Golden Lords
ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
- Член од
- 11 март 2009
- Мислења
- 279
- Поени од реакции
- 5
Наша трибина,наши правила добро позната парола во навивачки свет!posle denesnoto videno na tribinata na cpb na rabotnicki-pelister,mislam na repertoarot na pesni(ne vredi da gi spomenuvam),odnesuvanje i sl. mozam samo da konstatiram deka od nekogas najavangardnata grupa vo mkd ne ostana ama bas nisto!
dzabe cifrata e pokacena. pomizeren izgled na ogradata so transparenti ne sum videl do sega kaj cpb! nekoi transparenti od novite se nekako ok,ali za nekoi kako na primer"red army"(KOJA LI PAMETNA GLAVA GO STAVI OVA IME NA TRANSPARENT NA CPB???)...pa "the lords"(crno)...pa nekoe crveno-belo NLO sto se pojavi(ne se ni citase sto pisuva na nego),pa ona na popularnite decki od "krivina"...pa da ne preteram ama deponijata drisla ne bi gi prifatila!
imam edno strucno prasanje . kako e vistinskoto ime na grupata sto gi koristi ovie iminja.
1.golden lords(crn transparent)
2.lords of the city(crveno-bel)
3.the lords(crn transparent)
ova e verojatno najsmesnoto nesto sto sum go videl vo zivotot,da edna takanarecena podgrupa koristi 3 nazivi za sebe!!!KATASTROFA!!!
ali pak ke recam.ne e da im zameri covek na tie sto toa go pravat,zatoa sto TOLKU ZNAAT SIROTITE!!!
kako covek sto objektivno gleda na rabotite mozam da kazam deka FA se vo odnesuvanjeto daaaaaalekuuuu vo prednost,od ona sto vo momentot se slucuva na tribinata na CPB...za koi imam uste edno prasanje.
dali odite na natprevar da go gledate i BODRITE RABOTNICKI,ili da peete anti-aerodrom pesni,karolina goceva ili fenomenalno?
znam deka odgovorot pak ke go dade nekoj nedorasnat adolescent,koga veke nikoj od pametnite vo cpb,veke odamna ne pisuva po forumi...:icon_redf
На наша трибина друже ке праиме ама баш што сакаме кога сакаме и што сакаме ке пееме и не одговараме ама баш пред никој, а најмалце пред тебе форумџија.
Да ти објаснам околу GOLDEN LORDS и THE LORDS-of the city! Кажав и предходно дека THE LORDS-of the city е група која е со исти идеали како на "предците" GOLDEN LORDS! Овие постариве престанале да постојат и неможе ние после неколку години да одиме со тоа име така да се дојде со идеа за оформување на THE LORDS-of the city кои ги имаат истите идали! Некои дечки кои биле членови на бившите златни лордови се приклучиа на новата подгрупа и си трга работата... Е сега околу името да ти појаснам името е THE LORDS OF THE CITY а на транспарент ке пишува што сакаме(само THE LORDS и на друг The Lords of the city) тоа тие исто како кај ДЕЛИЈЕ СЕВЕР има транспаренти на кои пишува само ДЕЛИЈЕ или пак само СЕВЕР што според твоево размислување треба да ги прашаме дали се викаат ДЕЛИЈЕ СЕВЕР или ДЕЛИЈЕ, смешно нели? Сеа зошто си толку контрадикторен ке те замолам по незнам кој пат да престанеш да глумиш критичар и врати се во своето јато(група) и навивај се надевам дека си навивач а не форумџија!
пс. За песните...
1.Анти аеродром не беше пеена за време на утакмицата туку на една од паузите и ја пееше само еден дел од трибината како заебанција.
2.Каролина Гочева мислам дека повеке од јасно зашто сме ја пееле таа песна на утакмица против ПЕЛИСТЕР!
3.ФЕНОМЕНАЛНО беше најава гостувањето во кавадарци!
Глеам престана за бројката да збориш зошто полека но сиурно стануваме најбројни во мк па почна за песните да замараш...
друго нејасно?
бај д веј