the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Прашај ги нив, боље знаат.
aj ke gi prasam....:smir:Прашај ги нив, боље знаат.
Така се вика екипата 1060(1060 мислам нешто со адресата е поврзано) т.е дечките од Ѓорче ноќната мора на селодромците .Маиците иначе се купуваа не се бесплатни.Не ми е јасно од каде одеднаш ЦПБ собраа толку финансии за да обезбедат толку маици. Па секој тип имаше различна маица у пм. Постариве имаа маици олд скул, другиве сити парк бојс, трети 1060 или што ти ја знам. Апла се гледа дека некој добро ги поткрепил финансиски во ова дерби...
Бтв што им значи ова 1060 на Ѓорчевциве :raz:
Ритам,Партизан - демократе ...Како беше онаа песницана шо ја пеевте ...комплекситеее на аеродромско сељачее.. Интересен ритам имаше
Не бе,ние иаме комплекси,они ги имаат кодексите.Чекај бе малце дерби навивачи смирете се...Зборите за некои комплекси а цело кортео пеете анти Аеродром и пуши Мзт...Од вас цела утакмица се слушаше само тоа Фемили пичкици,преку кур на сите ни дојде...
СЕ ТРТАТ САМО ПЕДЕРИ !BODAT SAMO PICKI...
BODAT SAMO PICKI...
Koa vise praime muabet za napagjanje u grupa vie ste tie sto napagjate koa ste mnogu bidi objktiven i ne go negiraj ova za da mozeme da produzim so debatavaДруже а тие не се пички што напаѓаат во група ? во само одбрана е сето тоа направено... пак нека се курчат... сите истото ке ги снајде !!!
Koa vise praime muabet za napagjanje u grupa vie ste tie sto napagjate koa ste mnogu bidi objktiven i ne go negiraj ova za da mozeme da produzim so debatava