Фан клуб: Работнички

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
ВЕ УБИВМЕ СО ПАРОЛИТЕ!!!!! ЦПБ=ГАЗОТ ТЕГЛО :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу лоша утакмица.Ајде мора сега Градски Парк да ги тепаме.Ако не нешто друго да не им го дадеме лесно.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ц Ц Ц Ц Ц Ц после не сте пателе од комплекс....кај отидовте 50 души во кавадарци и тоа ФИНАЛЕ па уште од уста не не извадивте......мизеријо скопска!!!!
кај бе 50 души беа хаха много беа и пукаше салата од нив

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Еве еден неутрален коментар.
ЦПБ имаа многу подобро навивање од домаќините, срамота за нив. Додуша, не ни очекував нешто повеќе од Кавадарчани.
Ми се допадна песната на ЦПБ, сега видов дека ја викате Градски Парк. Мелодична е, и што е најбитно не е украдена, т.е. препеана, како 90% од песните на македонската навивачка сцена.

Жал ми е што град со слаб навивачки потенцијал има толку добар кошаркарски клуб, за наши услови со одличен играчки фонд.

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Еве еден неутрален коментар.
ЦПБ имаа многу подобро навивање од домаќините, срамота за нив. Додуша, не ни очекував нешто повеќе од Кавадарчани.
Ми се допадна песната на ЦПБ, сега видов дека ја викате Градски Парк. Мелодична е, и што е најбитно не е украдена, т.е. препеана, како 90% од песните на македонската навивачка сцена.

Жал ми е што град со слаб навивачки потенцијал има толку добар кошаркарски клуб, за наши услови со одличен играчки фонд.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Тешко дека пријателот е куман :) инаку мн реален пост пиша:toe:
Пријателот е Куман, како и Делија.

Мелодијата е слична со таа што ја наведовте. Како и да е, делува свежо и интересно, секако голем плус за ЦПБ.

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Како прво во Кавадарци бевме 220тина луѓе , како второ пак како и првиот пат не наместија на место за помалце од 100 луѓе , како трето поради тоа не одевме со автобуси туку со коли и комбинја , како четврто кој нормален човек мести финале во 5 саат кога сите се на работа или на факултет или школо . Пеевме цела утакмица, фени водеше константно а лозари свиреа со вувузели незнам кај го има ова али нема везе и дај аеродромчиња вежбајте до октоври и замолете го админот да ви ја отвори темата пошто отупевте со глупи и неточни работи на нашиот фан клуб .....

до сега 5 нормални коментари ви видов на фан клубов...

Kajgana Shop

На врв Bottom