kalkulator i internet mobilarite ke sluzea samo za popravka na hardver i prodazba na telefoni. Kako i da WOW............

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Se slozuvam potpolno, ako bilo taka lesno samo so kalkulator i internet mobilarite ke sluzea samo za popravka na hardver i prodazba na telefoni. Kako i da WOW............
абе во секој случај - знаете дека информацијата денеска е најскапа, а и велат најбогатиот човек е информираниот.

Јас имам доста кракувани програми што можат да се најдат на интернет и да работат исто ко некои боксови што легално би ги платил по 250/300 евра.

едноставно некој од забава си ги прави тие работи. Ама во секој случај мрежни кодови :nenene: ...

Член од
7 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
26
Имам сименс ц72 и на интернет разгледував нешто дека можи да му се инсталира мп3 преку некој програми на пр:V_Klay.Прашањето ми е како можи да инсталирам мп3 пошто со V_Klay не знам да работам.Има еден туторијал ама не го разбирам: http://msiemens.ru/index.php?showtopic=875&st=0&p=74915&#entry74915
А на овај линк најдов дека можи да се инсталира мп3 на сименс ц72 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=875
Фала Однапред...

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
dali moze da se naprai nesto so infrared na samsung D410 mi kazaa samo deka so pc biva povrzuvanje probav ne bivase dali ima nekoj lek pisete

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па инфраред на друга фреквенција со оригинален софтвер за истиот модел кој е компактибилен со тој инфраред.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Necrophilia kaj ti e ftp serverot, zosto go povlece?
Sibaa virusi
ако немаш вируси во компјутерот нема да ти биде интересно, кој ќе ти прави друштво во доцните часови кога ќе си осамен? кој ќе ти ги кочи програмите кога највеќе ќе ти требаат и ке ти го забавува компјутерот до 80%?:pos2:

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
ако немаш вируси во компјутерот нема да ти биде интересно, кој ќе ти прави друштво во доцните часови кога ќе си осамен? кој ќе ти ги кочи програмите кога највеќе ќе ти требаат и ке ти го забавува компјутерот до 80%?:pos2:
ОфТопик:
Некогаш носталгија ме фаќа за тоа...:nesum:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ОфТопик:
Некогаш носталгија ме фаќа за тоа...:nesum:
па не за џабе отворив сервер :) додека сум он лајн на форумов секој ден - тоа значи дека не се многу штетни - од хардверски аспект гледано (мислам да ти рикне хард диск итн...)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Necrophilia abe zaebavaj se ama ima zakon za toa
ајде малце да ти пообјаснам, ова со претходниве постови - Малку шега не е на одмет и мене многу вируси ми имаат наштетено и ми имаат напревено штети од многу пари, имам изгубено многу потребни податоци и повторно ќе кажам нема никогаш повеќе да користам Анти вирус.

друго - од вируси можеш секаде да се закачиш, незнам колку си информиран ама еден фајл може да работи најнормално, кога ке инстарлиаш на истиот систем друг фајл може да ти кочат еден со друг кога ке инсталираш уште еден фајл на истиот систем - тогаш ти е сјебан системот и си сфатил дека имаш вируси а воедно сите тие фајлови поединечно можат да работат перфектно на системот.

како трето - јас не ве терам со сила да ги симнувате работите што се на серверот закачени и убаво имам напоменето дека не превземам никакви обврски, а знаете и самите дека секој крак на некој начин работи и како вирус воедно воедно и од интернет да си ја симнал таа апликација можела да работи исто - а уствари колку што ми текнува се што е на серверот прикачено е симнато од познати светски форуми, имам и фолдерче на кое пишува Symbian Virusi видов во логовите од серверот дека има бајаги членови што чепкале и таму - значи се си е на ваш ризик - и никогаш нема да го исчистам серверот од апликациите кои се регистрирани како вируси. Затоа што сите до една се регистрираат така. ок?:smir:

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Пред 10 мин. го исклучив твојот сервер и уште ми е жив компјутерот :)

П.с. Фолдерчето што е симбиан вируси: Гледам дека се со .sis екстензија, значи мора да се инсталира за да се активира вирусот? Или со самото префрлање се активира?

Kajgana Shop

На врв Bottom