Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај не мудрувајте превише да не има санкции :wink:

I

InF3cTeD

Гостин
Абе Марко шо ти одма санкции мајка му стара,ја знаеш онаа пеер "додека ја нема мачката,глувците оро играат" :vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Изгледа дека вие не сте фанови на Работнички и тука нека биде крајот на оваа расправа:wink:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
здраво, каде може да се најде маица или дрес од кк работнички ?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
:music5:

2008-2009

"Догодина нема да постоите!!!"
"Не губиме у парк!!!"
"Ке ви се распадне клубот, уште година-две и крај!!!"
"Квази-клубови се сите освен нашиот!!!"

2009-2010

:pop:

2010-2011

:pop::pop:

Сеќавања...:

--- надополнето ---

Не тресете глупости, какво распаѓање. Реално, Работнички е првиот клуб што некој спонзор би сакал да инвестира. Работнички е бренд и крај на муабетот. Спонзор ќе се најде многу лесно, башка што да не заборавиме претседател на КФМ е Даниел Димевски (изгорен за Работнички):toe:
......реално.

--- надополнето ---

Дечкото сака да каже како што се деси со мзт дека беа јаки а после тоа останаа без спонзор....

ама тоа на работнички неможе да му се деси како што кажа фемили зашто клубот е потполно чист нема никакви долгови кон никој....а и плус секој би сакал да го спонзорира
Така е.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Параглајдер, изгледа имаш некои информации за Работнички што ние, останатите смртници не ги знаеме?
Дај сподели со нас подетално ако сакаш.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Параглајдер, изгледа имаш некои информации за Работнички што ние, останатите смртници не ги знаеме?
Дај сподели со нас подетално ако сакаш.
Тоа го кажав саркастично, во ретроспектива на испадите што ги правеа симпатизерите на овој клуб плукајќи на другите клубови додека слепо и исперомозочно се чукаа во гради. Јеби га.

Ме чудеше мајмунското величење на поедини бабуни а општо подобро би било за лигата да има уште некој појак клуб освен Фени и Вардар Осигурување, за да придобие лигата во квалитет а со тоа и репрезентацијата.

Можеби да се врати стариот добар Жито Вардар или Деликатес или Струмица.....

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
posto slusame deka ke navivale za mkd reprezentacija protiv bosna(sto ne vikam deka e losa rabota),me interesira dali nekoj od cpb,ili fan na rabotnicki moze da kaze sto se slucuva so kk rabotnicki,i dali ima troska vistina vo muabetite deka klubot e pred kolaps(finansii,nemanje tim) i razmisluvaat da go otstapat svoeto mesto vo 1 liga na drug klub,a rabotnicki da ja odigra sezonata 2010/2011 vo 2 liga, se dodeka ne se konsolidira na finansiski plan. toa sum go cul od par lugje sto se vrtkaat okolu kosarkata.dokolku nema koj da odgovori na prasanjevo,bi bil zadovolen i so odgovor od selektorot na mkd reprezentacija!

Kajgana Shop

На врв Bottom