Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
EDINSTEVENI BRAVO ZA VAS SAMO ZA NA ODBOJKA STE DOBRI :))))

Па тие дуксери , маици , шалови сигурно не растат на дрво.

Treba da si znaat pomladite navivaci rabotnicki deka cpb bea najdobra navivacka grupa 2003 proglasena od ODBOJKARSKATA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA.
zatoa i se narekoa edinsteveni bidejki se edinsteveni sto navivale za kosarka,rakomet i odbojka :)))))
VASA VERA EDNA VECERA KADE E KESOT KE NAVIVAME.

TUKA IMA I LIKOVI NA SLIKAVA STO IMAAT NAVIVANO I ZA TORUS I ZA RABOTNICKI 2 OMILENI KLUBA :)))

Attachments

• img037.jpg
    img037.jpg
    176,9 KB · Прегледи: 112
od nasite akcii slavni ne vide ti cela sala vide koga vasiot lider si se simna dole od tribina bidejki si ja prepozna parolata NEMOJTE VE MOLAM NEMOJTE :))))
kazi mi za grupata RAMSTORE BOYS ne ja znaat vasite clenovi :)))

ne e mesto forumov za prepucavanje ... bar ja taka mislam ... ali vise koa se buckame ... prasaj gi tie so bea u "patrola" so golfot kako molea za zivot , a i da ne zaboravam ... tie drugite "hieni" so bea u bravoto si gi ostavia drugarite na cedilo ... HIENI EDNI NIZAEDNI hahahahaha

ne e mesto forumov za prepucavanje ... bar ja taka mislam ... ali vise koa se buckame ... prasaj gi tie so bea u "patrola" so golfot kako molea za zivot , a i da ne zaboravam ... tie drugite "hieni" so bea u bravoto si gi ostavia drugarite na cedilo ... HIENI EDNI NIZAEDNI hahahahaha

Убаво си пиша... Нема потреба од препуцавање.... ФА имале безброј акции, и ќе има уште толку... Доволно е 2 да бидат успешни, и пак да си се вратите на 45 гледачи на европска утакмица...

vo sklop so materijalite okolu kosarkarskoto derbi, naletav na ova:
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=33167

da ne bese bordoto, ke pomislev deka deckoto od CPB nosi sal na juzni front......
edit: dali znae deckovo sto dava izjava, sto saka da kaze so recenicata: "i uste ednas kako i sekogas,malce vulgarno za tv,no nema veze si znaat oni!" ?
У превод уште еднаш ке ве ебеме , ете ти превод само не е за малоумни што да ти кажам. Мене не ми е јасно со тоа да да МЗТ ке победи како и секогаш:uvo:

Treba da si znaat pomladite navivaci rabotnicki deka cpb bea najdobra navivacka grupa 2003 proglasena od ODBOJKARSKATA FEDERACIJA NA MAKEDONIJA.
zatoa i se narekoa edinsteveni bidejki se edinsteveni sto navivale za kosarka,rakomet i odbojka :)))))
VASA VERA EDNA VECERA KADE E KESOT KE NAVIVAME.

TUKA IMA I LIKOVI NA SLIKAVA STO IMAAT NAVIVANO I ZA TORUS I ZA RABOTNICKI 2 OMILENI KLUBA :)))
Не беа само ЦПБ тогаш за ОК Работнички, туку како и за Кометал присуствуваа луѓе од повеќе навивачки групи. И јас бев на утакмицата и многу ми беше мило кога имавме успеси и во одбојката :)
Али какво само судење добивме таму... И однесувањето на тамоѓната публика :nenene:
Знам имаше преноси на радио, и ќе ја запалев куќата кога не оштетуваа и испаднавме на помала разлика во поени :)

sreken praznik nezni momcinja :D

Извинете за офтопик, но само едно прашање до konzerva, чисто информативно... Пред некој месец-два, ти беше тој што си сакал прволигашка кошарка во Прилеп само поради фајт дуел со Фемили (да не тражам сега постови си знаеш убаво)... и како ти така, од непријатели, одеднаш стана голем фан на Мзт и Фемили, и што е тоа толку што те натера дури и да идеш со нив на дербито? Не е провокација ова, ме интересира само... :wink:

^ Сака да осети атмосфера бе :)
И неговиот побратим од соседна Битола, дошол да види што е навивање. Иако маскиран сепак го познале, и во знакот на фер плејот си попил само една клоца, и памет во глава дека неможе така слободно да шета во Скопје. Ав, ав :icon_mrgr

jas ne sakav fajt tuku kazav deka ako napravat glupost kako sto napravija neznite vo prilep deka loso ke pominat family i si stojam na toa znaci fa vo prilep navivase korektno ne se izglupira kako neznite za da jadat 4otek i ne sum fan ni na mzt ni na family onaka odev da gledam kosarka ama bidejki imam drugari od fa odev so niv na kosarkata toa e toa zadovolen?

--- надополнето ---

^ Сака да осети атмосфера бе :)
И неговиот побратим од соседна Битола, дошол да види што е навивање. Иако маскиран сепак го познале, и во знакот на фер плејот си попил само една клоца, и памет во глава дека неможе така слободно да шета во Скопје. Ав, ав :icon_mrgr

ama jas ne sum pitbulot i ne se krijam kako pi4ka so maski i mozite za kur da mi se fatite

jas ne sakav fajt tuku kazav deka ako napravat glupost kako sto napravija neznite vo prilep deka loso ke pominat family i si stojam na toa znaci fa vo prilep navivase korektno ne se izglupira kako neznite za da jadat 4otek i ne sum fan ni na mzt ni na family onaka odev da gledam kosarka ama bidejki imam drugari od fa odev so niv na kosarkata toa e toa zadovolen?

--- надополнето ---

ama jas ne sum pitbulot i ne se krijam kako pi4ka so maski i mozite za kur da mi se fatite
Ти не се криеш, туку си се претпопил во еден од нив :icon_mrgr
Бетер...

Ти не се криеш, туку си се претпопил во еден од нив :icon_mrgr
Бетер...

mene me boli k.r sto mislis ti jas ni se krijam ni begam a i nema potreba da begam i ne sum se pretopil toa e po4it sprema nekoi luge sto imam a i tie sprema mene a vie sto jadite trici na toa i ke ostanete bev skopje ebev edna od gjorce i zadovolen si dojdov prilep sea za nedela dena idam pak i mozite samo da mi go :pusk: ajde sea idete slavete si go praznikot na raat deneska e vas den :D ionaka so nasi pari vo skopje se pravat gej paradi :D

mene me boli k.r sto mislis ti jas ni se krijam ni begam a i nema potreba da begam i ne sum se pretopil toa e po4it sprema nekoi luge sto imam a i tie sprema mene a vie sto jadite trici na toa i ke ostanete bev skopje ebev edna od gjorce i zadovolen si dojdov prilep sea za nedela dena idam pak i mozite samo da mi go :pusk: ajde sea idete slavete si go praznikot na raat deneska e vas den :D ionaka so nasi pari vo skopje se pravat gej paradi :D

bravo be maziste : ))))) znaci si ebel tooo zvere :D:D:D pustiot ti od prilep , za greota ... :D:D:D hahahah stvarno si za greota ...
dojdi da go proslavime praznikot zaedno karpos 1 bujrum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom