- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 545
- Поени од реакции
- 110
Eftin Bogoev najverovatno e nov igrac na Rabotnicki a se ocekuvaat i uste nekolku igraci novi....ne se isklucuva moznosta i za stranci nekoi....denovive vajda ke ima nesto officijalno.. )
Nema potpisano uste so Rabotnicki ama golemi se sansite da potpise denovive....btw trenira so Rabotnicki veke nekolku dena,pred nekoj den na trening na Raboticki go vidov i sam kaza deka vajda ke potpise ama se dur ne potpise sekogas ima prostor i za drugi opcii...za ova so derbivo pricekajte do petok koga i oficijalno ke se kaze stavot....mene se mi mirisa deka ke napravat golema glupost i policijata i kfm i mzt.....mesto da se popravi vpecatokot od minatoto derbi i da pomine se vo najdobar red oni ke napravat samo pogolema glupost i pogolem incident....da vidime vo petok sto ke se desi..Денеска во Спорт пишуваше како демек ќе го обновил краткорочниот договор кој го имаше со Овче Поле... сега гледам си пишал дека ни киднал Тимбата
Гадно се вараш дечко,те мавнале со мокра чорапа изглеа ?!Nema potpisano uste so Rabotnicki ama golemi se sansite da potpise denovive....btw trenira so Rabotnicki veke nekolku dena,pred nekoj den na trening na Raboticki go vidov i sam kaza deka vajda ke potpise ama se dur ne potpise sekogas ima prostor i za drugi opcii...za ova so derbivo pricekajte do petok koga i oficijalno ke se kaze stavot....mene se mi mirisa deka ke napravat golema glupost i policijata i kfm i mzt.....mesto da se popravi vpecatokot od minatoto derbi i da pomine se vo najdobar red oni ke napravat samo pogolema glupost i pogolem incident....da vidime vo petok sto ke se desi..
Pa neznam sea kolku e vasa posto utre imaat sdnica ovie od KFM i treba da se odluci do 16h dali da se ukine zabranata,treba da glasaat site klubovi, e sea kao sto me informiraa toj vasiot Vidoe moze da prav i problemi za odigruvanjeto na utakmicataNeno ne go mesaj MZT so kfm i policija poso nemas pojma niso. Mozam da vi kazam deka ima ogromni sansi da se igra u boris po NASA zasluga ama da pocekame
Ова е клучниот збор овде! Не знам! Ми рекоа, кажаа на вести, баба ми слушнала!Pa neznam sea kolku e vasa posto utre imaat sdnica ovie od KFM i treba da se odluci do 16h dali da se ukine zabranata,treba da glasaat site klubovi, e sea kao sto me informiraa toj vasiot Vidoe moze da prav i problemi za odigruvanjeto na utakmicata
Abe aj...sto zboris....Nikoj na nikogo ne moze vo ovaa drzava da mu zabrani da kupi karta...ama nikoj..ni policija ni kfm nitu ni cak noris.....ne tresete samo,odlukata na kfm e zabrana klubot da ogranizira nosenje na navivaci na gostinski teren a ako nekoj od vas toa pri srce epten go sfatil deka ne smee karta da kupi za nekoj si natprevar,ne smee doma voda da pie potoa ne smee bel leb da jade a crn smee itn. toa e vas problem...moze karti da nema vo prodazba voopsto pa da si gi podelite vie i taka nema da ima gostinski navivaci ama nekoj na nekogo da zabrani toa tuka :nenene: a vo Severna koreja,Zimbavbe,Kuba itn. tamu moze...Јас како што дознав...јас како што слушнав...најбош муабети...не се знае каде ќе се игра утакмицата поради тоа што КФМ има донесено забрана за навивачи и ќе забрани да се продаваат карти за гостите. Е сега како што знаеме сите (ваљда и дебиливе од КФМ) баскет се игра за публика, ако сакаат да играат во празни сали, бујрум еве им ги Торус, Плејмејкер, АБА Струмица, Водно Санс и такви трето разредни екипи и нека си направат приватна лига за мајки, чичковци, стрини на играчите да доаѓаат да навиваат. Ние како група апсолутно сакаме да се игра во Борис Трајковски, а воедно и ставот на Управата на МЗТ Скопје е да се игра во Борис по секоја цена. Утре има состанок Здружение на Прволигаши и ќе се реши каде ќе се игра. Проблемот е во тоа што МЗТ, Работнички, Пелистер и Куманово би гласале за да укине забраната, остатокот би гласал против што ќе каже 4 према 6. Ако се земе предвид дека од тие четири клуба што би гласале ЗА, барем кај три имаат сопствени навивачи, тогаш треба да се запрашаме сите дали доколку не се укине вреди да постои кошарка во Македонијава. Значи пак ќе кажам, МЗТ Скопје и ФА, сакаат да се одигра натпреварот во Борис Трајковски.
Со оглед на фактот дека во вашата сала нема повеќе од 200 места за гостински навивачи убаво беше што се изигра во борис....а со оглед на другиот факт дека вие кај нас не доагате повеќе од 400,нашата трибина би ви била таман,само незнам колку од вас имаат муда да дојдат у санданскиAbe aj...sto zboris....Nikoj na nikogo ne moze vo ovaa drzava da mu zabrani da kupi karta...ama nikoj..ni policija ni kfm nitu ni cak noris.....ne tresete samo,odlukata na kfm e zabrana klubot da ogranizira nosenje na navivaci na gostinski teren a ako nekoj od vas toa pri srce epten go sfatil deka ne smee karta da kupi za nekoj si natprevar,ne smee doma voda da pie potoa ne smee bel leb da jade a crn smee itn. toa e vas problem...moze karti da nema vo prodazba voopsto pa da si gi podelite vie i taka nema da ima gostinski navivaci ama nekoj na nekogo da zabrani toa tuka :nenene: a vo Severna koreja,Zimbavbe,Kuba itn. tamu moze...
Pricekajte do utre ke vidite sto kako...iako debelkovo sto ni e komesar se pofali pred nekoj den deka ke se igra vo boris a za gostinski navivaci :nenene: a kako ke go izvede toa site sme vo iscekuvanje....vajda so pomos trikove i magija....i ne se pravete naivni tuka deka vie ste najveke za boris...potajno se molite site tuka vo jane da bide derbivo....do vcera placevte kako boris ne bilo neutralno,ste pesacele mnogu,patiki vi se kinele dodeka vo jane podobra atmosfera imalo....taka da megusebe lazete se komotno a nas tuka postedete ne...