Фан клуб: Работнички

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
SEA MENE KE MI KAZUVAS ZA KOMITI OD KOGA JA PEAT PESNATA??? PISAV DEKA NEZ VIE KOA STE JA PEELE I DEKA MOZE DA E VASA RADI LOZARSTVOTO HAHAH ALI DEKA PRED EDNA GODINA SE PEE OD STRANA NA KOMITI BRATCE SE LAZES PREMNOGU DURI I SMESNO MI E :pos2::pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
Вие немате не У од ултрас зборот вие немате појма од навивање(заедно со ајдуци и чкембари) вие сте 0 како што сте биле секад дали е тоа јасно лозари фаст фоод !?
можете да се сметате кај вас у кавадарци за навивачи и да ги лажете децата кој што се радуваат коа ке дојдеме ние у сала како да дошол дедо мраз и да ги лажете како што ги лаже овој моронов тубата или како го викате..

Научете барем да ја пеете ако више толку сакате...
ti mocko najde da kazvas za ckembari ednas nemas pojdeno na utakmica pa kazvas za ultras nie sme mn mn ponapred od tvojata selska grupa

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
znaci ultras da si treba samo na edna utakmica da odis godisno :pos2::pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
znaci ti sosila glup se prajs pisam deka ednas nema pojdeno na utakmica vo negoviot eben zivot a deli pamet koj bile detska gradinka tezok kurton

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Панчфич ја ке идам на тренинг па може ако си слободен вечер да пецнеме нешо а?

Оф мори мајко...ајде да не ти ставам клипови од Јужно Американски групи како навиваат со трупи, цели оркестри и тн.
Добро де не реков ништо јас....реков само за клипот

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Млекси, бодубуилдинг вежбаш, така?

На груди колку креваш?

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Абе ziko bt ти си најголем дебил и немој да тресеш глупости сељак еден неписмен, ја сум бил на 1 утакмица... ти си ДЕБИЛ НАЈГОЛЕМ!! У што сте понапред вие од нас бе СЕЛЕНДРИ ЕДНИ НЕПИСМЕНИ ! у тоа што на сити парк им ја пеете од Ѓорче петров? у тоа што играте стриптиз на секоја утакмица? у скопје примивте пендрак у гз на последното гостовање со МЗТ ,разбери С М Е Ш Н И !

А да и да не заборавам, сте украле ритмови од гробари, и у тоа сте понапред и у ова логоава што ги правите стави го тоа логото со Ферари капче што ви е човекот .. :pos2:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Универзалец сум јас...и боксче малце комплетно да биде
а на Груди на бенч ги мавам 110 серија
охохохохо тепачиште... море разбацан си ти... јако дете си :helou:

Kajgana Shop