bravo bravo i vikas molea i gi postedivte ne gi pipnavte ili se isplasivte od nesto da ne se ukocivte aj ubavo objasni tuka ne se zezaj,znam deka ste
jaki so kamenja ste frlile po nekoj i toa a vo bliskata sredba ste se blokirale.
Pa ti da dojdes vo Aerodrom napad da napravis svesen si sto ke ti se desi ke ni bides mazuretka 2 nedeli ))
DOBRO E POCNAVTE I DA SE SNIMATE BIDEJKI NEMAVTE SNIMKI DO SEGA OD PRVENSTVOVO STE KUPILE KAMERA OK E ))ILI STE JA IZNAJMILE SAMO ZA DERBI.
SLEDNOTO DERBI PRED DA VLEZETE VO SALA IZBRISETE GI DOBRO KONDURITE KAL STE NAPRAVILE KE MORA SALATA DA SE DEZINFICIRA SEGA ))
MALKU GJORCE EEEEEEEEEEE MALKU PRIPOR OOOOOOOOOOO MALKU DRACEVO OOOOOOOOO KADE VI E CENTAROT
))
Како прво сите знаеме со камења кој се најјаки , второ за у вашиот јак аердором доѓаат 200-300 души вие ЈАКИТЕ вршите напад со КАМЕЊА , овие ви се пуштаат со песници како мужи а не како пичиња вие по влезови бегате со ова све е јасно , доѓање у аеродром вршење напад од ваша страна со вашето најјако оружје КАМЕН, вие го јадете. Видовте што ви се деси кога дојдовте у К1 прашај го дечкото со голф 1 најдобро си знае! А за камерите на секоја утакмица има , и ти убаво знаеш на 1 утакмица највеќе 2 немаше камера имаше нешто проблеми џабе јадеш бурек на празно. Со текстов горе свати дека сте најголеми пички? Дека само јадете бурек на празно? Дека како што некој ве слуша само вие праите напади ама глеј чудо на дербито имаше ваши 2-3 дуксери , 3-4 маици неколку шалови а од кај вас бедно 2-3 маици . Не ви е срам да јадете бурек? Дај доста збориш кога се брукаш , само јадеш бурек на темва сите ти се смеат сваќаш? Ја да сум на ваше место не би отворил уста , јадење бурек среќен празник на нежните а вие со голи гзови се сликате? И после тоа не ви е срам да зборите?
Мојата дискусија со кретени како тебе и компанија завршува тука!