Фан клуб: Работнички

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Добро е јас мислев да го објавам плакатот тука но сторено било тоа веќе затоа мирно ке се повлечам.... само ме интересира дали сликите пред јужна трибина се направени од на голден лордс апаратот за да знам кој е кој :salut:

Rabotnicki-Feni:
City Park Boys:

Се пронајдов на сите слики добро е :smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Полека момци, денес иам причина да сум расположен па само ви го забришав муабетот...
Ајде, памет у глава :)

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Добро е јас мислев да го објавам плакатот тука но сторено било тоа веќе затоа мирно ке се повлечам.... само ме интересира дали сликите пред јужна трибина се направени од на голден лордс апаратот за да знам кој е кој :salut:

Се пронајдов на сите слики добро е :smir:
ne e od mojot aparat so mojot samo u kafanta slikav posle slikase drug...

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
зошто вие вака граѓани од метрополата си дозволувате понижување и идете на излет во село кавадарци??нели имате повеке пари??:salut:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
зошто вие вака граѓани од метрополата си дозволувате понижување и идете на излет во село кавадарци??нели имате повеке пари??:salut:
Поефтини *работи* (*) има по селата :pos2::pos2::pos2:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
по програма ни е наложено да идеме... :baeh:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Стаклено шише долета на паркетот

За време на прекинот кога на Самарџиев му беше повредено окото, на терен полетаа неколку запалки, дури и едно стаклено шише што за среќа на актерите на теренот не погоди никого. Во таа нервозна ситуација, гостинскиот бек Иван Бошњак едната запалка која беше фрлена кон него, ја врати кон трибините и тоа фрлање уште повеќе ја зголеми тензијата. На Србинот Бошњак му беше доделена техничка грешка. Гостите се жалат на тоа што по мечот еден час не можеа безбедно да ја напуштат салата, бидејќи револтираните навивачи на Ф. Работнички стоеја пред службениот влез. Претходно бил каменуван автобусот со навивачите на кавадаречкиот тим при што две лица се полесно повредени.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=3D8D323D833CFD44A0FD3CB8D1425607

И пак салата не се испразни :helou: јас колку што знам за ваков сличен испад навивачите на МЗТ или поточно целата сала беше испразнета. Ама изгледа не е ист аршинот за градските дечки, тие се изгледа привилегирани.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Стаклено шише долета на паркетот

За време на прекинот кога на Самарџиев му беше повредено окото, на терен полетаа неколку запалки, дури и едно стаклено шише што за среќа на актерите на теренот не погоди никого. Во таа нервозна ситуација, гостинскиот бек Иван Бошњак едната запалка која беше фрлена кон него, ја врати кон трибините и тоа фрлање уште повеќе ја зголеми тензијата. На Србинот Бошњак му беше доделена техничка грешка. Гостите се жалат на тоа што по мечот еден час не можеа безбедно да ја напуштат салата, бидејќи револтираните навивачи на Ф. Работнички стоеја пред службениот влез. Претходно бил каменуван автобусот со навивачите на кавадаречкиот тим при што две лица се полесно повредени.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=3D8D323D833CFD44A0FD3CB8D1425607

И пак салата не се испразни :helou: јас колку што знам за ваков сличен испад навивачите на МЗТ или поточно целата сала беше испразнета. Ама изгледа не е ист аршинот за градските дечки, тие се изгледа привилегирани.
ц ц ц ова новинариве за ништо не ги бива... Флашата долета на паркет откако Бошњак фрли запалка кон публиката... :salut:

КОЈ НЕ МРАЗИ НЕКА ПАТИ И НЕКА НЕ СЛУША (ЧИТА):smir: Привилегирани јебига :kesa:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ц ц ц ова новинариве за ништо не ги бива... Флашата долета на паркет откако Бошњак фрли запалка кон публиката... :salut:

КОЈ НЕ МРАЗИ НЕКА ПАТИ И НЕКА НЕ СЛУША (ЧИТА):smir: Привилегирани јебига :kesa:

А Бошњак фрли со упаљач пошо беше гаѓан со истиот...
Ја не викам дека он не е крив, тоа е потег кој најмалку му доликува на спортист али знам како е да пукне филм и да не се мисли за некои постапки...

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
А Бошњак фрли со упаљач пошо беше гаѓан со истиот...
Ја не викам дека он не е крив, тоа е потег кој најмалку му доликува на спортист али знам како е да пукне филм и да не се мисли за некои постапки...
Епа ако мислиш дека знаеш ондак на што се должат твоиве постови??? Ако знаеш како е кога ќе пукне филм и све ќе ти дојде преку глава и судии и играчи:helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Епа ако мислиш дека знаеш ондак на што се должат твоиве постови??? Ако знаеш како е кога ќе пукне филм и све ќе ти дојде преку глава и судии и играчи:helou:
Па ја праиш работата да изгледа еднострана...
Демек вие сте невини у случајов, дека сте биле испровоцирани итн, а не е баш така...

Kajgana Shop

На врв Bottom