Abe ne mu replicirajte , gledate ne mu e dobro neso , si ima psihicki problemi
Немам коментар на постов :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Прва работа и основна: ТОА НЕ БЕА ЗАСТАВИ! ТОА БЕШЕ КОРЕОГРАФИЈА ОСТАВЕНА ВО САЛА!
СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ КОРЕОГРАФИИТЕ ПОСЛЕ УТАКМИЦА ГИ ПАЛАТ И ГИ КИНАТ А НИЕ ГИ ОСТАВИВМЕ У САЛА.. ЗНАЧИ АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЃУ ЗНАМЕ И КОРЕГРАФИЈА ТИ НЕ СИ ЗА ОВАА ТЕМА!
Втора работа:Мангупот што влезе кај нас у сала и што ни ја зема кореографиијата изеде класичен нокаут под железничка!
Слушнав дека и командантот не прошол најдобро.
Ако си стварно мангуп ко што се праиш на интернет дај да закажеме една пресметка меѓу таа твоја педерска екипа и нашата екипа. ЕДНАШ ПЕДЕР,ЗАСЕКОГАШ ПЕДЕР
да бе да поважно е да имаш повеќе застави него луѓе а? дај бе дечко не лупетај и ти..не сум знаел дека овие од ѓорче мачињава толку биле глуперди..ама учам додека сум жив
Прочита некаде во некој мој пост каде што ја оспорувам вашата бројка,каде што иам кажано дека не пее никој ???ACAB, види ги клиповите од првата утакмица да видиш дали од 300 души пеат само 50 и биди искрен и реален.
екипа 1060 да бевте јаки ке ги земевте заставите како што и доликува на една јака група и затоа немојте да ни ги дуете тука за заставите...
Прва работа и основна: ТОА НЕ БЕА ЗАСТАВИ! ТОА БЕШЕ КОРЕОГРАФИЈА ОСТАВЕНА ВО САЛА!
СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ КОРЕОГРАФИИТЕ ПОСЛЕ УТАКМИЦА ГИ ПАЛАТ И ГИ КИНАТ А НИЕ ГИ ОСТАВИВМЕ У САЛА.. ЗНАЧИ АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЃУ ЗНАМЕ И КОРЕГРАФИЈА ТИ НЕ СИ ЗА ОВАА ТЕМА!
Втора работа:Мангупот што влезе кај нас у сала и што ни ја зема кореографиијата изеде класичен нокаут под железничка!
Слушнав дека и командантот не прошол најдобро.
Ако си стварно мангуп ко што се праиш на интернет дај да закажеме една пресметка меѓу таа твоја педерска екипа и нашата екипа. ЕДНАШ ПЕДЕР,ЗАСЕКОГАШ ПЕДЕР
DAD ima navivacki kodeks u pravo si i cpb pederski postapija so znameto,ama sam se pobivas so tvoite postovi i so svoj kamen po glava,nemas ni ti ni cel aerodrom pravo da zbornes na taa tema...Иди малце едуцирај се околу навивачкиот кодекс :smir:
Заставите не ги зема екипа 1060 :nenene: и дај доста су муабетиве кој е појак и приказни за мали деца,во секој случај и двете групи одат нагоре ке има јако дерби тоа е сигурно...ACAB, види ги клиповите од првата утакмица да видиш дали од 300 души пеат само 50 и биди искрен и реален.
екипа 1060 да бевте јаки ке ги земевте заставите како што и доликува на една јака група и затоа немојте да ни ги дуете тука за заставите...
ахахахахах ахахаххахахахахах дај бе више еднаш договорете се кој ги земал!!Заставите не ги зема екипа 1060 :nenene: и дај доста су муабетиве кој е појак и приказни за мали деца,во секој случај и двете групи одат нагоре ке има јако дерби тоа е сигурно...
А ние дали сме 50,150 или 300 тоа е наша работа колку сме,толку сме,РАБОТНИЧКИ победува со наша подршка...
Поздрав и со срека утре во кавадарци:smir:
Те разбрав ја уживај. А да ве прашам нешто ако толку се разбирате вие знаете дека не се КРАДАТ песни ?! или тоа уште не сте го прочиталеза важна важна е ама не е најважна..а за вас јас не реков..БојанФамилија рече нешто кој колку се разбира а бидејки во претходен негов пост незнам кога читав дека рече бројката е најважна и затоа само му постирав дека не е најважна:smir:
О господе опрај го детево прости му што е волку глупооооо:pop::pop::pop:ај кажи ми една група во македонија што НЕ краде песни?????
Не би се сложил баш со тебе, ве има на ју туб како ја пеете “о господе верувај ми...’’ Насловот на клипот мислам дека беше, Лавови Ѓорче - дерби против центарските пички. На клипот сте на улица идете накај стадион најди и увери се... толкуПесната не се краде де,се позајмува ритамот само,а се користат други зборови,на крај краева да не има некоја група некоја песна со авторски права врз истата ?!?!?!?