Фан клуб: Работнички

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Прва работа и основна: ТОА НЕ БЕА ЗАСТАВИ! ТОА БЕШЕ КОРЕОГРАФИЈА ОСТАВЕНА ВО САЛА!
СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ КОРЕОГРАФИИТЕ ПОСЛЕ УТАКМИЦА ГИ ПАЛАТ И ГИ КИНАТ А НИЕ ГИ ОСТАВИВМЕ У САЛА.. ЗНАЧИ АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЃУ ЗНАМЕ И КОРЕГРАФИЈА ТИ НЕ СИ ЗА ОВАА ТЕМА!
Втора работа:Мангупот што влезе кај нас у сала и што ни ја зема кореографиијата изеде класичен нокаут под железничка!
Слушнав дека и командантот не прошол најдобро.

Ако си стварно мангуп ко што се праиш на интернет дај да закажеме една пресметка меѓу таа твоја педерска екипа и нашата екипа. ЕДНАШ ПЕДЕР,ЗАСЕКОГАШ ПЕДЕР

да бе да поважно е да имаш повеќе застави него луѓе а? дај бе дечко не лупетај и ти..не сум знаел дека овие од ѓорче мачињава толку биле глуперди..ама учам додека сум жив
Немам коментар на постов :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Лепи на крај краева темава е за КК Работнички,ти ја смеша мојата група,јас само ти вратив дека не оди мојата група со ЦПБ,и одма се попали дека одат и ме правиш луд во здрав мозок,не се бламирај толку жити се...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
ACAB, види ги клиповите од првата утакмица да видиш дали од 300 души пеат само 50 и биди искрен и реален.

екипа 1060 да бевте јаки ке ги земевте заставите како што и доликува на една јака група и затоа немојте да ни ги дуете тука за заставите...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
ACAB, види ги клиповите од првата утакмица да видиш дали од 300 души пеат само 50 и биди искрен и реален.

екипа 1060 да бевте јаки ке ги земевте заставите како што и доликува на една јака група и затоа немојте да ни ги дуете тука за заставите...
Прочита некаде во некој мој пост каде што ја оспорувам вашата бројка,каде што иам кажано дека не пее никој ???

-НЕ !!!

Само кажав дека Лавови Ѓорче не одат на утакмици на кошарка на Работнички,поточно со ЦПБ.Одат само неколку дечки,постара екипа на ЦПБ !!

И не сум дел од Екипа 1060 за ваша информација,член сум само на навивачка група ЛАВОВИ ЃОРЧЕ !:smir:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Прва работа и основна: ТОА НЕ БЕА ЗАСТАВИ! ТОА БЕШЕ КОРЕОГРАФИЈА ОСТАВЕНА ВО САЛА!
СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ КОРЕОГРАФИИТЕ ПОСЛЕ УТАКМИЦА ГИ ПАЛАТ И ГИ КИНАТ А НИЕ ГИ ОСТАВИВМЕ У САЛА.. ЗНАЧИ АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЃУ ЗНАМЕ И КОРЕГРАФИЈА ТИ НЕ СИ ЗА ОВАА ТЕМА!
Втора работа:Мангупот што влезе кај нас у сала и што ни ја зема кореографиијата изеде класичен нокаут под железничка!
Слушнав дека и командантот не прошол најдобро.

Ако си стварно мангуп ко што се праиш на интернет дај да закажеме една пресметка меѓу таа твоја педерска екипа и нашата екипа. ЕДНАШ ПЕДЕР,ЗАСЕКОГАШ ПЕДЕР
Иди малце едуцирај се околу навивачкиот кодекс :smir:
DAD ima navivacki kodeks u pravo si i cpb pederski postapija so znameto,ama sam se pobivas so tvoite postovi i so svoj kamen po glava,nemas ni ti ni cel aerodrom pravo da zbornes na taa tema...
30 dusi letovo vi ja posramotija cela opstina...

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5

Заставите не ги зема екипа 1060 :nenene: и дај доста су муабетиве кој е појак и приказни за мали деца,во секој случај и двете групи одат нагоре ке има јако дерби тоа е сигурно...
А ние дали сме 50,150 или 300 тоа е наша работа колку сме,толку сме,РАБОТНИЧКИ победува со наша подршка...

Поздрав и со срека утре во кавадарци:smir:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
ау грешка мислев дека АСАБ го пиша тоа за лугето, уствари овој марио го пишал.
Важна е важна е и вие тоа добро го знаете :D

Заставите не ги зема екипа 1060 :nenene: и дај доста су муабетиве кој е појак и приказни за мали деца,во секој случај и двете групи одат нагоре ке има јако дерби тоа е сигурно...
А ние дали сме 50,150 или 300 тоа е наша работа колку сме,толку сме,РАБОТНИЧКИ победува со наша подршка...

Поздрав и со срека утре во кавадарци:smir:
ахахахахах ахахаххахахахахах дај бе више еднаш договорете се кој ги земал!!

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
за важна важна е ама не е најважна..а за вас јас не реков..БојанФамилија рече нешто кој колку се разбира а бидејки во претходен негов пост незнам кога читав дека рече бројката е најважна и затоа само му постирав дека не е најважна:smir:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
за важна важна е ама не е најважна..а за вас јас не реков..БојанФамилија рече нешто кој колку се разбира а бидејки во претходен негов пост незнам кога читав дека рече бројката е најважна и затоа само му постирав дека не е најважна:smir:
Те разбрав ја уживај. А да ве прашам нешто ако толку се разбирате вие знаете дека не се КРАДАТ песни ?! или тоа уште не сте го прочитале :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Темава не беше за КК Работнички ???

Ако сакате да се расправате,отворете посебна тема и таму карајте се...

Песната не се краде де,се позајмува ритамот само,а се користат други зборови,на крај краева да не има некоја група некоја песна со авторски права врз истата ?!?!?!?

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Песната не се краде де,се позајмува ритамот само,а се користат други зборови,на крај краева да не има некоја група некоја песна со авторски права врз истата ?!?!?!?
Не би се сложил баш со тебе, ве има на ју туб како ја пеете “о господе верувај ми...’’ Насловот на клипот мислам дека беше, Лавови Ѓорче - дерби против центарските пички. На клипот сте на улица идете накај стадион најди и увери се... толку

Kajgana Shop

На врв Bottom