Фан клуб: Работнички

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
ke se nadovrzam.

[/QUOTE]

И јас да се надоврзам
Скопје згази ги ти...
Јас те сакам МЗТ
Дале кавезе
Оооо напред Скопје
....итн итн....

пс. Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај пробај и на ова надоврзи се ...

0.05

1.43

6.43 и 13:33

Дале кавезе толку ви влезе во уши што моравте да ја направите СОС КАГОН и сами да си се измочате у уста. А и многу сте брзи со зимањево ритмови, но што ќе рече ``ќелавата пејачка`` и екипата околу него затоа што он како редовен посетител на гробарскиот југ треба да е контра Делије:toe:

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
cc

Site pesni pogore so gi navede ne se peat. Znaci povtoruvam ne se peat. Od skopje zgazi gi ti za koja skoro doznavme deka ja imaat delije i vise ne ja peeme, jas te sakam mzt od lani isto i o napred skopje samo napred, a za dale cavese najdi kaj ja iame peeno osven na derbi. Si furame nie drug film. nema veze glup muabet gurajte si najbolji ste ;)

T

ToseFamilija

Гостин
И јас да се надоврзам
Скопје згази ги ти...
Јас те сакам МЗТ
Дале кавезе
Оооо напред Скопје
....итн итн....

пс. Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши.
Зошто сте запнале толку околу песнава кога ја пеат скоро сите навивачки групи низ цел свет. Зошто не им кажете на навивачите на Ајакс или на Бешиктш да не ја пеат ?
Позз комплексаши

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Се слагам околу дале кавезе, мал милион групи во светот ја пеат, само во Шпанија 10 групи има што ја пеат, а иначе многу глупо почна муабетот, кој има повеќе ритмови на песни украдено од србиве :toe:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Site pesni pogore so gi navede ne se peat. Znaci povtoruvam ne se peat. Od skopje zgazi gi ti za koja skoro doznavme deka ja imaat delije i vise ne ja peeme, jas te sakam mzt od lani isto i o napred skopje samo napred, a za dale cavese najdi kaj ja iame peeno osven na derbi. Si furame nie drug film. nema veze glup muabet gurajte si najbolji ste ;)
И оваа не ја пеете више?

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
e

aj malce razgledaj civa pesna e leale ale plavo beli pa ke praime muabet. Prv pat ja peevme na gostovanje u strumica pred 4, 5 godini en znam tocno koa bevme suspendirani 6 utakmici

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

Ubao kazav de. Kaj nas na tribina ja plasiraa luge so ne se umaraat mn so takvi raboti i dobro se prifati megutoa poodgovornite u grupa doznavme pred nekoe vreme i ne se pee mozete da vidite i po klipovite.

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
City Park Boys IZVESTUVANJE!
ZA ZAL PORADI PREZAFTENOSTA NA AVTOBUSITE VO DRZAVAVA SE OTKAZUVA ODENJETO VO STRUMICA, NAREDNATA SREDBA SO SIURNOST JA ZAKAZUVAME ZA NAREDNATA UTAKMICA. OVA E PRVA I EDINSTVENA UTAKMICA KOJA NASIOT RABOTNICKI KE JA IGRA NA STRANA BEZ EDINSTVENITE!!! NA SLEDNATA UTAKMICA KE DOKAZEME DEKA PRODOLZUVAME SO ISTOTO TEMPO!!!
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

OVA E PRVA I EDINSTVENA UTAKMICA KOJA NASIOT RABOTNICKI KE JA IGRA NA STRANA BEZ EDINSTVENITE!!!
Tie vo Butel i Prilep ne gi racunate? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
RACUNAJTE NA NIV! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...Tie vo Butel i Prilep ne gi racunate?
vo prilep bea na 2 minuti,ama za u butel nemalo avtobusi !!!
inaku kako napisal nekoj vo toa "soopstenie" deka nemalo avtobusi vo drzavava,ke pomisli covek deka od debar ili demir hisar baral nekoj avtobusi za u strumica da gostuva.i pak nekoj se pravi naudren,znaejki deka ima zabrana za gostuvanje,kao eve demek sakavme,ama nemozevme da otideme,a znaat deka i da trgnat ke gi vratat pred strumica,ili nekade po pat.ali bitno e nesto da se napise,da se desava nesto,demek eve ideme,praime nesto...
ali ako tolku sakale da otidat,valjda znaat deka so koli moze da se otide,kombinja ima kolku ti dusa saka,ama vaka e poarno...baravme avtobusi,nemase avtobusi...
...ne e da se cudi covek,plitok e pametot...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
nepravete prazni moabeti .. i da trgnevme ke ne vratea ... bilo koj da otide na gostuvanje , ako uspee da vleze vnatre vo sala ( a chisto sumljam deka ke vleze) , delegatot e PRIMORAN da ja prekine utakmicata i istata da ja prodolzi se dodeka ne bidat isfrleni od sala gostinskite navivaci ... imase spremna ekipa koja ke odese samo kolku da se otide , pa i pokraj toa shto ke bevme vrateni (odprilika 170 - 180 luge), megutoa se odluci da ne se odi i toa e toa ,,,, dosta samo razvrzuete i objasnuvate ... aman vise ...

Kajgana Shop

На врв Bottom