Фан клуб: Работнички

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
me vleces za jazik za brojka... Najgolemo gostovanje do sea u kavadarci.. 250 dusi

Park... marin prasuvase koj e tuka domakin...koa ke dojdete kaj nas ovaa brojka togas jas ke se utepam...

Па освен гостовањево во Парк пред 2 години немате друго да се фалите ебате беља.100 пати бевте пофалени, али пази, тоа беше пред 2 сезони! ;)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Па освен гостовањево во Парк пред 2 години немате друго да се фалите ебате беља.100 пати бевте пофалени, али пази, тоа беше пред 2 сезони! ;)
Се гледаме на 31ви нежно момче,само да не има после плачење.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе невиден идиоту друго прашав...кај ви беа вчера тие 96859460956 луѓе у кавадарци ???

ТЕбе ич курот да не те здоболе.Ние бевме,и ќе идеме.А вие ќе си седите дома и ќе триете раце пред тв,кога играте у гости.Се глеаме на 31 и доста више.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ТЕбе ич курот да не те здоболе.Ние бевме,и ќе идеме.А вие ќе си седите дома и ќе триете раце пред тв,кога играте у гости.Се глеаме на 31 и доста више.
Ние си идевме на секое гостовање ...а тука немаш зборови или што е работа :smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
пошо имаш 14 години имаш право да го затнеш муцето пошо џабе курчење коа утре ако ти дојде некој центарец има да се умочаш у место...али ја не сум таков клошар ко некои сељачишта од градов шо тепаат све шо не е од нивна населба...поише сте бе..за навивање сте појаки... кај ви е тимот...ке се ребриме за тоа шо сме добри.... идеме на 15 сезонава..

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Реков јас,доста беше.Се гледаме на 31 и ќе видиме кој колку години има и кој се пичка кој не.Ние не сме идиоти ко вас да формираме уше една група од девојчиња.Ќе ве бранат они на утакмица,или ова е обид да зголемите број на навивачи?Што и да правите,ние уште сме ви идоли.И мислам дека може да имате заедничко име за двете групи: Сити парк бичс,ви одговара.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
idevte na gostovanje? koga posleden pat ste dosle kaj nas be pred 3-4 god? ili? aj pokazete
Ајјј дечкооо некој од јужна африка да го прашаш па знае кога последен пат сме биле кај вас на гостовање или ти не си у тек или се фураш по нет само дека си старо навијачиште!!
лани у фрката таа утакмица

таму некаде у прва полусезона ви дојдовме еднаш (а у сезона има 2 гостовања у аеродром) значи на двете дојдовме....

ви дојдовме на 10 години

после бојкотот првата одма ви дојдовме кога ви ја знаевме кореографијата и ве изрезиливме

коа маавте со камења како пички и бегавте у пулевски и меѓу згради коа се палевте дека сте не тепале!

и уште мнооогу мнооогу други

(автоматски ти посочив 5 гостовања а тоа ти се 2 цели сезони и една вишак па сеа ти види)

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
На kIre9 не би му вратил пошто глеам според неговиот потпис за каков човек се работи. city phard boy доаѓате на едно па ве нема на следни 4, не сте навивачи разберете!

И ај молим те потсети ме коа сте ни ја знаеле кореографијата и коа сте не посрамотиле толку ?!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
На kIre9 не би му вратил пошто глеам според неговиот потпис за каков човек се работи. city phard boy доаѓате на едно па ве нема на следни 4, не сте навивачи разберете!

И ај молим те потсети ме коа сте ни ја знаеле кореографијата и коа сте не посрамотиле толку ?!
Чекај сине да најдам само ке ти дадам слика!

Повели!

И еве ти уште едно гостовање

И Уште едно!

И има уште неколку ама неможам да најдам слики сеа а и ме мрзи да барам!

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Дечко СИТЕ овие слики се од 10 годишнината наша.. и незнам што сте не изрезилиле :toe:

ама ти изглеа не си бил па се буниш малце..али тука сме да те поправиме :helou:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Дечко СИТЕ овие слики се од 10 годишнината наша.. и незнам што сте не изрезилиле :toe:

ама ти изглеа не си бил па се буниш малце..али тука сме да те поправиме :helou:
Да да бев сине јас 9 години идам не се секирај ти...уживај си!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Чекај сине да најдам само ке ти дадам слика!

Повели!

И еве ти уште едно гостовање

И Уште едно!

И има уште неколку ама неможам да најдам слики сеа а и ме мрзи да барам!
Сите овие слики се од една утакмица

Kajgana Shop

На врв Bottom