Utre radi taa vasa maloumnost nekoj moze da nastrada,da bide uapsen! Ne postavuvajte otvoreni sliki! Ultras bez pamet....ili samo kazi ja sum ultras,i gotovo,si ja zavrsil rabotata....Sto nezdrava raja ima vo ova skopjevo toa e strasna rabota!!
...a.....ti si od "romanticari","legija 5",ili od "nevidlivite"???.....ali za takvi kao tebe nema zima brat,uvek si imas rezervna varijanta...:wink:
verojatno e taka,ne vikam NE! tebe ti e najlesno so DVOJNA REGISTRACIJA!!!...kako BIVSH PRIPADNIK na RASPADNATA grupa koja na momenti broese pomalce clenovi,otkolku sto sodrzese BROJOT vo samoto ime,na koja sto "vodjata" i zavrsi kako "dezuren voajer" so aparatot vo race,niz makedonskite sportski borilista...Podrzuvac na SD Rabotnicki, cel zivot.
druze ne si ti vo tek,pa sega e moderno da stavas na facebook sliki da te vidat komsiite,drugarkite od klas,drugarite koi patem nikad ne stapnale na tribina...i toa nepokrieni,oti ako go pokries liceto nema da te poznaat,a so toa samo ke treba da nagagjaat dali si ti ili ne si.....poznatiot"ULTRAS FACEBOOK" NAVIVAC od gradov!!!Utre radi taa vasa maloumnost nekoj moze da nastrada,da bide uapsen! Ne postavuvajte otvoreni sliki! Ultras bez pamet....ili samo kazi ja sum ultras,i gotovo,si ja zavrsil rabotata....Sto nezdrava raja ima vo ova skopjevo toa e strasna rabota!!
Koga bile Legija i Romanticari sum odel na KK Rabotnicki.Da ima grupa i za VK Rabotnicki ke odam sto ne ti e jasno?verojatno e taka,ne vikam NE! tebe ti e najlesno so DVOJNA REGISTRACIJA!!!...kako BIVSH PRIPADNIK na RASPADNATA grupa koja na momenti broese pomalce clenovi,otkolku sto sodrzese BROJOT vo samoto ime,na koja sto "vodjata" i zavrsi kako "dezuren voajer" so aparatot vo race,niz makedonskite sportski borilista...
srekja tvoja sto kk rabotnicki ima seuste kakva takva grupa,inace ke zavrsese so semkite na klupa u maalo,pa vecer pred legnuvanje na nekoj klip od NORMALNIOT NAVIVACKI SVET,za dobra nok.....
-
a kaj ti e sega "romanticnata legija 5"?..mnogu bevte nemozevte da se koordinirate,imavte nesoglasuvanje megju podgrupite...Koga bile Legija i Romanticari sum odel na KK Rabotnicki.Da ima grupa i za VK Rabotnicki ke odam sto ne ti e jasno?
A poranesniot vodac e penzioniran navivac, a i toj unazad 15 godini ima odeno so City Park Boys taka da ne znam zosto voopsto go mesas vo ovaa debata.
I temata uspea da ja smenis zosto uvide deka ne si vo pravo za 90% od rabotite ama ajde ke ti odgovoram i na ova.Legija se raspadna zaradi golemi nesoglasici so uprava , a bez razlika sto bevme 20 ili 30 ili 40 site znaat deka imavme odlicna sezona so najmnogu gostuvanja vo ligata,bakljadi,transaprenti,paroli bez razlika na brojkata. A za covekot sto go spomnuvas ne znam od kade toa deka se penzioniral zaradi godinite pominati na tribina.Sega ima rabota covekot i taa megudrugoto si ja vrsi na natprevarite na Rabotnicki.a kaj ti e sega "romanticnata legija 5"?..mnogu bevte nemozevte da se koordinirate,imavte nesoglasuvanje megju podgrupite...
od koga toa doticniot se PENZIONIRA?od koga mu se raspadna grupata od 15,20 lugje? mnogu "JAK" vodac bil,stom, dozvolil da mu se raspadne druzinata!!! ...ali ova so 15 godini staz ti e dobra fora!!! da znaeme site nie sto imame po 15 godini staz,da si pobarame penzija od drzavava...
inaku bolje e sto nema grupa za VK rabotnicki(pretpostavuvam deka mislis na vaterpolo klub)...znaes kako e,ne se deca da gu pustis da se banjaat vo dlabokoto,so voda nema igranje...:party2:...
ova koj go napisal,TI ili jas?A poranesniot vodac e penzioniran navivac, a i toj unazad 15 godini ima odeno so City Park Boys...
A...?... A za covekot sto go spomnuvas ne znam od kade toa deka se penzioniral zaradi godinite pominati na tribina...
vidis ne sum znael deka koga ke se skaras so uprava,ti se raspagja grupata sostavena od 20-30 lugje,i odma posle toa po difolt,VODJATA NA GRUPATA,pocnuva da VRSI NEKAKVA RABOTA,na istata taa uprava koja doprinela da dojde do RASPAD na grupata!Legija se raspadna zaradi golemi nesoglasici so uprava.....Sega ima rabota covekot i taa megudrugoto si ja vrsi na natprevarite na Rabotnicki.
Потполно се слагам со тебе! Таков е случајот со сите навијачки групи во МКД! Али и нема некаква вголема врска тоа пошто на секоја утакмица стој по еден џандар со камера во рака и ги снима навијачите, така да не им се важни толку овие слики како доказ! Подобро е вака да се ставаат, него да им се бришат фаците, а послем на Фб да се тагнуваат.... хахаха имам видено така жими се!!!Utre radi taa vasa maloumnost nekoj moze da nastrada,da bide uapsen! Ne postavuvajte otvoreni sliki! Ultras bez pamet....ili samo kazi ja sum ultras,i gotovo,si ja zavrsil rabotata....Sto nezdrava raja ima vo ova skopjevo toa e strasna rabota!!
"Оригиналноста" на "мозокот" на ултрас движењето кај нас jea:Maла дигресија ...
Они не крадат, само се истомисленици. :tv:Maла дигресија ...
...interesno...:raz:Они не крадат,само се истомисленици.
samo nim razbriliva radost !!!Maла дигресија ...