Фан клуб: Работнички

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Pa ako gleas taka i E***s pobratimot na Mac grobarot go ima so CPB na rabotnicki u kav finaleto na kupot Orka-Rabotnicki a ima sigurno i uste mnogu drugi ko ne

-vo prilog vi go ostavam ova pa sea videte kako sto, KOI VE UCAT KAKO TREBA DA SE SAKA SAMO MZT I FA

Bidete mi pozdraveni

kade ima cpb zname ??? ova se komiti, a znaeme site togas idele za gordsta na skopje po drugi gradovi...

--- надополнето ---

Sine,daj be legni si,umoren si,neznaes vise sto zboris......
prasa, kulturno ti odgovoriv... ako nemas sto da kazes tvoj problem

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
cekaj drugar da te prasam ja tebe nesto.. vaka za tebe ova e kradenje taka i jadete gomna i slicno AAUU KE KAZAT SEA DEKA SE ISTO MISLENICI.. a togas za service crew imeto kako toa e taka pozajmeno da te prasam???? izvini be decko koga se raboti za vas togas e pozajmeno i izmisluvate uste 394823483290 drugi pricini a ne e DEBILNO MIZERNO PATETICNO i nz uste kakvo kako sto vie komentirate za nasi najmali sitnici sto se fakate ? i POBEDA sto izvadivte koreo isto ima mn grupi niz svetov so izvadile, i sto treba sea nie auuu vie kopirate ili nz sto da pagame u nesvest tuka po forummov i da se fakame za debilni raboti za slamka ? ajde ti se molam. fakt deka ste iskompleskirani i se fakate za nasa najmala sitnica(STO VOOPSTO NE E NI GRESKA) a koga vie imate nesto takvo napraveno togas toa ne e taka i se praat soseam 3-ti prikazni....
PS. MN PLACES DRUGAR MALA NAVREDA I PLACES KAJ ADMINSTIRATOR DA ME BANIRA hihihi devojce!

--- надополнето ---

i ova e najmala sitnica !!!!! bravo sekoja cest !!! dete od majka ke ukradete !!!

abe debilen eden a DELIJE A GROBARI SO IMAAT VAKOV TRANS I KOREO ? ? ? NAVIJACI NA NAPOLI IMAAT IZVADENO POLJACITE IMAAT NA LEGIA AKO ZNAES KOJ SE LEGIA I USE DA NE TI NABOROJUVAM ILI DA NE BARAM PO NET I STO KRADENJE E TOA????? CEL SVET STO STAIL SLIKA OD MOMCI U POZADINA SO TOA STO SAKA DA KAZE DEKA JA PRESTAVUVA GRUPATA????? izvini ustvari vie ke bidete najroginalni na cel svet namesto momci u ke imate farmeri pa nema da moze nikoj da ve kopira zoso ste edinstveni seljaci na svetov ! ! ! ! ! !
p.s. inace dzabe ti zboram nikad nemoze da svatis so sakam da ti kazam tolku ti faka crpkata ! ova ti e isto kako nie da ve obvinime za koreot pobeda deka isto cel svet ima praeno pobeda koreo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

kade ima cpb zname ??? ova se komiti, a znaeme site togas idele za gordsta na skopje po drugi gradovi...

sam si kaza gordosta na skopje e rabotnicki znaci hihihihi... inace da toa se komiti ali ipak toa ti e podemot na CPB taka da nemoes da negiras, znaes samo sto ne mi e jasno vie sekogas naogate nekoj izgovor toa cudna rabota ej....

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
cpb od koga postojat????

Koga bile Legija i Romanticari sum odel na KK Rabotnicki.Da ima grupa i za VK Rabotnicki ke odam sto ne ti e jasno?
A poranesniot vodac e penzioniran navivac, a i toj unazad 15 godini ima odeno so City Park Boys taka da ne znam zosto voopsto go mesas vo ovaa debata.

A za poslednoto nema da komenitam samo procitaj uste ednas sto napisa.:tapp:
unazad unapred 15 godini od koga postojat cpb ne znam ????

--- надополнето ---

se igrase Cementara-Vardar pristignaa 4 busa pred stadion i se napolnija so komiti pred kavadraci so izgovor nemalo mesto vo salata se pustija samo 2 da idat taka da komiti bea cpb se uste ne postoeja zalam no toa e realno.
Nivniot el komandante lupa na tapan na mzt-real i naviva za mzt go ima na slika togas za mzt ne idea komiti bidejki mzt si imase navivacka grupa koja postoi od pred 90 tite.

--- надополнето ---

eve i gostovanje na vasa tribina moze togas si se rodil

i tribinate ni ja ukradovte vo sve ste orginalni za nekoe vreme ke sakate i bojata da ja smenite :)))

--- надополнето ---

Pred 91 godini service crew i piramida imaat gostovanja vo pristina, zagreb, beelgrad...togas cpb ne ni postoea.... posle toa 91, kocani, veles, tetovo, gostivar, kumanovo, bugarija (protiv plama pleven)...
i novi sad 1999 ima sliki :))))))

dodeka cpb nemaat gostovanja nadvoresni za edno 100 godini mozda :)))

--- надополнето ---

ma daj bre derle ubavo vikas probavte probavte pa nie probuvame na vas dosta dolgo vreme i toa lice vo lice no vie koga ke probate ednas samo ednas pa da vidime kako ke pominete :)))

33.632 ve gledale kako begate sega ti koga ke kliknes da vidis ke bides 33.633 a moze i ne begate trenirate trcanje :))))
pozdrav

pa da ke ima kaj nas prestavnici ne samo so rekviziti tuku i so fizicko prisustvo
kaj vas super e tribinata na edna tribina komiti,lavovi,cpb edni protiv drugi pred nekolku decenii si navivaa pusi vardare pusi rabotnicki sega site slozno :)))

ne mi kaza za vaseto vodstvo sto ve vodi momce koe samo 1 pesna peese tolku :))))

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Ти од кај знаеш што му понудија у Кавадарци ?
Плата од 3000 евра од месец за месец со можност да замине веднаш штом ќе најде ангажман во странство и не голема минутажа ради големата конкуренција на бековските позиции.Соколов,Огнен,Војдан,Тасовски сеа се враќа и Ѓуров за 10 дена.
Отиде у Работнички само ради минутажата голема што ќе ја имаше за ништо друго.
Колку за твое инфо у Работнички доби само 2000 евра на почеток и тоа ќе му беше се па макар и останеше до крај на полусезона. :smir:
Ај добро нека биде така, ама несто гадно ми мириса! Пак повторувам, моногу ми е нелогично тоа!

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Samo da spomnam nesto... pred 3-4 godini imase organiziran prevoz za bugarija... igraa Makedonija - Izrael vo sofija.... imase eden avtobus za komiti i eden za family... cpb ne sakaa da dojdat bidejki family idele, da nema incidenti...

btw....

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
OVA PROVINCIJAVA SE STV SELJACANA TESKA EJ CCC SRAMOTA DA SE RADUVAS KOGA ACAB TEPA DRUGA NAVIVACKA EKIPA EJ CCCC BRUKI!!!!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
полицијата не знае да воведе ред го поведи навијаќите на работнички слиќно како на звезда - партизан 2006 година

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
A.C.A.B. A.C.A.B. A.C.A.B. A.C.A.B. A.C.A.B. мамата нивна, а овие дебиливе козари се дерат Скопски пички, мамата у пичка да им ја ебам јас распаднете се како група, и така ништо од нив не видов цела утакмица, "од Ѓорче Петров...", "О господе...", "Го ебам Вардар...", боље не се срамете, распаднете се, СРАМ за нашата сцена, од кога си отидоа ЦПБ не навиваа 10 минути, сите постоите поради Скопје и поради вашата омраза кон Скопје комплексаши, срам ми е да кажам дека сум дел од оваа навивачка сцена заради вакви идиотски групи, ова треба секој да го осуди секоја навивачка група и да бидат исплукани од секој навивач

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
SO SE DESI ZASO JA PREKINAA
Незнам тачно, имаше реклами и кога се вратија со пренос, даваат како се тепаат ЦПБ со А.Ц.А.Б. овие идиотиве што веќе несакам ни името да им го спомнам почнаа да скандираат Скопски пички и такви ствари, како што се виде на камери еден дечко повреден го однесоа, најверојатно со скршена нога, така ми делуваше и што не ми се верува, некое девојче истепаа и неа ја однесоа на клупата кај играчите на Работнички, имаше и приведени ги покажаа со камера, СРАМОТА

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ау ау тепање, само што си идам од утакмица. Си го заслужија ќотекот CPB, цела утакмица провоцираа, плукаа, фрлаа со запалки, камења ејјјјјј по обичната публика и на теренот. Можеби 50 души од CPB се сокршени добро квалитетно. Но мислам малку им беше, не знаат да бидат мирни.
Ситуацијата ескалира кога еден од навивачите мислам му се опна на еден од EBR и мислам дека го турна и настана општа турканица и се знаеше што доаѓа. А беа опоменати многу пати да престанат со фрлање, плукање..

Столчиња искршени, заштитна ограда од тие дебелите цевки искорнати!
Пред месец дена беа Family Aerodrom на гости па не правеа вакви глупости, цивилизирани, овие ѓабе се од центар кога се однесуваат планински. Срамота за CPB!

П.С. Видовме кои испаднаа селаци!

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
ЦЦЦЦЦЦЦ, неможам да се изначудам на селјациве еј, се ратардирано бе се радуваат дека полиција тепа навивачи.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
ЦЦЦЦЦЦЦ, неможам да се изначудам на селјациве еј, се ратардирано бе се радуваат дека полиција тепа навивачи.
Како прво тоа не се навивачи кои мислат само да повредат некој недолжен, може ли ти да фрлаш со запалки, камења по возрасни луѓе, деца, девојчиња и да плукаш по нив. Не ми е јасно како влегле, изгледа не беа претресени, зошто речиси сите фрлаа со камења.

А како второ, за радувањето си е оправдано, зошто се радуваа тие што беа ударени, обичните гледачи.

Ова се хулигани, не навивачи.

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Ау ау тепање, само што си идам од утакмица. Си го заслужија ќотекот CPB, цела утакмица провоцираа, плукаа, фрлаа со запалки, камења ејјјјјј по обичната публика и на теренот. Можеби 50 души од CPB се сокршени добро квалитетно. Но мислам малку им беше, не знаат да бидат мирни.
Ситуацијата ескалира кога еден од навивачите мислам му се опна на еден од EBR и мислам дека го турна и настана општа турканица и се знаеше што доаѓа. А беа опоменати многу пати да престанат со фрлање, плукање..

Столчиња искршени, заштитна ограда од тие дебелите цевки искорнати!
Пред месец дена беа Family Aerodrom на гости па не правеа вакви глупости, цивилизирани, овие ѓабе се од центар кога се однесуваат планински. Срамота за CPB!

П.С. Видовме кои испаднаа селаци!
Te citam, ti se cudam i se mislam dali da ti repliciram ili ne. Podobro da ne ti repliciram zatoa sto nema da ima efekt mojata replika od prosta pricina sto si intelektualno hendikepiran kako i dobar del od forumov. No sepak ti pisuvam za da mi odgovoris edno nesto.

...цела утакмица провоцираа, плукаа, фрлаа со запалки, камења ејјјјјј по обичната публика и на теренот...
...речиси сите фрлаа со камења.

Me interesira dali kamenjata doagjaa besplatno so sekoja kupena karta ili CPB gi kupuvale na vlez, na shtandceto na cickoto sto prodava kikiritki? Poso kolku sto mi imaat kazuvano, kamenja ne rastat vo sala. :toe:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Да, обична публика провоцираа, само што имаше транс козари на истата трибина до нив, ќути таму, накурчен сум до даска со вашето идиотско однесување, едуцирај те се па после станете навивачи, вака само ја срамите нашата и така бедна сцена

--- надополнето ---

и неќам да им реплицирам зошто не заслужуваат, ко да праиш муабет со џандар за навивање, битолски слуги

Kajgana Shop

На врв Bottom