Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Бах ... Касно ја видов пораката на Млекси на мсн ... а баш мислев да дојдам да видам што/како е :jaj::jaj:
Деко ова што го пропушти многу се заеба....догаџај на годината :)

Бај д веј другата утакмица без „Чемата“ и без „Струмичкиот кебап“ а за бошљак не се знае...и ај да не тепаме!!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
феноменчо у последниот ми пост зборам у множина... и шо ако иам 15 години...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
inace vcera na utakmicata koj ja frli skopsko flashata? i nikoj ne gi pipna devojcinjata

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
inace vcera na utakmicata koj ja frli skopsko flashata? i nikoj ne gi pipna devojcinjata
хахахаха и ја ја видов...ама не се скрши... мислам дека дојде од кај нашиот влез... тука кај едниот тапан кај огнен кај шо беше...

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Епа ИВИЦА тоа е. Нормално дека е нервозен. :wink: После утакмица ќе се затепаше со вашите играчи на службениот влез. Вашите ионака упрпани од мала група на ЦПБ што ги чекаше, си влегоа назад и не искочија додека не си разотидовме. :icon_lol: Стварно не можам да те сватам како може да си толку искомплексиран од Работнички... Значи за се да се коментирало и јадело бурек. Или можда пак ти беше еден од тепаните вчера... којзнае. :icon_lol:

@ Prof.Dr.Beckett:

Да не сакаш и матичен број и МСН од типот? Не се прашуваат, а уште помалце се кажуваат такви ствари на форум. Кој бил, видел!

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Значи вчера утакмицата беше закон.Незнам точно за кој беа судите,но повеќе одеа накај Работнички.Позз до двете навивачки групи закон бевте и уживам ко ќе има вака инциденти(оти кошарка нема).:smir:И дајте слики,клипој од навивања.

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
зашто такви муабети правите бе ! сме мавале женски , што ви е на вас бе ? нормални сте , никој не мавнал , што мислите ако сме ултрас тепаме све пред себе
? дај и вие малце мислите со тоа главите а иначе тоа шо реков за аеродромецот имаше аеродромец со фемили маичка знам пошто ја го бркав

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Znaci da kazam za vcera ne pisuvajte sekakvi sranja site znaat kako ubavo go izedoa 10 kavadarcani vo sala i uste 3-4 nadvor od sala....Kosarkarite si odea so taksi inace avtobusot ke im bese lom napraven, imase interesna brkanica niz debar maalo i centar....Ima mnogu jaki sliki no podocna sea za sea ovie dve se so slab kvalitet so mobilen.....

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Прашање до Лозари кои беа на утакмицата

Каде ви е циганчето што беше метро и жилет со лозари шал што му даовте да мавта , телефонот забораив да го земам да го сликам , после вие сте биле опасни со цигани у група , срамота е бе мислете малце

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Прашање до Лозари кои беа на утакмицата

Каде ви е циганчето што беше метро и жилет со лозари шал што му даовте да мавта , телефонот забораив да го земам да го сликам , после вие сте биле опасни со цигани у група , срамота е бе мислете малце
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Епа ИВИЦА тоа е. Нормално дека е нервозен. :wink: После утакмица ќе се затепаше со вашите играчи на службениот влез. Вашите ионака упрпани од мала група на ЦПБ што ги чекаше, си влегоа назад и не искочија додека не си разотидовме. :icon_lol: Стварно не можам да те сватам како може да си толку искомплексиран од Работнички... Значи за се да се коментирало и јадело бурек. Или можда пак ти беше еден од тепаните вчера... којзнае. :icon_lol:
Добро, Опиум, шо ти беше финтава со името мое? Мислиш дека ако некој сакаше да го виде немаше да го виде? Еве ако толку те интересира:името ми е Ивица, презимето Јованоски. Од мајка Кавадарчанка, од татко Прилепчанец. Роден сум во Скопје и сум живеел повеќе од 50% од досегашниот живот таму.
Доволно?:pusk::pusk:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Добро, Опиум, шо ти беше финтава со името мое? Мислиш дека ако некој сакаше да го виде немаше да го виде? Еве ако толку те интересира:името ми е Ивица, презимето Јованоски. Од мајка Кавадарчанка, од татко Прилепчанец. Роден сум во Скопје и сум живеел повеќе од 50% од досегашниот живот таму.
хммхмхм... а матичен број... абе никој не те напиња за името седи си ... само да те прашам нешо... беше на утакмицава вчера? и кој ви е тој со мохавкот косата ко индијанец шо е?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Феноменоменално се осеќаме
(Феномен)оменално го пронајдовме
Феноменоменално ќе го лапне мрак
Кога ќе ни дојде пак во парк

НАНАНАНАНА:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom