Пудра ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
72f219240e.jpg

ARTDECO Bronzing Powder 5 - ART DESIGN 07

Користам max factor пудра и добро ми ги прикрива мозолчињата.

X-ceptional.jpg

Си ја купив Sand нијансата пред недела дена. Имам комбинирана кожа, ама конечно некоја пудра да ми го контролира сјајот. Задоволна сум! :pipi:

Највеќе сакам природно лице , без пудри , нормално шминка но пудрата некако го извештачува лицето , од далеку , да можеби убаво изгледа ама од блиску :nesvest: .. Не користам воопшто , крем за лице доволно ми е ...

Користам само за вечерно излегување, али во зима само, во лето неам потреба. Ја користам некогаш за покривање на акни, но најчесто поради ефектот кој му го дава на моето лице. Сега моментално користам од Гош.

Имам пудра, ма да не знам зашто сум ја купила. Ретко користам, многу, многу ретко. Преку лето ни малку, а и кога ставам, само за навечер.
Ми требаа векови додека си ја најдов совршената. :pipi: L`oreal.

Шо напрај сите вие, од најскапи фирми користите пудра.
Јас, си користам импала, 140 денари е мислам, не сум многу сигурна, и баш е уба.
Какво лореал, какво севентин, гош, макс фактор, шо знам ти шо.

Шо напрај сите вие, од најскапи фирми користите пудра.
Јас, си користам импала, 140 денари е мислам, не сум многу сигурна, и баш е уба.
Какво лореал, какво севентин, гош, макс фактор, шо знам ти шо.

:pos: Мој човек :pos:

Стварно, не би дала толку пари за една пудра - барем не сега. Користам импала само последниотв пат за роденден добив од орифлем пудра. Баш и незнам како се вика ама многу ми се свиѓа:)

Ептен ретко користам пудра само ко ќе имам некое мн грозно мозолче,а тоа мн ретко се случува.Тогаш користам Seventeen

Koristam seventeen pudra tecna ama mnogu retko samo a vecerno izlegvanje ne mozam da podnesam pudra na liceto se custvuvam zapuseno ne mozam mi smeta.

Купив прв пат во животот пудра во прав -Manhattan, ама е 2 во 1, ако го навлажниш сунгерчето делува исто како течната.
Супер е,задоволна сум.

Купив прв пат во животот пудра во прав -Manhattan, ама е 2 во 1, ако го навлажниш сунгерчето делува исто како течната.
Супер е,задоволна сум.
Еј интересно...колку пари е?

Не користам пудра.. порано користев на 2-3 пати импала и ми се допага.. а сега ја избегнувам усвари уопште не ставам подобро ми е овака без пудра.

Најчесто користам само течна Vichy, а кога има потреба и коректор исто Vichy и камена пудра Helena Rubеnstein, ама ептен ретко.

Често користам пудра, онака за едначење на тенот. Користам и течна и камена на Менхетен и мноооооогу сум задоволна. По добра пудра не сум користела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom