Фан клуб: Работнички

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Tocno e deka navivajneto vo Prilep e padnato na najnisko nivo poradi X pricini, ama toa ne znaci deka nekoj vo Prilep lesno ce pomini. Naprotiv!!!

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
ubavo e da vidis samo da ne nestignes da vidis.
da ne vikas koj go izgasi svetloto :))))

--- надополнето ---

хехехехехе баш сакам да го видам од секогаш сум сакал да имаме кошарка во прилеп и да се пресметам со фамили така да со нетрпение ве очекувам во прилеп па че видиме кој че биди победник...за твоја информација нема да навивам јас че бидам од иста трибина со вас и че ја очекувам првата провокација па да видиме како е да се биди во пекол позз се гледаме на 13-11
ubavo e da vidis samo da ne nestignes da vidis.
da ne vikas koj go izgasi svetloto
)))

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ok brat ke vidime rekov jas ima dana do megdana naprazno sea pravime muabet posle 13 ke se vidi samo ne mi se veruva i vie da napravite glupost kako CPB pa da pominete polosoo se nadevam deka ke ima fer navivanje bez provokacii a dokolku go ima toa togas nastapuva pekolot ali otom potom

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
ok brat ke vidime rekov jas ima dana do megdana naprazno sea pravime muabet posle 13 ke se vidi samo ne mi se veruva i vie da napravite glupost kako CPB pa da pominete polosoo se nadevam deka ke ima fer navivanje bez provokacii a dokolku go ima toa togas nastapuva pekolot ali otom potom
доста се дигате бе вие не сте навивачи, ни пола од тоа што порано сте биле и мислам дека вакви коментари се непотребни

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Значи ДЕФИНИТИВНО во Македонија НЕМА НАВИВАЧКА КУЛТУРА:tapp::kesa::kesa:..
Единствено моментално FAMILY делат и за нив секоја чест....друго е се каша-попара...:kesa:
Колку сме само назад,не само со бројноста...туку и во МЕНТАЛИТЕТОТ.....:ija:...
Стигна работата до таму да се пазариш како на пазар за "украдениот транс..."
Факт е дека паднал трансот-полиција го зела....мајмуни го зеле не е важно-CPB вие сте го оставиле трансот...:tapp:
По муабетите гледам сте имале и други трансови,сигурно не сте биле само со една коцка на гостување и тоа од подгрупа...
Не ви држи муабетов...:nenene:
Дај не не зафркавајте....
Зошто полицијата не ви ги зела сите знамиња туку само овој транс?:smir:...
Некој изгледа лажи во приказната:smir:
А овај бившиот воџа на Мајмуни изгледа е над законот во Прилеп штом му дозволиле да си го земи трансот и да си направи фото сесија....:pos:...
Не ви држат муабетиве...:smir:
И ај сеа,вашиот воџа(најверојатно се мисли на EL KOMANDANTE)бил во добри односи со Мајмунот и оп знамето е на пат за Скопје-и вие уште се фалите со тоа...:pos:...
А пред тоа се правевте мутави дека знамето не е земено дека е кај вас,и сега оп ја сменивте сторијата....знамето ни беше земено но од џандарите,па тие му го дале на бивш воџа на мајмуни кој си направи фотосесија со знамето-па ајде ургенции по телефон и знамето конечно се врати дома...:music5:
Се знае како се зема и се враќа транс,не е ова кола па ќе ја купува и ќе ја препродаваме....:nenene:
Ова е нешто слично како пародијата на Пирати пред 2 сезони...кога киднапираа дете од УКБ,и го натераа да им го донесе трансот на УКБ,па после се фалеа на трибина...:ija:
Досега од осамостојувањето имало само неколку класични и по пропис изведени УЛТРАС АКЦИИ за одземања на противнички трансови-сите други случаи биле нефер..и помогнати од редари,џандари и акции кои немаат врска со навивачката култура,култура која за жал ја имаат само мал дел од тн навивачи низ Македонија...
Имаме уште многу да учиме додека да дојдиме до некое нормално навивачко ниво-дотогаш ќе се ЈАЧАМЕ со вакви АКЦИИ и за успех и газење ќе се смета напад над 13 годишни деца,се крадат шалови во акции 30 vs 1..за инцидент ќе се смета фрлен камен од 50 метра оддалеченост...па после се фалат на FB и по форумите колку големи МАЖИ И НАВИВАЧИ се и дека ги "ПРЕГАЗИЛЕ РИВАЛИТЕ":pos:...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.739
Поени од реакции
6.434
Значи ДЕФИНИТИВНО во Македонија НЕМА НАВИВАЧКА КУЛТУРА:tapp::kesa::kesa:..
Единствено моментално FAMILY делат и за нив секоја чест....друго е се каша-попара...:kesa:
Колку сме само назад,не само со бројноста...туку и во МЕНТАЛИТЕТОТ.....:ija:...
Стигна работата до таму да се пазариш како на пазар за "украдениот транс..."
Факт е дека паднал трансот-полиција го зела....мајмуни го зеле не е важно-CPB вие сте го оставиле трансот...:tapp:
По муабетите гледам сте имале и други трансови,сигурно не сте биле само со една коцка на гостување и тоа од подгрупа...
Не ви држи муабетов...:nenene:
Дај не не зафркавајте....
Зошто полицијата не ви ги зела сите знамиња туку само овој транс?:smir:...
Некој изгледа лажи во приказната:smir:
А овај бившиот воџа на Мајмуни изгледа е над законот во Прилеп штом му дозволиле да си го земи трансот и да си направи фото сесија....:pos:...
Не ви држат муабетиве...:smir:
И ај сеа,вашиот воџа(најверојатно се мисли на EL KOMANDANTE)бил во добри односи со Мајмунот и оп знамето е на пат за Скопје-и вие уште се фалите со тоа...:pos:...
А пред тоа се правевте мутави дека знамето не е земено дека е кај вас,и сега оп ја сменивте сторијата....знамето ни беше земено но од џандарите,па тие му го дале на бивш воџа на мајмуни кој си направи фотосесија со знамето-па ајде ургенции по телефон и знамето конечно се врати дома...:music5:
Се знае како се зема и се враќа транс,не е ова кола па ќе ја купува и ќе ја препродаваме....:nenene:
Ова е нешто слично како пародијата на Пирати пред 2 сезони...кога киднапираа дете од УКБ,и го натераа да им го донесе трансот на УКБ,па после се фалеа на трибина...:ija:
Досега од осамостојувањето имало само неколку класични и по пропис изведени УЛТРАС АКЦИИ за одземања на противнички трансови-сите други случаи биле нефер..и помогнати од редари,џандари и акции кои немаат врска со навивачката култура,култура која за жал ја имаат само мал дел од тн навивачи низ Македонија...
Имаме уште многу да учиме додека да дојдиме до некое нормално навивачко ниво-дотогаш ќе се ЈАЧАМЕ со вакви АКЦИИ и за успех и газење ќе се смета напад над 13 годишни деца,се крадат шалови во акции 30 vs 1..за инцидент ќе се смета фрлен камен од 50 метра оддалеченост...па после се фалат на FB и по форумите колку големи МАЖИ И НАВИВАЧИ се и дека ги "ПРЕГАЗИЛЕ РИВАЛИТЕ":pos:...
Све ти е точно друже,само зш не допиша за детето што го киднапираа и го земаат трансот на УКБ? Еве ја ке ти докажам,они што го земаа го земаа ама после знаеш ли што ги снајде Пирати коа им отидоа 50 души од УКБ(за тие што незнаат УКБ се под група на Комити)) во сред Автокоманда и кај што си го вратија трансот па им го украдоа и ударниот транс Пирати Автоманда:icon_lol:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Све ти е точно друже,само зш не допиша за детето што го киднапираа и го земаат трансот на УКБ? Еве ја ке ти докажам,они што го земаа го земаа ама после знаеш ли што ги снајде Пирати коа им отидоа 50 души од УКБ(за тие што незнаат УКБ се под група на Комити)) во сред Автокоманда и кај што си го вратија трансот па им го украдоа и ударниот транс Пирати Автоманда:icon_lol:
Ударниот транс на Пирати Автокоманда им го зема еден член на УКБ а не 50 души како што викаш и тоа после утакмицата помеѓу Вардар - Металург детето собра храброст и само отиде, така да и ти си грешка.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.739
Поени од реакции
6.434
Ударниот транс на Пирати Автокоманда им го зема еден член на УКБ а не 50 души како што викаш и тоа после утакмицата помеѓу Вардар - Металург детето собра храброст и само отиде, така да и ти си грешка.
Добро де ,важно тоа ми беше муабетот!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Добро де ,важно тоа ми беше муабетот!
Финтата е што не ти е точен муабетот... Прво беше одземен трансот па беа киднапирани децата, а не како што викаш ги киднапирале па овие отишле во Автокоманда ги истепале, драпај си мадиња, нема врска.

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
ALO NE SE KARAJTE ZA GLUPOSTI SIPTARCINJA NI VLEGOA U PRVA LIGA SO NIV TREBA ZESTOKO A NE SE PREPUKUVATE MEGU SEBE

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
ALO NE SE KARAJTE ZA GLUPOSTI SIPTARCINJA NI VLEGOA U PRVA LIGA SO NIV TREBA ZESTOKO A NE SE PREPUKUVATE MEGU SEBE
"права" ултрас култура

@tomas_bt
Се согласувам со тебе, само во оној дел со земањето на знамиња, и те како е битно како е земен трансот

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Дечко,добро ти пиша членот кој постираше по тебе...
Прво Комити успеаа да го одземат ударниот транс на Пирати....ова се случи по мечот РК Вардар-Металург шо се играше во Борис Трајковски....
Потоа следуваше трилерот-Пирати помогнати од НЕКОИ НЕ-НАВИВАЧКИ ТИПОВИ беа во Карпош,го најдоа детето Кампо мислам го викаа,го пикнаа во багажникот и колата и го однесоа некаде..па го тераа да пее кој се најјаки...па им беше кажано на УКБ да ја донесат нивната коцка...и им ја зедоа,а детево беше пуштено....
Неам коментар за АКЦИЈАВА...:ija:
П.С.А колку шо знам знамето,коцката до ден денес не е вратено во рацете на УКБ:smir:

"права" ултрас култура

@tomas_bt
Се согласувам со тебе, само во оној дел со земањето на знамиња, и те како е битно како е земен трансот
Не велам дека не е важно како е земен....
Тоа ми беше и поентата на постот...
И тоа како е важно како е земен и од кој е земен....
Нема поголем трофеј од тоа да земиш транс од противник но на утакмица,во судир со противниците-и по можност кога сте горе-долу иста бројка-доколку сте 200 спрема 15 и така не бива...:nenene:
Мора да се научи тој непишан кодекс на Ултрас Манталитет..додека не го научиме тоа ќе ни се случува оваа ПАРАДА:xmas1:
Колку сме само мизерни-полиција,редари,локални мангупи.....крадат знамиња од навивачи....:kesa:
Имаше еден свеж случај на мечот Вардар-Пелистер во Скопје -август 2008,кога редари ни дојдоа на источната трибина и пред наши очи сакаа да украдат транс од Чкембари-ама добија нешто друго:zlo:,не знаме:smir:
Муабетот ми е-кога веќе одиш на гостување.......мораш да си спремен да ја одбраниш твојата група-а пред се ТВОИТЕ РЕКВИЗИТИ...доколку ти ги земат...или си ги оставил тогаш исто е како да си ги ЗАБОРАВИЛ НАМЕРНО....
Нема тука домашни навивачи-па полиција имаше,има со сите да се судриш за да го одбраниш трансот....:smir:
Па ако треба и да јадиш котеќ....:pipi:,тогаш и да ти ги земат барем ќе имаш лице и ќе кажиш сум застанал и сум се борел....
А вака ќе ни шлакнат два шамари чичковците во сино-и сиктер дома....(Не е ова конкретно само за саботниот случај-општо зборувам)....
Се знае-РЕКВИЗИТОТ,ТРАНСОТ за еден навивач е НАЈСВЕТО нешто-во модерниот навивачки свет луѓето гинат да ги одбранат своите клупски бои-кај нас е ОБРАТНА СИТУАЦИЈА....:kesa:
Колку сме само назад.....:nesvest:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Кој се утсвари спонзори сеа у Работнички ? Гледам МЗТ јаки спонзори нашле со цел да играат у Јадранска лига...смешки

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Кој се утсвари спонзори сеа у Работнички ? Гледам МЗТ јаки спонзори нашле со цел да играат у Јадранска лига...смешки
Шо има врска кај се тие спонзори,важно најдоа играчи,и тоа доста солидни играчи за нашата лига и ќе бидат и тоа како конкурентни.....

Kajgana Shop

На врв Bottom