Фан клуб: Работнички

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
браво храбpи :) да не бевме на гостовање немаше да влезете у аеродром... :)

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
у кавадарци бевме 2 буса.. еден бус збира 50 души беа и двата полни.. за твое инфо.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
у кавадарци бевме 2 буса.. еден бус збира 50 души беа и двата полни.. за твое инфо.

Можда сте биле 2 буса али пуни не сигурно.Ние со 2 пуни буса едвај цела ја напунивме лани а не па вие што сте напуниле до пола.Овде има максимум 50-60 луѓе а вие нели бевте "најголема" група?!
Eте затоа прашавме, кај се другите. :D

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5

Можда сте биле 2 буса али пуни не сигурно.Ние со 2 пуни буса едвај цела ја напунивме лани а не па вие што сте напуниле до пола.Овде има максимум 50-60 луѓе а вие нели бевте "најголема" група?!
Не важно брат,предизвикуваш само дискусии...Си гостувале, ИЗГУБИЛЕ... Ние гостувавме,ПОБЕДИВМЕ дај да си славиме и у четврток со Вардар пак да си газиме... :vozbud:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Има слика од 2 та буса само незнам дали има некој сликано и внатре да видиш дека беа пуни до последното седиште.
На трибина бевме доближени на 1 cm.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
Nema potreba od repliciranje vise na aerodromcive, slavime vtora pobeda i toa e ideme na treta so gospod napred NAJBITNO RABOTNICKI POBEDUVA :) isrkeno zal mi e za MZT ali toa e moze nekad ke bidat bolje ko za 2ro mesto normalno :)

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
И да заборавив, стави слика од вашето гостовање да видиш колку сте раштркани на трибина.

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2

Family vo Kavadarci 70-80 dusi, vie vo Aerodrom 50 dusi...:toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom