Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Aloooo edna pesna da ne vi e ukradena, barem edna...Izmislete nesto sami....

Топ ви е новава песна и ептен е заразна. Прееска кога се возев во 24-ка неколку деца од Борис ја пеаа и ептен ми се врежа мелодијата во глава :pos:
Закон песниче :aplauz:
Како иде текстот???

Топ ви е новава песна и ептен е заразна. Прееска кога се возев во 24-ка неколку деца од Борис ја пеаа и ептен ми се врежа мелодијата во глава :pos:
Закон песниче :aplauz:
Како иде текстот???

oooooooo, Градски парк, Градски парк, Градски парк за тебе лудува
оооооооо, играј ти, играј ти, играј ти о мој Работнички

(ако на оваа мислиш) ;)

oooooooo, Градски парк, Градски парк, Градски парк за тебе лудува
оооооооо, играј ти, играј ти, играј ти о мој Работнички

(ако на оваа мислиш) ;)
Не не мислев на оваа, мада може лошо се изразив пошто горе се зборуваше за оваа песна, а јас се уклучив во муабет, па си помислис дека на неа мислам :)
Mислев на оваа Навивам за срцето на Скопје, ..... на крај нешто до победа нова одиме со тебе :)

Песнава ви е многу јака што ви е пуштена кога идете со коли накај Кавадарци... :) браво јако гостување, посебно изненади што сите сте со коли и комбиња и тоа доста добра бројка, која е причината ? :)

Не не мислев на оваа, мада може лошо се изразив пошто горе се зборуваше за оваа песна, а јас се уклучив во муабет, па си помислис дека на неа мислам :)
Mислев на оваа Навивам за срцето на Скопје, ..... на крај нешто до победа нова одиме со тебе :)
Ете ја најдов :)

хаџзибулииииииииииииииииииииииииииич.
пс. сабер ти ја пеат песната :)

Штом Перо вака ќе се изнервира, значи навистина Милојевиќ е идиот !

Срцето на Скопје ! :tapp:
п.с. Честито победа

БРАВО ЗА ИГНОРИРАЊЕТО НА СЕЛАЦИТЕ СТВАРНО ПОКАЖАВТЕ ДЕКА НЕ ВРЕДИ СО СЕЉАК ДА СЕ ЗАМАРАШ
П.С ТРЕБАШЕ БАРЕМ ПО ИНТЕРНАТИВЕ ДА СИ ГИ СОБИРАААТ ПРИЈАТЕЛЧИЊАТА ПА ТАКА МОЖЕ КЕ БЕА ВО ПОГОЛЕМ БРОЈ

Znaete sto zakluciv ? Deka ako ima majstorka ke se igra u Gradski Park xD Toa e vise pozitivno :) Inace vcera HAdzibulic gi otvoriii ! :D

Samo na eden i edistven nachin moze da se dobie feni.....ednistveno ako simich vrze dobri dve utakmici ......

--- надополнето ---

a ti si?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom