Z
ziko bt
Гостин
Работнички се откажа од БИБЛ лигата иако имаше уплатено котизација
http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/121408.pdfОвие денови очекувајте нешто барем такви најави добив од добро упатен човек во клубот сепак ќе има нешто добро :smir:
Не пишувај глупости...Работнички се откажа од БИБЛ лигата иако имаше уплатено котизација
Пишал некој на ултрас форумот колку само да пише, а овој по негов памет .Не пишувај глупости...
или дај некој доказ нешто или не пишувај
ако те клам види во изданието на дневник од четвртоко и не се прај многу паметен оти глеам везе немаш а јас немам попаметна работа да измислувам работи за клуб шо не ме заболеПишал некој на ултрас форумот колку само да пише, а овој по негов памет .
Ти ако веруваш на весниците што дезинформации шират далеку ќе стигнешако те клам види во изданието на дневник од четвртоко и не се прај многу паметен оти глеам везе немаш а јас немам попаметна работа да измислувам работи за клуб шо не ме заболе
Ајде клај меако те клам види во изданието на дневник од четвртоко и не се прај многу паметен оти глеам везе немаш а јас немам попаметна работа да измислувам работи за клуб шо не ме заболе
Koj se raspadnal??? Rabotnicki e klub koj ke postoi i bez sponzor i so sponzor....Сори,ама според вашите сценарија нели требаше ни први да се распадниме :? :smir:
Друже се знаеше тоа од претходната недела,и пишав во некоја тема побарајТони Симиќ официјално у Вардар Осигурување