Фан клуб: Работнички

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Гледате дека отековте со ова веќе.Шо се замислувате бе,Гробари вс Делије или дека вашето дерби е поголемо од Ел Класико.Првин треба да се гледа она што се случуваше на терен а тоа е дека баш репрезентативците беа дрва неделкани.Секоја чест за двете групи поготово за ЦПБ кои беа во огромна бројка али сепак ова се македонски групи и нема ваљда да се убиеме.А вие Аеродромци намалето со напнатоста бидејќи не сте од Њујорк туку од една обична населба колку едно село.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Ova e od navivac na Rabotnicki : Бројките беа тука, за нијанса може повеќе имаа ЦПБ ( зашто се избација голем број на фаци од повеќе населби )

ne praime muabet vise.... molite po drugi naselbi , ste prakale po sanducinja da dojdat da nanivaat..za greota ste @@

FAMILY ZAKON !

Не ме ставај мене у групата на ЦПБ, јас навивам за Работнички али не сум дел од таа група, ако си ме читал овде, т.е., по дерби дуелот ке видиш кои се моите ставови, немам намера да се повторувам.
Доле ко што глеаш деца има со татковци и мајки дојдено, нејсе тоа, бројот реално на ЦПБ беше сега голем, ФА имаа голем дел на нивна десна страна со театарски гледачи, односно, после кордонот полиција а тоа беше бајаги простор ...
Бројките беа тука, за нијанса може повеќе имаа ЦПБ ( зашто се избација голем број на фаци од повеќе населби ) али тоа мене не ми е релевантно многу зашто по мечот реков дека ваква константност МОРААТ да покажат и во иднина, односно, дека овој момент мора да им биде отскочна даска, џабе им е толкава бројка ако дел од дечките не го познаваат новиот материјал на песни. Грмеа на старите песни и оние универзалки што се пеат стандард, ама на некои од новите ко мулиња ќутеа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.775
Ova e od navivac na Rabotnicki : Бројките беа тука, за нијанса може повеќе имаа ЦПБ ( зашто се избација голем број на фаци од повеќе населби )

ne praime muabet vise.... molite po drugi naselbi , ste prakale po sanducinja da dojdat da nanivaat..za greota ste @@
Ова е твоја претпоставка, нејсе, забрането е да навива човек од друга населба за Работнички ?
Па мој другар, од Капиштец, иде и навива со вас за МЗТ ? А цел живот живее у Центар и нема никаква допирна точка со Аеродром ...
Муабетов ви е стварно малоумен, Скопје го направите Њу Јорк, воооууув, луѓе од Драчево, К. Вода и Ѓорче навивале за Работнички, како не им е срам.

Не ми ги извртувај само зборовите, тоа што од повеќе скопски населби навиваат луѓе за Работнички не е никаков грев и не е некоја новост.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119

FAMILY ZAKON !
а што е тука НОВО и иронично,освен тоа со сандачињата.........уште од поодамна Карпош,1,2,3,4,Центар,Козле,Капиштец,Водно,Влае,Ѓорче беа населби со најголем дел навивачи на КК Работнички,не знам што е тука дискутабилно

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
како што знам вие почнавте да го фурате тој филм,цело Скопје против Аеродром.......а сепак пеете за Скопје:raz:

Браво браво навивачка легендо...Каков факт изнесе на форумов !!! Дечко нас клубот ни се вика СКОПЈЕ !!!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Браво браво навивачка легендо...Каков факт изнесе на форумов !!! Дечко нас клубот ни се вика СКОПЈЕ !!!
поентата е двосмислена и не е наменета за широкиот навивачки аудоториум!!

Член од
7 ноември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Gubi Rabotnicki na gostuvanje kaj Ovce Pole 37:32, vo izcekuvanje e da zapocne tretiot period.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Беа ЦПБ на гостовање? Ако биле некое инфо некој нека напише

Член од
17 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
CPB bea prisutni na utakmicata so Ovce Pole vo sopstvena rezija so 10 koli i edno kombe brojkata okolu 80 luge,dobro navivanje i pobeda proslavena so igracite na avtopat pozz do site gradski momci.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
CPB bea prisutni na utakmicata so Ovce Pole vo sopstvena rezija so 10 koli i edno kombe brojkata okolu 80 luge,dobro navivanje i pobeda proslavena so igracite na avtopat pozz do site gradski momci.
10 коли= 10*5=50
Комбе=10

50+10=60

Да ти ибам сељакот глуп незнаеш ни проста математика,а ќе ми шириш тука муабети за градски момци.За да излезеш од тоа селото пасош ти треба бе ало !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Беа 80-90 души, а со што и како дошле немам појма... мислам дека и Командантот беше ама не сум сигурен :wink:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Family odat vo Kumanovo 150 dusi..kutrive nemozat ni 100ka da se soberat za so ovce pole...
hahahah mizerija

Kajgana Shop

На врв Bottom