Фан клуб: Работнички

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Да бидејќи ние сме тие со комплекси цела утакмица со пелистер пеевме за нежните,а они со овче поле не ни не спомнаа...

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
a ti ako si bil ke znaes deka na tribinata posledno bese ULTRAS VLAE od kade sto pocnuva dupkata i nigde na tvojte sliki mocani ne se gleda toa i pogledni si use ednas na slikite race gore koa ima nad mocanoto edinstveni (za FA) nekako ko da fali neso pogledni dole kolku race gledaj gore posle... a dole neutralnata ne ja spomnuvaj ako bile navivaci gore ke bile ne dole.. ne ste vekje ni derbi navivaci vie... sega ste FA navivaci!!!!
DECKO ZBORIS GLUPOST BAS KAJ STO E ULTRAS VLAE POSLEDNIOT E PUN TOJ DEL I BAS GO POTENCIRAV TOA NA DRUG KOMENTAR DEKA TOJ DEL FALI NA SLIAKATA A IMAS I OD DRUG AGOL TI DADE SLIKA TAKA DA STO SE TRESKAS OD ZMEJA TOJ DEL E NAJPUN TAMU BEVME GJORCE I VLAE JA SUM OD EKIPA 1060 I TOJ DEL BESE PUN BEV TAMU NEMOES DA UBEDUVAS NA FORMUOV DEKA BILA PRAZEN DELOT MISIER EDEN I DA DOLE NE NAVIVAA AMA PAK SAMO GORNIOT DEL BEVME POVEKE I KRAJ AKO E TAKA KAJ VAS LEVIOT DEL OD NASA STRANA GLEDNO SAMO 2 PATI KRENAA RACE DA NAVIVAAT SEDEA CELO VREME CELA UTKMICA BEA PRETEZNO ZENSKI I POSTAIR LUGE TAKA DA VIDI SEA KOJ BIL POVEKE .... NIKOGAS NISTO NE PRIZNAVATE OVA E KAKO DA SE KARAS SO MALO DETE

--- надополнето ---

Ova e od navivac na Rabotnicki : Бројките беа тука, за нијанса може повеќе имаа ЦПБ ( зашто се избација голем број на фаци од повеќе населби )

ne praime muabet vise.... molite po drugi naselbi , ste prakale po sanducinja da dojdat da nanivaat..za greota ste @@

FAMILY ZAKON !
TE MOLAM OBJASNI MI KOJ MOLEL BE MISIR EDEN KAKO MOZE NEKOJ DA MOLIS ZA SE IZBAVUA SO TRANSPARENT OD NEGOVATA NASELBA ZNACI ON DA E MOLEN NEMA DA IMA TRANS NAPRAENO CPB KV ILI KAKO NAISOT EKIPA 1060 JA KOLKU STO ZNAM NIKOJ NE NE MOLESE NAS GJORCEVCI NIE SAMI SI DOJDOVME..

--- надополнето ---

[

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
ти ако не си мизерен незнам кој е!!!!
бевте повеќе!!!ЗАДОВОЛЕН???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.895
Поени од реакции
73.042
Еве ги ЦПБ во Свети Николе, мада поголем дел од клипот е сниман ван сала :)
И еве ви поздрав од Прилеп :pos::pos::pos:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Ова клипот од Свети Николе повеќе ми изгледа како на друштво копилаци кој пијани пред град пеат песни против Мзт, отколку на сериозна навивачка група која оди на гостување. Подобро не ставајте вакви клипови не се срамете, како да сте абре убре:pos2::pos2::pos2:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...se zamaram koga te citam.mislam deka gi pisuvas najdolgite recenici u svet.si cul za tocka,zapirka? kraj ti nemaat recenicite.barem skrati gi do negde da mozeme da te citame,vaka izgleda ko da brkame gumena topka u nadojden vardar!

--- надополнето ---

Ова клипот од Свети Николе повеќе ми изгледа како на друштво копилаци кој пијани пред град пеат песни против Мзт, отколку на сериозна навивачка група која оди на гостување.
pa na tie kopiljaci od cpb treba nekoj da im kaze kako treba da se odnesuvaat i doma i na gosti i po pat.arno ama toj sto gi fura kopiljacite e na nivno nivo,zatoa takva e slikata za niv od pocetok na sezonava.....anti-aerodrom,anti-aerodrom,anti-aerodrom...i taka sekoj mec,po ulica,vo maalo,vo sala...anti aerodrom,anti-aerodrom...taka i na klipovi...anti aerodrom,anti-aerodrom...me cudi kako ne im skurci veke od toa???
ova od Sveti Nikole e UZAS,SRAM I BEDA!!! t.e. od sala nema nisto ,glavniot snimak e od pat,so pesni protiv fa i mzt...UZAS NEVIDEN!!!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
После овие бруќи нејќам некој да спомнал нешто за педерите....немаат они комплекси!!!! цк

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
jadete gomna za nesto sto i vie go praite nz na koja utakmica i vie peete O GOSPODE.... a igravte so nz koj tamu ili sea pak ke najdete nekoe opravudvanje ili ke izmislite nesto kako i sekogas?

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
ДА!!! така е!!!
тоа го правевме скоро секоја утакмица до дерби....на крај на утакмица едно потсетување дека се ближи дербито!!!! а и наравно да ве поздравиме вас педерите!!!!
е сеа после ова,после утакмицата на 4 коа пеевте само за нас....се гледа убаво кој од кого има комплекси!!!!
поз и слатки сништа

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
jadete gomna za nesto sto i vie go praite nz na koja utakmica i vie peete O GOSPODE.... a igravte so nz koj tamu ili sea pak ke najdete nekoe opravudvanje ili ke izmislite nesto kako i sekogas?
Тоа беше како загревање и порака за пред дерби:smir:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Абе, глеам Аеродромциве цело време кењаат празни места па празни места! Кур мој имало празни места!
И дај доста кењате дека сте биле нешто по опасни од ЦПБ, зашто преку кур ми дојдовте више! Прееска баш клеадв ваши слики од дербито и ко шо видов, пола навивачка група ви се девојчиња! Нејќам повеќе да коментирам, па послем ќе бегаат по влезови, епа ќе бегаат!

ПС: Минатиот пат коа си пишав мислење одма ме бомбардираа со цитати и докажувања како се они бољи од ЦПБ, па дај културно ќе ве замолам сега да не ме замарате со глупи цитати, АКО СТЕ БАРЕМ МАЛЦЕ ГРАЃАНИ!!!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Ај иди рикај на некое друго место!!!!
и продолжи да пишуваш блогови за челзи,пошто појма немаш од нешто друго....не дека за тоа те бива ама ај!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom