Фан клуб: Работнички

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Срцево ме стегна кога го прочитав ова.Но сепак, ова не е крај за клубот.

И Феномен , никогаш не сме сакале да се распаднете зотоа што и со ваше распаѓање баскетот уште повеќе би паднал. само гледавме реално на рабитите, дека Фени за некоја година а можеби и помалку ќе престане да инвестира во клубот и клубот би пропаднал.

Ako receme se raspadnete... so e podobro da otides vo istorijata so 14 tituli... ili da POSTOIS so 0 tituli... ??? bidete realni

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ako receme se raspadnete... so e podobro da otides vo istorijata so 14 tituli... ili da POSTOIS so 0 tituli... ??? bidete realni
Одење во историја нема да има.СРВ тоа не го дозволуваат, а твои прогнози не се потребни.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
@ zoki fa

Сме заборавиле како е кога имаш 0 титули така да неможеме да споредиме со 14-ката што ја имаме. Работнички е бренд во кошарката и нема туку-така да го остават да пропадне. Фала им на Фершпед за се, ама сепак Фершпед е само спонзор. Истото беше и со Годел.

"Ќе не стигнат разни невољи, остануваме само јас и ти..."

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
АМАН БЕ ЛУЃЕ НЕ НАПИЊАЈТЕ ГЕНЕРАЛНИОТ СПОНЗОР КЕ СИ ИДЕ И ТОА Е.... сеа ке се бара нов и се надевам спонзор кој многу ке инвестира не само во тимот туку и во целата МАКЕДОНСКА КОШАРКА ! ! !
и уште нешто... темава ке биде потребно да се преименува... да се изостави тоа ФЕРШПЕД НА КРАЈ... идната сезона ке има нов спонзор... но никогаш нема да заборавиме што направи фершпед за тимот...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Владимир Филиповиќ-Миге си оди.:(

Ептен ми е тешко поради овој играч , ЕПТЕН! :(

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Владимир Филиповиќ-Миге си оди.:(

Ептен ми е тешко поради овој играч , ЕПТЕН! :(
Ќути бе цел ден си седам дома и така ми паѓа жал за чика миге
ке почнам да плачам жими се :( :( :( :(
Играч што највеќе не сакаше и највеќе не почитуваше

Чао Чика Миге!!!

Марче можеш конечно да го смениш името на темава......играчи тренери физиотерапевти управа...денеска сите се збогувале со Фершпед.....
Ognen
Fersped se odkaza oficijalno......

BOJAN
TOA E TOA BRAT 6 GOD SUM TUKA I SEGA MI E ZAL
FERSPED OFICIJALNO ZAMINA

Vladimir
Brate nadam se da ce se sredi sve u brzo vreme ali sa drugi sponzor
Cika Strerjo je otisao Fersped nema vise

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Jebiga,stvarno mi e zal. Sepak ne e ista ligata bez MZT i Rabotnicki i da se pojavat 10 tima so 10 pati pogolem budzet...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе дај расположете се што ви е....се откажа само генералниот спонзор...работнички ке биде оној истиот работнички само без фершпед пред него

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Oooooooo se raspadnavteeeeeeee se raspadnavte se raspadnavteeee :D :D : D

Se salam nedaj boze da otidete sto kur ke praime posle,i basket i se ke mi se odmili :S :S :S

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
македонска кошарка без мзт и работнички не ми се глеа

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Катастрофа у пм.
Кога најдобриот клуб и најтрофејниот почнува да згаснува:(
Си оди Фершпед,ама додека дојде нов спонзор и така натаму додека се склопи нов тим има да пројде доста време.
Не знам кој напиша дека Бојан,Тони и Димче ќе седат без разлика која управа да дојде нема шанси.
Штета...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не тресете глупости, какво распаѓање. Реално, Работнички е првиот клуб што некој спонзор би сакал да инвестира. Работнички е бренд и крај на муабетот. Спонзор ќе се најде многу лесно, башка што да не заборавиме претседател на КФМ е Даниел Димевски (изгорен за Работнички):toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom