Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Играј Фени тиии, играј и победи, сега ќе пееме, послеее ќе славимее..ооооооо оооооооо ооооооооо Фени шампион, лалаалалалаллалалаалалалал....:party3::party3::party3:

:helou:
ее баш убаво ме потсети...ицко кога копирате копирајте добро бе а не само лоши копии

тоа би требало да иде
после ке славиме,а сега ке пееме
а не сега ке пееме а после ке славиме

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ах бе Млекси, ко Мартин_Комита си да те ебам:vozbud::pos2:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ах бе Млекси, ко Мартин_Комита си да те ебам:vozbud::pos2:
Абе па така иде чекај ке побарам на јутуб.....аеееее звучниците ми се доле неможам да чујам ајде после баш ке видиш бе

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Кобра имај среќа некогаш да ми паднеш во раце...Само Господ ќе те спаси..Слушај ме..Ќе се потрудам порано да те најдам жено една фолирантска !! А ќе се изненадиш кога ќе се сретнеме поз
Slobodno ke te cekam:helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

Али хероина тивка смрт, хахаха то тивка смрт:toe:

Блажо-легенда!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
De ke te molam ne drobi oti imase direkten prenos i gledavme kolku bese p`na salata i kolku bete CPB a FULL ako ne znais kako izgleda doj vo kavadarci vo sreda ili cetvrtok nez koga se igrae i ke vidis so e FULL СЕЉАЧАНО НИ ЕДНА 200 души дали имаше гледачи во салата :pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе другарче. Работнички ко пунеше сали и ко играше баскет Фени не постоеше, така да не мрчи. Напраиле некое клупче и главен настан на годината во Кавадарци финале со Работнички и ајдеееееееееее цел град на баскет, пола и више немаат везе шо е тоа.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе другарче. Работнички ко пунеше сали и ко играше баскет Фени не постоеше, така да не мрчи. Напраиле некое клупче и главен настан на годината во Кавадарци финале со Работнички и ајдеееееееееее цел град на баскет, пола и више немаат везе шо е тоа.
Тачно. Поштуем. Респекат. Еј знаеш ќе идеме, еј. Топој, брат, топој. Пеер.
:eek:jea::eek:jea::eek:jea:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Што збори овој Блажо идиотов неможам да го разберам...

Kajgana Shop

На врв Bottom