Никогаш нема да го тепате РаботничкиНајнежните повторно кај нас на гости?! ма дааааајјј...До кога ќе се јачате по фејсбук у стил селодром вака селодром така а бегате како педери.Уствари тоа и сте.Најнежна група која е ЕДИНСТВЕНА во поддршката за хомосексуалниот брак.Никогаш нема да бидете како нас! Никогаш нема да бидете побројни од нас! Никогаш нема да бидете покреативни од нас! Никогаш нема да престанете да бегате од нас! ПЛАВО-БЕЛ КОМПЛЕКС!
1500Никогаш нема да го тепате Работнички
За навивачки групи не знам кој е подобар,поброен,кој вади подобри транспаренти,кореграфии али за играта добро знам.
Али факт е дека не е како порано сеа нит е Работнички нешто посебно си отиде Фершпед и бајаги ослабна,а за МЗТ да не збориме па.
Како и во фудбалот така и кошарката иде во јебана.
Барем на трибини е интересно уште колку толку.
Иначе колку собира салата на МЗТ?
Тоа ти е некој коа е очаен незнае што да прави па се јача на форум Opium знаеш како викаат брат некој кога си ја има мувата на капата вика иш, цело време тврдат дека као демек ние сме биле педери а со сликата се објасни се кој се луѓето од внатрешната популација хахаBojan se preforsira izglea
E ova mi se sviga!!!!Samo jbg nekogo go fatila amnezija pa zaboravil na izminative 15 god a drug nekoj samo slatko ke se iznasmee na ovaa glupost !!!:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Никогаш нема да бидете покреативни од нас!