Фан клуб: Работнички

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Family vo Kavadarci 70-80 dusi, vie vo Aerodrom 50 dusi...:toe::toe:
Ајде не се распраај ко дете со вакви податоци, друго беше поентата на постовите.:tapp:

А друго е тоа што немавте ни 70 луѓе, а сте нели најјаките.Ние бевме 70 одприлика против 10 пати послаб противник и ако можеш да заприметиш ние сме распределни во широчина, барем ти треба да си ја знаеш салата.

И тука муаебетот нека заврши или пишувај си сам, јас идам да спиам.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Kakvi kompleksasi se .. Poglednete kaj niv na fan klub , nema post veke 15 saati , a tuka se utepaa od pisuvanje .
NIE SME VI IDOLI

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
neka bide kraj na diskusijava... samo use edna sporedba.... mzt- plejmejker 200-300dusi...
rabotnicki - rilski evropska utakmica... 100 dusi... kraj na diskusijava... nase vpecatoci spodeluvame na nasiot forum:helou:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе толку беше првата за да се докажете дека стоите зад клубот, Каде ви се тие 87634896584797 луѓе што бевте верни навивачи??
бај д веј имавте среќа што бевме на гостовање иначе нема у аеродром да влезевте... Па нели вие бевте група што брои 500 членови , кај беа тие сине да не нападнат тука на сликава има 60-70макс кај ви се останатите 430 луѓе ????

аха и како што шув од вашите навивачи цитирам: Идеме 6 пуни автобуси за Кавадарци...јас почнав да си се газам од смеење и па уште ме убедуваат ..ке видиш ке видиш....и еве баш сеа глеам да!

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Абе толку беше првата за да се докажете дека стоите зад клубот, Каде ви се тие 87634896584797 луѓе што бевте верни навивачи??
бај д веј имавте среќа што бевме на гостовање иначе нема у аеродром да влезевте... Па нели вие бевте група што брои 500 членови , кај беа тие сине да не нападнат тука на сликава има 60-70макс кај ви се останатите 430 луѓе ????

аха и како што шув од вашите навивачи цитирам: Идеме 6 пуни автобуси за Кавадарци...јас почнав да си се газам од смеење и па уште ме убедуваат ..ке видиш ке видиш....и еве баш сеа глеам да!

abe ne zborete vie za brojka molimte.... na site 3 natprevari zaedno, vklucuvajki go i bibl ne bevte kolku sto bevme nie na prvata utamica protiv plejmejker.... tolku od mene na ovaa tema... izvinete so vi ja usrav temata..

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22

Mолим те кажи ми колку тепаше вечерва Работнички и кои бе најдобри играчи?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Mолим те кажи ми колку тепаше вечерва Работнички и кои бе најдобри играчи?
Тепавме еден разлика а иначе Хаџибулич и Мираковски беа најдобри иначе мираковски ја реши утакмицата со тројка некаде пред крај на десетина секунди :)

а на Чековски неќеше да му тргне шут у пм

abe ne zborete vie za brojka molimte.... na site 3 natprevari zaedno, vklucuvajki go i bibl ne bevte kolku sto bevme nie na prvata utamica protiv plejmejker.... tolku od mene na ovaa tema... izvinete so vi ja usrav temata..
Не само кажи ми кај беа храбрите ваши момци што не дојдоа во Кавадарци да не нападнат...само тоа и крај!

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Тепавме еден разлика а иначе Хаџибулич и Мираковски беа најдобри иначе мираковски ја реши утакмицата со тројка некаде пред крај на десетина секунди :)

Фала

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2

Не само кажи ми кај беа храбрите ваши момци што не дојдоа во Кавадарци да не нападнат...само тоа и крај!

kazi mi koa ste ne napdnale vie nas vo park ? znam deka ste nauceni da ve napagame koa doagate tuka i deka vi falime... ke ima dr dueli ne se sekiraj... dolga e sezonata... ;)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
kazi mi koa ste ne napdnale vie nas vo park ? znam deka ste nauceni da ve napagame koa doagate tuka i deka vi falime... ke ima dr dueli ne se sekiraj... dolga e sezonata... ;)
Хахаха сине ми кажа голема смешка....сам си знаеш кога сме напаѓале али ај да не навлегувам..убаво ти посочи дечкото една екипа од центар а и една од ѓорче па сеа види ти!

А за фалење..да многу ни фалите ние едвај чекаме веќе еднаш засекогаш да се види кој е кој а не само да мавате со камења и флаши по нас па после да гребете по станови да ви отворат

Поздав Mwa Kiss4e :))))))))))))))

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Хахаха сине ми кажа голема смешка....сам си знаеш кога сме напаѓале али ај да не навлегувам..убаво ти посочи дечкото една екипа од центар а и една од ѓорче па сеа види ти!

А за фалење..да многу ни фалите ние едвај чекаме веќе еднаш засекогаш да се види кој е кој а не само да мавате со камења и флаши по нас па после да гребете по станови да ви отворат

Поздав Mwa Kiss4e :))))))))))))))

od kade od gjorce ??? aj ok so muabetive sme gi praele 1000 pati.. preku kur mi e... za brojkata te ubiv, sea se prefrlas na dr tema... ne repliciram veke... aj pozdrav

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе кажи ми кај ви беше бројката у кавадарци??? тоа кажи ми ние лани 5 пати отидовме и бевме повеќе од ова сите 5 пати...кажи ми каде ви е таа опасна екипа(големата бројка)

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Абе кажи ми кај ви беше бројката у кавадарци??? тоа кажи ми ние лани 5 пати отидовме и бевме повеќе од ова сите 5 пати...кажи ми каде ви е таа опасна екипа(големата бројка)
me vleces za jazik za brojka... Najgolemo gostovanje do sea u kavadarci.. 250 dusi

Park... marin prasuvase koj e tuka domakin...koa ke dojdete kaj nas ovaa brojka togas jas ke se utepam...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
me vleces za jazik za brojka... Najgolemo gostovanje do sea u kavadarci.. 250 dusi

Park... marin prasuvase koj e tuka domakin...koa ke dojdete kaj nas ovaa brojka togas jas ke se utepam...

Не мењај тема бе алооо за денеска те прашувам...не ми мешај баби и жаби!

Kajgana Shop

На врв Bottom