Фан клуб: Работнички

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Па да бе ама не е цела слика не е покажан другиот дел од трибината...вчера на телевизија убаво покажаа
хахахаха одма се видов... само заматена е сликата...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Многу ми е криво што не бев таму али јебига..следната ке ви дојдам во кавадарци

........................................................................................

Вака сеа благодарение на Vodza најдов интересен клип на лозари
ова ми е до сега најдобриот можен клип што сум го гледал...
добра нумера....добро отпеана
Dale Cavese represent..

Видете и сами
Очекувам коментари Тука!!
Сериозен си со ова што го кажа???!!! АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Лозари СОЗДАДЕТЕ НЕШТО САМИ !! АЛОООО !!! Вие сте сите изгледа ретардирани во група па неможете да смислите, или барем украдете некој ритам што овде никој не го пее, боље пејте си ја онаа игор џамбазов што ви ја измисли ени мени сени...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не ти кажвам, нека те копка. Али лесно е да ме приметиш, ретард не се промашуе лесно:pipi::pipi:

Хахахах...Тоа мора да е кога ја учевме Дале Кавесе. А и многу подобро ја имаме отпеано, ама немаме сериозен снимач, цело време да не снима, се е аматерски снимки, ќе му текне на некој со мобилен да снима и...:jaj::pos2::pipi::kesa:,

BTW Кирца, ај ќе ви ги кажам главните причини поради кои не дојдовме. После првата утакмица во Кавадарци, некој му ги скршил шофршајмните на вашите играчи и на чипот на желките, па од управата ни рекоа да не идиме...само за да го изедиме ќотекот а и ние не бевме многу упорни за да ни дадат автобус бидејќи не изнервираа нешто играчите:helou::helou:
Ај поубаво да го видите постот, оти е последен на последната страна а и да имам едно мислење повеќе:tv:

@FamilyAerodrom абе идоли сте ни, па ваши песни пееме:toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Сериозен си со ова што го кажа???!!! АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Лозари СОЗДАДЕТЕ НЕШТО САМИ !! АЛОООО !!! Вие сте сите изгледа ретардирани во група па неможете да смислите, или барем украдете некој ритам што овде никој не го пее, боље пејте си ја онаа игор џамбазов што ви ја измисли ени мени сени...
хахахахахахахахаха виде ли што сакам да кажам лелеееееееееее греота еееееј.....ама дури незнаат ни да ја пеат како што треба ....

да бе бев... сеа у четврток тешко дека ке идам за кавадарци... школото... ке убијам некој... :pos2:
Ма заеби школо бе...па таман си тргаме у 6 избегај еден час и таман си доаѓа

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Добро бе брат неможам да ве разберам имате ли вие некој што е нормален човек у групата, знам дека сте 25 души од кој 20 ви се деца до 14-15 год 2-3 имаат по 17-18 и воџата можда има над 25 год. Па седнете разгледајте имате интернет отворете нешто, направите нешто оргинално ! Вие и чкембари и ајдуци немате појма од животот и тука по форуми ке зборите за навивање... најголем срам сте !!

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
да бе бев... сеа у четврток тешко дека ке идам за кавадарци... школото... ке убијам некој... :pos2:
Какво школо бе???
Па ова не се пропушта за ништо на светот!:vozbud:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Какво школо бе???
Па ова не се пропушта за ништо на светот!:vozbud:
Какво пропуштањеееееееее еднаш се заебав т.е. вчера и срце ме болеше коа глеам од дома а не сум у сала....
ама сеа ке им отидеме турбо а...ке ги пецнеме

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Добро бе брат неможам да ве разберам имате ли вие некој што е нормален човек у групата, знам дека сте 25 души од кој 20 ви се деца до 14-15 год 2-3 имаат по 17-18 и воџата можда има над 25 год. Па седнете разгледајте имате интернет отворете нешто, направите нешто оргинално ! Вие и чкембари и ајдуци немате појма од животот и тука по форуми ке зборите за навивање... најголем срам сте !!
Пример јас, како нормален у групата?:pipi::pipi::pipi:
Оваа утакмица многу од дечките беа на матурска....
А сакаш да кажеш дека Дале Кавесе е ваша песна?:nesum:
Дале Кавесе ја пеат пола од ултрас групите на оваа ебана планета земја:)

Инаку и мене не ми се свиѓа тоа, за пеење на туѓи песни, ние си имаме наши песни...ама не сум јас крив за тоа.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Пример јас, како нормален у групата?:pipi::pipi::pipi:
Оваа утакмица многу од дечките беа на матурска....
А сакаш да кажеш дека Дале Кавесе е ваша песна?:nesum:
Дале Кавесе ја пеат пола од ултрас групите на оваа ебана планета земја:)

Инаку и мене не ми се свиѓа тоа, за пеење на туѓи песни, ние си имаме наши песни...ама не сум јас крив за тоа.
Ај кажи ми една ваша авторска песна ( Whitout Eni Meni Seni )

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Кој ултрас групи ја пеат кажи ми ? само аргентинците, никој други... на овие простори ја препеавме ние први... многу ми е жал

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Први ја препеале Фа и тоа значи ние не смееме да ја пееме:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.............

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Вие немате не У од ултрас зборот вие немате појма од навивање(заедно со ајдуци и чкембари) вие сте 0 како што сте биле секад дали е тоа јасно лозари фаст фоод !?
можете да се сметате кај вас у кавадарци за навивачи и да ги лажете децата кој што се радуваат коа ке дојдеме ние у сала како да дошол дедо мраз и да ги лажете како што ги лаже овој моронов тубата или како го викате..

Научете барем да ја пеете ако више толку сакате...

Kajgana Shop

На врв Bottom