Фан клуб: Работнички

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
posle denesnoto videno na tribinata na cpb na rabotnicki-pelister,mislam na repertoarot na pesni(ne vredi da gi spomenuvam),odnesuvanje i sl. mozam samo da konstatiram deka od nekogas najavangardnata grupa vo mkd ne ostana ama bas nisto!
dzabe cifrata e pokacena. pomizeren izgled na ogradata so transparenti ne sum videl do sega kaj cpb! nekoi transparenti od novite se nekako ok,ali za nekoi kako na primer"red army"(KOJA LI PAMETNA GLAVA GO STAVI OVA IME NA TRANSPARENT NA CPB???)...pa "the lords"(crno)...pa nekoe crveno-belo NLO sto se pojavi(ne se ni citase sto pisuva na nego),pa ona na popularnite decki od "krivina"...pa da ne preteram ama deponijata drisla ne bi gi prifatila!
imam edno strucno prasanje . kako e vistinskoto ime na grupata sto gi koristi ovie iminja.
1.golden lords(crn transparent)
2.lords of the city(crveno-bel)
3.the lords(crn transparent)
ova e verojatno najsmesnoto nesto sto sum go videl vo zivotot,da edna takanarecena podgrupa koristi 3 nazivi za sebe!!!KATASTROFA!!!
ali pak ke recam.ne e da im zameri covek na tie sto toa go pravat,zatoa sto TOLKU ZNAAT SIROTITE!!!
kako covek sto objektivno gleda na rabotite mozam da kazam deka FA se vo odnesuvanjeto daaaaaalekuuuu vo prednost,od ona sto vo momentot se slucuva na tribinata na CPB...za koi imam uste edno prasanje.
dali odite na natprevar da go gledate i BODRITE RABOTNICKI,ili da peete anti-aerodrom pesni,karolina goceva ili fenomenalno?
znam deka odgovorot pak ke go dade nekoj nedorasnat adolescent,koga veke nikoj od pametnite vo cpb,veke odamna ne pisuva po forumi...:icon_redf
Наша трибина,наши правила добро позната парола во навивачки свет!
На наша трибина друже ке праиме ама баш што сакаме кога сакаме и што сакаме ке пееме и не одговараме ама баш пред никој, а најмалце пред тебе форумџија.
Да ти објаснам околу GOLDEN LORDS и THE LORDS-of the city! Кажав и предходно дека THE LORDS-of the city е група која е со исти идеали како на "предците" GOLDEN LORDS! Овие постариве престанале да постојат и неможе ние после неколку години да одиме со тоа име така да се дојде со идеа за оформување на THE LORDS-of the city кои ги имаат истите идали! Некои дечки кои биле членови на бившите златни лордови се приклучиа на новата подгрупа и си трга работата... Е сега околу името да ти појаснам името е THE LORDS OF THE CITY а на транспарент ке пишува што сакаме(само THE LORDS и на друг The Lords of the city) тоа тие исто како кај ДЕЛИЈЕ СЕВЕР има транспаренти на кои пишува само ДЕЛИЈЕ или пак само СЕВЕР што според твоево размислување треба да ги прашаме дали се викаат ДЕЛИЈЕ СЕВЕР или ДЕЛИЈЕ, смешно нели? Сеа зошто си толку контрадикторен ке те замолам по незнам кој пат да престанеш да глумиш критичар и врати се во своето јато(група) и навивај се надевам дека си навивач а не форумџија!

пс. За песните...
1.Анти аеродром не беше пеена за време на утакмицата туку на една од паузите и ја пееше само еден дел од трибината како заебанција.
2.Каролина Гочева мислам дека повеке од јасно зашто сме ја пееле таа песна на утакмица против ПЕЛИСТЕР!
3.ФЕНОМЕНАЛНО беше најава гостувањето во кавадарци!

Глеам престана за бројката да збориш зошто полека но сиурно стануваме најбројни во мк па почна за песните да замараш...

друго нејасно?

бај д веј

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Posle sekoe golemo ''vecno'' derbi arsenalot e ispukan,lugjeto se istroseni i normalno e da dojde do nekoe polabilno odnesuvanje od strana na poedinci...Pa ako tolku pratis slucuvanja,sigurno si primetil deka i familijarnite posle derbi,igraa doma so Pelister i bea mnogu porastereteni od ona sto bese pred toa so Playmaker,Ovce Pole,pa i Kumanovo na gosti.....Ako ocekuvate makedonskata tiffo scena da lici na Argentina,togas ziveete vo nekoj virtuelen svet...Mnogu e lesno da se iskritikuva,da se ispljuka,da se vregja,a mnogu e potesko da go imas drugiot nacin na zivot.....Ne si izmislil topla voda ako si kazal deka ovie ili onie bile mizerni,ocajni vakvi ili takvi...ednostavno,TOA E TOA coveku Bozji....kao da lugjeto neznaat na koe deredze e makedonskata navijacka svest,pa sega ti ke popuvas sto ne cinelo.Svesta kaj lugjeto moze da se podigne samo niz idei,soveti,predlozi itn.....Ja i ti ovdeka mozeme do utre da zborime kolku smesni bile UBRE ABRE ili Bageri Makedonska Kamenica,neli?
1.tvoeto takanareceno"polabilno" odnesuvanje kaj cpb trae od pocetokot na sezonata 2010/2011,taka da tuka ne si vo pravo...
2.fa so pelister bile porastereteni,ama ne peele kako cpb pesni anti-bitola vo ogromen del na mecot.da te prasam vaka jas tebe,koj rival e pelister vo odnos na mzt ili rabotnicki,pa treba cel mec da mu posvetis vulgarni pesni kontra nego,ili pak onaa pesnata za karolina???...
3.jas znam na sto lici mak.tifo scenata,ama ima lugje vo komiti,vo cpb, koi mozat da ja popravat situacijata vo ovie 2 grupi,ama ocigledno pametnite nemozat da dojdat na red od budalite!namerno ne gi spomnav "pirati","lavovi",zatoa sto realno ovie 2 grupi bile daleku od ona sto sekoj dobar poznavac na tifo scenata bi go cenel.fa porano ne bea toa sto spored mene mozea da bidat,ama pak zatoa sega mnogu uspesno se transformiraa vo grupa koja isklucivo drzi do poddrska na svojot klub,plakja vleznici za sekoj mec,plakja od sopstven dzeb za patuvanje...ete i kaj komiti imase davanje pari od sopstven dzeb,ne vikam ne,se davalo za grupata,za vardar,ama ete gledajte sto malku treba da se sluci da grupata rapidno opagja vo cifra i sl.mnogu kvalitetni lugje voopsto napustija clenstvo od grupi,bas zaradi samovolieto na mali grupi lugje ili poedinci, na koi e nevozmozno na pameten nacin da im se sprotivstavis...
4.epa toa e drugar problemot sto vo na pragot na 2011 godina makedonskata tifo scena e polosa odkolku na pocetokot na makedonskite prvenstva nekade vo 1992/1993 godina.i ete vikas deka so toa treba site da se pomirime!me cudi samo edna rabota.kako e mozno vo era na internet,otvoreni sliki na navivacki grupi od cel svet,videa na you tube...prosecniot makedonski navivac da ne napredne vo bilo koj segment vo sporedba so navivacite ete nemora od argentina ,neka bide od balkanskite prostori!!!
5.abre ubre,ili bageri nekogas barem postoeja...kakvi-takvi.sega da se po nekoj slucaj prisutni od toa vreme,ke bea podobri od pola od "modernive ultras" momcinja sto stanuvaat i legnuvaat so slikite na net ili videata na you tube...

--- надополнето ---

друго нејасно?
pa uste ne mi objasni kako samo vasiot transparent e so crna boja,izgleda vie ste tie "crnite ovci" vo cpb,sto se razlikuvate od drugite? vi fali uste samo onoj od vremeto golemiot "golden lords",pa da pokazete kolku ste porazlicni od drugite!
a da...uste ova...kazi mi go ziti se receptot kako se postanuva so 17 godini "vodja" na navivacka grupa? so kvalitet,redovnost,znaenje poveke od ostanatite,fizicka sila...sto e primarno od ova vo tvojot slucaj bas me interesira...
ps. gledam klipot vi pocnuva so pesni od 4/4 ,izgleda se sramis da stavis pesni od prethodnite 3/4,posto neli mnogu jako navivavte ZA RABOTNICKI!!!

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
posle denesnoto videno na tribinata na cpb na rabotnicki-pelister,mislam na repertoarot na pesni(ne vredi da gi spomenuvam),odnesuvanje i sl. mozam samo da konstatiram deka od nekogas najavangardnata grupa vo mkd ne ostana ama bas nisto!
dzabe cifrata e pokacena. pomizeren izgled na ogradata so transparenti ne sum videl do sega kaj cpb! nekoi transparenti od novite se nekako ok,ali za nekoi kako na primer"red army"(KOJA LI PAMETNA GLAVA GO STAVI OVA IME NA TRANSPARENT NA CPB???)...pa "the lords"(crno)...pa nekoe crveno-belo NLO sto se pojavi(ne se ni citase sto pisuva na nego),pa ona na popularnite decki od "krivina"...pa da ne preteram ama deponijata drisla ne bi gi prifatila!
imam edno strucno prasanje . kako e vistinskoto ime na grupata sto gi koristi ovie iminja.
1.golden lords(crn transparent)
2.lords of the city(crveno-bel)
3.the lords(crn transparent)
ova e verojatno najsmesnoto nesto sto sum go videl vo zivotot,da edna takanarecena podgrupa koristi 3 nazivi za sebe!!!KATASTROFA!!!
ali pak ke recam.ne e da im zameri covek na tie sto toa go pravat,zatoa sto TOLKU ZNAAT SIROTITE!!!
kako covek sto objektivno gleda na rabotite mozam da kazam deka FA se vo odnesuvanjeto daaaaaalekuuuu vo prednost,od ona sto vo momentot se slucuva na tribinata na CPB...za koi imam uste edno prasanje.
dali odite na natprevar da go gledate i BODRITE RABOTNICKI,ili da peete anti-aerodrom pesni,karolina goceva ili fenomenalno?
znam deka odgovorot pak ke go dade nekoj nedorasnat adolescent,koga veke nikoj od pametnite vo cpb,veke odamna ne pisuva po forumi...:icon_redf
Ne znam vo koja grupa ke me stavis ama eve ti odgovor.
Anti Aerodrom vo nikoj slucaj ne se zapea osven nekoi poedinci (citaj cifra od 10-15 luge) na poluvreme, Karolina Goceva normalno e da se pee, pa so Pelister se igra da ne ne treba da ima malku zar?A za Fenomenomenalno, ha ,epa sledna utakmica ni e protiv vasite prijatelcinja od Kavadarci VO Kavadarci, eden od najbitnite natprevari na Rabotnicki e protiv Feni na gosti.
CPB navivaa odlicno, grmese i toa e fakt, brojkata da ne pravime muabet, protiv najslabata ekipa vakva brojka e nad site normalnosti za nasi uslovi.CPB se vo podem, a vo Centar vladee epidemija a tebe ti e mnogu krivo sto se izdigame/vme nad vas.
Edinstveno sto ke se soglasam e deka treba da se popravi postavenosta na transparentite.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs992.snc4/76513_128218643903796_107581079300886_174447_5302060_n.jpg

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
1.tvoeto takanareceno"polabilno" odnesuvanje kaj cpb trae od pocetokot na sezonata 2010/2011,taka da tuka ne si vo pravo...
2.fa so pelister bile porastereteni,ama ne peele kako cpb pesni anti-bitola vo ogromen del na mecot.da te prasam vaka jas tebe,koj rival e pelister vo odnos na mzt ili rabotnicki,pa treba cel mec da mu posvetis vulgarni pesni kontra nego,ili pak onaa pesnata za karolina???...
3.jas znam na sto lici mak.tifo scenata,ama ima lugje vo komiti,vo cpb, koi mozat da ja popravat situacijata vo ovie 2 grupi,ama ocigledno pametnite nemozat da dojdat na red od budalite!namerno ne gi spomnav "pirati","lavovi",zatoa sto realno ovie 2 grupi bile daleku od ona sto sekoj dobar poznavac na tifo scenata bi go cenel.fa porano ne bea toa sto spored mene mozea da bidat,ama pak zatoa sega mnogu uspesno se transformiraa vo grupa koja isklucivo drzi do poddrska na svojot klub,plakja vleznici za sekoj mec,plakja od sopstven dzeb za patuvanje...ete i kaj komiti imase davanje pari od sopstven dzeb,ne vikam ne,se davalo za grupata,za vardar,ama ete gledajte sto malku treba da se sluci da grupata rapidno opagja vo cifra i sl.mnogu kvalitetni lugje voopsto napustija clenstvo od grupi,bas zaradi samovolieto na mali grupi lugje ili poedinci, na koi e nevozmozno na pameten nacin da im se sprotivstavis...
4.epa toa e drugar problemot sto vo na pragot na 2011 godina makedonskata tifo scena e polosa odkolku na pocetokot na makedonskite prvenstva nekade vo 1992/1993 godina.i ete vikas deka so toa treba site da se pomirime!me cudi samo edna rabota.kako e mozno vo era na internet,otvoreni sliki na navivacki grupi od cel svet,videa na you tube...prosecniot makedonski navivac da ne napredne vo bilo koj segment vo sporedba so navivacite ete nemora od argentina ,neka bide od balkanskite prostori!!!
5.abre ubre,ili bageri nekogas barem postoeja...kakvi-takvi.sega da se po nekoj slucaj prisutni od toa vreme,ke bea podobri od pola od "modernive ultras" momcinja sto stanuvaat i legnuvaat so slikite na net ili videata na you tube...

--- надополнето ---

pa uste ne mi objasni kako samo vasiot transparent e so crna boja,izgleda vie ste tie "crnite ovci" vo cpb,sto se razlikuvate od drugite? vi fali uste samo onoj od vremeto golemiot "golden lords",pa da pokazete kolku ste porazlicni od drugite!
a da...uste ova...kazi mi go ziti se receptot kako se postanuva so 17 godini "vodja" na navivacka grupa? so kvalitet,redovnost,znaenje poveke od ostanatite,fizicka sila...sto e primarno od ova vo tvojot slucaj bas me interesira...
ps. gledam klipot vi pocnuva so pesni od 4/4 ,izgleda se sramis da stavis pesni od prethodnite 3/4,posto neli mnogu jako navivavte ZA RABOTNICKI!!!
Stanav vodza taka shto ja ebev majkati po 3 pati na den kurton eden glup!
I ne se sekiraj ke ima klip od cela utakmica!

i ne me zamaraj vishe prodolzi da patish od EDINSTVENITE!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Stanav vodza taka shto ja ebev majkati po 3 pati na den kurton eden glup!
bravo vodja,sekoja cest za odgovorov!moeto nivo ne dava da ti vrakjam na pubertetskovo odnesuvanje na ist nacin,ima administratori koi ke se pogrizat za vakvite "liderski" postovi...
ps/ ne patam jas od "edinstvenite",tuku tie patat od takvi kako tebe i toj sto ve stava vo film...:pov:

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
bravo vodja,sekoja cest za odgovorov!moeto nivo ne dava da ti vrakjam na pubertetskovo odnesuvanje na ist nacin,ima administratori koi ke se pogrizat za vakvite "liderski" postovi...
ps/ ne patam jas od "edinstvenite",tuku tie patat od takvi kako tebe i toj sto ve stava vo film...:pov:
Се покажува твоето ниво што седиш на форум и чекаш да испровоцираш некого, али те разбирам криво ти е што мојата група е во подем како никогаш до сега а твојата група не постои или можеби грешам ја спремаш УЛТРАС КАЈАГАНА па да бидете најсовршена група со тебе на чело... пушти си ју тјуб што има везе... И ајде иди ке закасниш у прилеп! ;)

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Ne znam zosto se "jacas" tolku za brojcaniot podem na grupata koga vie do pred godina (-dve) bevte tie sto velevte deka kvalitetot e pred kvantitetot, a so zgolemuvanjeto na cifrata ne samo sto ne vi se zgolemuva kvalitetot, tuku i se namaluva. (...od vekje mnogu dobro poznati pricini)
Bi sakal da vidam del od materijalot od ostanatite cetvrtini, a po moznost i po nekoe klipce ili slika od lanskata vtora polusezona.

PS: Dobri vi se novite kapcinja. (kakva sto nosi deckoto vo sivo)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ми мириса на заминување на А.Димитровски од Работнички.

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Ne znam zosto se "jacas" tolku za brojcaniot podem na grupata koga vie do pred godina (-dve) bevte tie sto velevte deka kvalitetot e pred kvantitetot, a so zgolemuvanjeto na cifrata ne samo sto ne vi se zgolemuva kvalitetot, tuku i se namaluva. (...od vekje mnogu dobro poznati pricini)
Bi sakal da vidam del od materijalot od ostanatite cetvrtini, a po moznost i po nekoe klipce ili slika od lanskata vtora polusezona.

... ке има и уште клипови!

иначе ке те поздравам само ваљда си паметен ке ја сватиш наменета е за сите "ултраси" кои патат од нашите 14 титули!

Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Ne stavajte sliki na koj jasno se gledaat licata na lugjeto.Razni strukturi gi posetuvaat vakvite podforumi,ne ste samo vie ovdeka skrieni.....Ukljucete mozok malce,tolku li ste zaostanati??

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ne stavajte sliki na koj jasno se gledaat licata na lugjeto.Razni strukturi gi posetuvaat vakvite podforumi,ne ste samo vie ovdeka skrieni.....Ukljucete mozok malce,tolku li ste zaostanati??
pa nivnite sliki druze mozes odma posle sekoj mec da gi vidis na facebook!so otvoreni lica,nepokrieni,slikani u gro plan!!! ama pak ke recam TOLKU ZNAAT,ili toj sto gi stava misli taka treba,da se gledaat...ja mislam deka NE SE ONI TOLKU ZAOSTANATI,I POVEKE OD TOA SE...
...ali bitno cifrata porasnala,toa e najbitnoto...isto i toa deka na vtoriov klip od 5.13, 1 minuta nemoze da se spoi pesna ZA RABOTNICKI!!! ipak produzete si vie so anti-aerodrom i karolina goceva,toa mnogu bolje vi ide...zaebi rabotnicki...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
pa nivnite sliki druze mozes odma posle sekoj mec da gi vidis na facebook!so otvoreni lica,nepokrieni,slikani u gro plan!!! ama pak ke recam TOLKU ZNAAT,ili toj sto gi stava misli taka treba,da se gledaat...ja mislam deka NE SE ONI TOLKU ZAOSTANATI,I POVEKE OD TOA SE...
...ali bitno cifrata porasnala,toa e najbitnoto...isto i toa deka na vtoriov klip od 5.13, 1 minuta nemoze da se spoi pesna ZA RABOTNICKI!!! ipak produzete si vie so anti-aerodrom i karolina goceva,toa mnogu bolje vi ide...zaebi rabotnicki...
Hahahahaha uste da pocnes da pcues u tvoite komentari ke pocnam da se smeam glasno od stos i tolku ocigledn kolku ti e krivo! :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Hahahahaha uste da pocnes da pcues u tvoite komentari ke pocnam da se smeam glasno od stos i tolku ocigledn kolku ti e krivo! :)
...a.....ti si od "romanticari","legija 5",ili od "nevidlivite"???.....ali za takvi kao tebe nema zima brat,uvek si imas rezervna varijanta...:wink:

--- надополнето ---

....sto ima veze,bitno cifrata e pokacena!!! i deckovo se broi,nemoj da mislis deka ne se broi,ustvari ovoj vredi za dvajca,posto navija za rabotnicki i za zvezda brate!!! dva vo edno!!!:vozbud:

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
иначе ке те поздравам само ваљда си паметен ке ја сватиш наменета е за сите "ултраси" кои патат од нашите 14 титули!
Izvini ne ja razbiram parolata i zosto taa mi e nameneta mene. Bi te zamolil prvin da mi objasnis sto taa znaci i poradi sto e napisana, a potoa zosto mi ja posvetuvas.
PS: 90% od tie sto gi socinuvaat CPB ovaa sezona, tesko deka videle bar 1/6 od tie famozni 14 tituli.

Kajgana Shop

На врв Bottom