Фан клуб: Работнички

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Не би се сложил баш со тебе, ве има на ју туб како ја пеете “о господе верувај ми...’’ Насловот на клипот мислам дека беше, Лавови Ѓорче - дерби против центарските пички. На клипот сте на улица идете накај стадион најди и увери се... толку
таа песна е универзална,нема кој не ја пее...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
таа песна е универзална,нема кој не ја пее...
Да да гледам почнаа и у србија и у хрватска и у босна да ја пеат. Ако немаш да кажеш нешто во врска со тоа немој да вадиш ваков глуп и безсмислен коментар молим те..

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
О Господе универзална ???? Хахахахаахахахахаххахахахахахахахаха ова е посмешно од тоа дека чак норис си го преживеал абортусот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Заставите не ги зема екипа 1060 :nenene: и дај доста су муабетиве кој е појак и приказни за мали деца,во секој случај и двете групи одат нагоре ке има јако дерби тоа е сигурно...
А ние дали сме 50,150 или 300 тоа е наша работа колку сме,толку сме,РАБОТНИЧКИ победува со наша подршка...

Поздрав и со срека утре во кавадарци:smir:
Кобра од цело твое пишување на форумиве морам да ти признаам дека конечно напиша еден убав пост. Ај честито, се надевам дека е твој:smir:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Кобра од цело твое пишување на форумиве морам да ти признаам дека конечно напиша еден убав пост. Ај честито, се надевам дека е твој:smir:
Секогаш сум бил искрен и неам намера да се расправам со никој, секаде каде што сум зачленет на било кој форум се обидувам да ја претставам мојата група бидејки ме интересира само тоа и мојот клуб,разгледај ми ги сите постови ке видиш дека никогаш не сум критикувал други дотолку не е загрозен мојот клуби или мојата група. поздрав

пс. Мислам дека муабетиве што ги правите ви се за во темата Навивачки групи во Македонија

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Aerodrom , successful mission!:vozbud::vozbud::vozbud:

Неочекувана хорор утакмица за нас во која во последната 6-та секунда со тројка на Мираковски успеавме да тепаме со 1 разлика.Судиите (мамата у пичка на сите тројца) не ебаваа сите 40 минути и душата ни ја извадија ама се си се врати како што треба и шампионот шампионски ја заврши својата работа.

Освен судиите имавме и катастрофален шут за 3, на Чековски не му идеше под кошот веројатно затоа што беше уморен.Мираковски цело второ полувреме кош не дае од тројка а имаше над 5 обиди али на крај за прв пат во кариерата успеа да реши утакмица. :)

Приказната продолжува против Вардар Осигурување во среда во Парк...:helou:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Aerodrom , successful mission!:vozbud::vozbud::vozbud:

Неочекувана хорор утакмица за нас во која во последната 6-та секунда со тројка на Мираковски успеавме да тепаме со 1 разлика.Судиите (мамата у пичка на сите тројца) не ебаваа сите 40 минути и душата ни ја извадија ама се си се врати како што треба и шампионот шампионски ја заврши својата работа.

Освен судиите имавме и катастрофален шут за 3, на Чековски не му идеше под кошот веројатно затоа што беше уморен.Мираковски цело второ полувреме кош не дае од тројка а имаше над 5 обиди али на крај за прв пат во кариерата успеа да реши утакмица. :)

Приказната продолжува против Вардар Осигурување во среда во Парк...:helou:
На трибина јака екипа,солидно навивање...ЦРВЕНАТА ЛЕГЕНДА ПРОДОЛЖУВА ДА ГАЗИ...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
pa po tolku zvonenja na mobilni, ispituvanje dali ke odat Family vo Kavadarci ili ne, konecno se odlucivte so doza na pretpazlivost da otidete vo Aeordrom... ova e uspesna misija deka imalo sansi i da ne se ostvari vasata misija ?
Ajде сега ти можеш колку сакаш да плачеш.Ние си се договоривме во толку толку на тоа место и таму бевме.Нас ни беше кажано дека не сте тргнале накај Кавадарци и ние немавме проблем со тоа.

А да не зборам за вашите обиди да не влеземе во селото.:pos2:
Тројца излагаат од такси и викаат:
-"Има фрки низ Центар.Го јадеа едни од СРВ" :pos2::pos2::pos2::pos2:

Истотака и вашите лаги дека не идете у Кавадарци демек да не уплашите.:helou:

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Ajде сега ти можеш колку сакаш да плачеш.Ние си се договоривме во толку толку на тоа место и таму бевме.Нас ни беше кажано дека не сте тргнале накај Кавадарци и ние немавме проблем со тоа.

А да не зборам за вашите обиди да не влеземе во селото.:pos2:
Тројца излагаат од такси и викаат:
-"Има фрки низ Центар.Го јадеа едни од СРВ" :pos2::pos2::pos2::pos2:

Истотака и вашите лаги дека не идете у Кавадарци демек да не уплашите.:helou:

Romanticar ? Toa ne bea navivacite na FK rabotnicki ?? ne e bitno... zoso ne nosevte zname ?!?!?!:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom