Фан клуб: Работнички

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
СИте АЕРОДРОМЦИ обожаватели и фанови на МЗТ На ова можете само да ДРКАТЕ! НАА!:drk:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
СИте АЕРОДРОМЦИ обожаватели и фанови на МЗТ На ова можете само да ДРКАТЕ! НАА!:drk:
И ти си Аеродромка..
Знаеме сега дека стана дел од сити парк бичовите,ама барем не го изнесувај тоа толку јавно,по форуми и глупости.Биди си,ќути и трај.
Вака предизвикуваш само непотребни кавги,знаеш дека нема Аеродромците да останат мирни на ова.
Толку.:salut:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
I zenska kavga ke bide intersno :D :vozbud:
Ако мислиш дека ќе седиш на страна и дека ќе пукаш сеир само,си се заебал опасно.
Не се карам јас,туку си кажав како што е,и она сама знае дека тоа е вистина.
Нема причина за кавга.
:salut:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
И ти си Аеродромка..
Знаеме сега дека стана дел од сити парк бичовите,ама барем не го изнесувај тоа толку јавно,по форуми и глупости.Биди си,ќути и трај.
Вака предизвикуваш само непотребни кавги,знаеш дека нема Аеродромците да останат мирни на ова.
Толку.:salut:
Да Аеродромка сум ама сепак не навиам за МЗТ фала богу. А си пишав тука пошо мора да си ги бранам моите.
П.С: SVER_CPB Не се караме ние, БФФ сме ;)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Ако мислиш дека ќе седиш на страна и дека ќе пукаш сеир само,си се заебал опасно.
Не се карам јас,туку си кажав како што е,и она сама знае дека тоа е вистина.
Нема причина за кавга.
:salut:
Znaci se salev :smir:

SVER_CPb- Kuti so ne mi go utna nikot:)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Да Аеродромка сум ама сепак не навиам за МЗТ фала богу. А си пишав тука пошо мора да си ги бранам моите.
П.С: SVER_CPB Не се караме ние, БФФ сме ;)
Ако си верен на некој,ќе останеш верен,без разлика на тоа дали ќе биде прв на табела или последен.Не е грев како што кажуваш ти да се навива за МЗТ,грев е да се биде од Аеродром,а да не се ни најмалку цени и сака МЗТ.
Од тоа што ти си ги браниш “твоите„,размисли што се може да излезе понатаму.
Значи не ти викам јас да го смениш тимот за кој што навиваш,тоа е ок и твое право,само ти викам да не го истакнуваш на јавни места како што е форумов.Последиците..не би сакала да ги истакнам.
Толку од мене,ти кажав скоро се што имав,:salut:.

Znaci se salev :smir:
Ок бе,да си кажам.
Веќе на форумов незнаеш кога некој е сериозен,а кога се шали па така да сега сме на чисто и двајцата.:smir: :salut:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
abe koga vie ste imale podobri koreografii i paroli od nas ??? 5g bevte vo bokot, koj pola od vas neznaea zoso bojkotiraat !!! so koreografija imate izvadeno ovaa godina ??? samo protiv nas edna i tolku( drzite znak na rabotnicki vo race, potoa go kinete i go frlate kako letka :S:S:S znakot na klubot e neso najsveto a vie sami si go kinete...) Vadite ogromno zname edinstveni, samo neznam vo sto ste edinstveni ??? so timovi od rangot na ovce pole, torus, amak ste 50dusi, ke dojde da igrate so nas, Family vi ja polni cela sala ednas godisno, imate 1 koreografija vo cela edna polusezona i vie ste edinstveni ??? smesno...Ovaa godina navivanjeto go krenavme na edno visoko nivo. za vas nikogas nedostizno... nema poveke so da komentiram imavme duel pred 2 nedlei se vide koj e koj, sami si potpisavte kapitulacija, sami si priznavte poraz... tolku od mene, ne pisuvam na temava... se gleame na 12.12.2009 Pozdrav :salut:
Бај д веј џони кореографија увек се уништува по изведувањето ако не си знаел поздрав и до тебе ЧАО!

Ама зашто одма се фати да се споредуваш со нашата кореографија со балоните и лентите? јас не наведов ни една ваша кореографија горе и не кажав за истата “тапа ви беше, не ви чинеше ни за кур’’ и такви ствари само реков дека се вртите у круг.
И како бе мајката само на вас ви е тешко да извадите нови кореографии?
Кореографијата беше на ниво знам дека завидуваш али тоа е јебига!

7 Kolo
Mzt - Ovce Pole 8 min

Датумите више се извадија, нема што појше да се вади . Тоа кој што мислел и планирал да го напраи паѓа у вода пошо се глеа кој официјално прв пат ја пеел , а тоа во случајот сме ние .
Песничево беше извадено уште пред дербито значи ја обработивме на Работнички-овче поле!

Ако си верен на некој,ќе останеш верен,без разлика на тоа дали ќе биде прв на табела или последен.Не е грев како што кажуваш ти да се навива за МЗТ,грев е да се биде од Аеродром,а да не се ни најмалку цени и сака МЗТ.
Од тоа што ти си ги браниш “твоите„,размисли што се може да излезе понатаму.
Значи не ти викам јас да го смениш тимот за кој што навиваш,тоа е ок и твое право,само ти викам да не го истакнуваш на јавни места како што е форумов.Последиците..не би сакала да ги истакнам.
Толку од мене,ти кажав скоро се што имав,:salut:.

Ок бе,да си кажам.
Веќе на форумов незнаеш кога некој е сериозен,а кога се шали па така да сега сме на чисто и двајцата.:smir: :salut:
Опасна аеродромка страф ме фати дури хахахаха

.................................................................................

И сакав да кажам уште нешто за крај
По нивни муабети ние бевме:

Платеници(не плаќале за да навиваме)
Робијаши(не терале да идеме на утакмици)

испадна дека не е така се затвори дискусијата.

после
На дерби бевте 200-300 души малце бевте неможе да се соберете..
Докажавме!

После не зборевте за бројката се фативте за пароли
сме имале и секогаш ке имаме најјаки пароли!(докажано)

кореографии:
Кога некогаш ке извадите подобри кореографии во цела историја од нас тогаш ке те частам лижавче и сладолед!

и уште мнооогу неразјаснети работи има...
Ама додека живеете во филмовите „Ране“ и „Green Street Hooligans“ и кога ке прекинете да го дркате на Гробари јас нема што да дискутирам со вас и ќе ве молам комплексите да си ги задржите за вас и да не ја оптеретувате темава со непотребни ствари.
Дотогаш чао од мене!(со исклчок паметни момци кои имаат дискусија за кошаркава или околу ултрас културата)

А ова посебно гласи за нашиве членови на форумот:

Прекинете да кажувате работи во врска со навивачката група
не сте тие што треба да зборат за се што се случува тука и прекинете да објаввате се по форуми и не само тука гледам и на повеќе форуми се движи истиот муабет....
Зарем не гледате дека се тоа го прават за да дознаат повеќе за нас и за нашите работи кои се прават во групата?!..

Продолжете со нормална дискусија и во иднина гледајте да нема муабет ние вака, ние онака!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
@city park boy

Нема многу да се објаснувам со тебе затоа што не си ми на ниво со тебе да зборам, има поголеми репери кај тебе во група кои што значат нешто во ЦПБ 9не се куртони ко тебе) и они ја кажуваат реално ситуацијата. Ситуацијата е многу едноставна и јасна, МЗТ ја има најмизерната екипа од цело првенство, а сепак има одлично навивање на сите утакмици. Работнички со таа екипа и пак не можете да се соберете повеќе од 100 луѓе.

И уште нешто, песната е украдена и НИКАКО не е промовирана со Овче Поле. Немој да лажеш!!! Морав да пишам затоа што изнесе еден куп глупости на кој пак немам намера да ти одговорам. Терај те си со темата

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
city park boy муабетот беше за друго прекини да провоцираш без потреба.

btw. сместа да прекинете да ја пеете новата зашто со тоа уште еднаш ке докажете дека сте од рангот на козари/ајдуци...

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
@city park boy

Нема многу да се објаснувам со тебе затоа што не си ми на ниво со тебе да зборам, има поголеми репери кај тебе во група кои што значат нешто во ЦПБ 9не се куртони ко тебе) и они ја кажуваат реално ситуацијата. Ситуацијата е многу едноставна и јасна, МЗТ ја има најмизерната екипа од цело првенство, а сепак има одлично навивање на сите утакмици. Работнички со таа екипа и пак не можете да се соберете повеќе од 100 луѓе.

И уште нешто, песната е украдена и НИКАКО не е промовирана со Овче Поле. Немој да лажеш!!! Морав да пишам затоа што изнесе еден куп глупости на кој пак немам намера да ти одговорам. Терај те си со темата
Од кај си ти сигурен дека ние неможеме да се собереме повеќе од 100 ?
Немој мн да си бидеш сигурен во себе, не чини ;)

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
ке ве замолам сите на шитнати дрољичиња да не враќаат ништо... башка девојчево по муабетиве се глеа дека е пубертетлика:helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Одамна мислам да ве прашам...Песнава а пеат на Ливерпул навивачите а мелодијата ми е позната.Дали а имаат на МЗТ навивачите пеено?Прашувам тука пошто глеам тука сте собрани

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
ке ве замолам сите на шитнати дрољичиња да не враќаат ништо... башка девојчево по муабетиве се глеа дека е пубертетлика:helou:
МОе право е дали ќе враќам или не, ти не си никој овде да ми кажеш што треба да правам, само еден ОБИЧЕН член си, да те потсетам
П.с. Не вреѓај, да не почнам. Ама сепак не се спуштам на твое НИВО. ПОздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom