Фан клуб: Работнички

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ne e lud ti ne si informiran bas najdobro :)
Бидејќи, навистина не сум информиран за навивањето пред 10-тина години, ќе можеш ли да ми објасниш од дека до дека Комити на Годел Работнички... мислев дека лупа глупости коментаторот, ни на крај памет дека Комити би навивале за Годел Работнички :smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Epa Komiti naviva za rabotnicki do taa sezona mi se cini, ali potoa se prodolzi istite luge da idat na rabotnicki ali se formirase City Park Boys i samiot komentator kaza posle duelot Vardar protiv neznam tocno koj odma za kav se idese, a inace togas otidoa 6 avtobusi samo 4 pustija, za radi invazijata :)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1

Поздрав до фемили со песничкава....

Е браво...вака не сум се смеел одамна:pos2::pos2::pos2:

Хахааааааа ова ти се вика кретенизам
Трајче манев-Идол на фемили
мзт тииии што ми ја украде душатааааа тиии....
хахахахахахахахахахахаа
тоа и само ти остана во животот...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Epa Komiti naviva za rabotnicki do taa sezona mi se cini, ali potoa se prodolzi istite luge da idat na rabotnicki ali se formirase City Park Boys i samiot komentator kaza posle duelot Vardar protiv neznam tocno koj odma za kav se idese, a inace togas otidoa 6 avtobusi samo 4 pustija, za radi invazijata :)
Тука нема само ЦПБ, туку момци и од ФА кои тогаш знаеа заедно да ги бранат интересите на Скопје, а сега очигледно се преорентираа повеќе на нивното локално ривалство

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Namesto da otides da go bodris svojot klub ti doagas da go gleas svojot rival!!!!!
Pozdrav do bojsite so ziveat za mzt i femili.... A za pesnata odamna sakavme da ja peeme ama sea nekako e najpogodena.. Si grmi pesnata :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
decko pesnata smenet tesktot i mn bolje zvuci a vie go svakte li tekstot inace sto znaci na pesnata na Trajce Manev???!!! Ne e samo da se stavi plus mzt da se ispee i ajde pesna napraivme, mozebi treabse d peete neso kako sto pocinjapesnata SAM SUM VO NOKTA TIVKA I SONUVAM SO OCI OTVORENI EDNA TITULA DA IMAME HAHAHAHAH. Decko nemozes da pravis sporedba so Fenomenalno zs mn e porazlicna od ovaa vasava

Sto e stosov so pesnava od ovoj opinokov Trajce Manev???!!!:toe:
Fa ima nova pesna za prv pat svoja :) i od Trajce Manev- Osamen i refrenot isto go peat samo mzt do dodavaat pred da se pocne so TI STO MI JA UKREDE DUSATA...

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Namesto da otides da go bodris svojot klub ti doagas da go gleas svojot rival!!!!!
Pozdrav do bojsite so ziveat za mzt i femili....

Mal interesen detal od Amak - Rabotnicki. Zgora na se, tipot nosi duks FA (tie crnite, so plavo FA od napred). Na poluvreme se prefrli na nasata tribina, no od drugata strana na zapisnickata masa i zaedno so uste 4-5 dusi aplaudiraa na sekoj kos na Amak. :helou:

Mozda ne navivale za Amak ili protiv nas, mozda davale poddrska na MZT koj vo tie momenti igrase vo Kavadarci. :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
^^^^^
У Кавадарци МЗТ имаше поддршка од 2 буса, а ти си сликнал еден човек кој од икс-причини не отишол.

У Свети Николе Работнички имаше поддршка од 0 буса, а на трибина у втора четвртина имаше 20 ваши.

Споредбата ти е ''аиш''

Поздрав.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Cisto informativno da ti kazam (jesda koj K#R si ti da ti se pravdam ne znam...) deka ne bev na ovaa utakmica.

A tipov garant imal bolki vo poloviot organ, pa zatoa ne otisol. Kako i da e, se pojavi na nasa utakmica so FA dukser. A nema slika od drugite zatoa sto ne mu dale na fotografot da zastane na vasa tribina. (a vasiot (ili na United Force, ne znam vekje na sto e...) vcera znaes od kaj slikase?) Sto uste ednas pokazuva deka postoi dvoen arsin za nas i za vas. :)

Nekoj ima privilegija. Jebiga, ipak bojata ve povrzuva. :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
decko pesnata smenet tesktot i mn bolje zvuci a vie go svakte li tekstot inace sto znaci na pesnata na Trajce Manev???!!! Ne e samo da se stavi plus mzt da se ispee i ajde pesna napraivme, mozebi treabse d peete neso kako sto pocinjapesnata SAM SUM VO NOKTA TIVKA I SONUVAM SO OCI OTVORENI EDNA TITULA DA IMAME HAHAHAHAH. Decko nemozes da pravis sporedba so Fenomenalno zs mn e porazlicna od ovaa vasava

Fa ima nova pesna za prv pat svoja :) i od Trajce Manev- Osamen i refrenot isto go peat samo mzt do dodavaat pred da se pocne so TI STO MI JA UKREDE DUSATA...

И што ќе им кажеш на навивачите на Ливерпул и Селтик за оваа песна??? И ако можеш пиши го текстот на вашата Феноменално и размисли некои работи... Нас Осамен ни е интересна, вас Феноменално ви е интересна, не знам што јадете гомна кога сезонава ни до колена не сте ни

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

sto vikate za ovaa???!!!!Cekam predlozi!!!!!
ps.I predlog eden od mene pokraj pesnava i koreografija edna,koga ke ide ovaa pesna na tribina site da se fatat za raka i tango edno da ide!:vozbud: :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom