- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.854
- Поени од реакции
- 1.649
Невестата на Димо селски идолот на Столета Струмички :back:![]()
хахахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Невестата на Димо селски идолот на Столета Струмички :back:![]()
хахахаха така исто е и у Прилеп
пцуј сестра жена мајка...ама тутунот на страна остај го
koj te izlaza za ova be brat?dojdi vo pp i okaraj mu na nekoj sestra i 4e vidis kakov 4e te napravat.da ne si re4is ova ne e ni provokacija ni navreda tuka e ziva realnost za majka ne tolku ali na nekoj da mu okaras sestra kaj nas e mnogu loso veruvaj.
Колку е само глупо правилово.Ја мислам дека доволна предност е домашниот терен.Во никоја лига до сега не сум сретнал вакво правилокатастрофа
Озбилно, тешка глупост е то правилото. Сега на пример Овче Поле имат 0-1 и натпревар во гости, и како мојт да се очеквет изненадувања во плајофоф. А без изненадувања не е интересно
Како прво да ви ја честитам победата над нас:smir:Па сеекаде е така за сестра.Се зезавме онака само.
Каде се децата од паркот???Не кажаа некои импресии
Како прво да ви ја честитам победата над нас:smir:
имам сеа некои мали забелешки и некои интереснои случувања
1ва работа...Лозари да најдат тапан НАВИВАЧКИ а не оркестарски
зашо ептен срамота е..звучеше на свадба
2ра работа....Значи ние сме тие што ги провоцираат „Обичните гледачи“ нели?
3та работа и доста импресивна...Се собрале лозарчиња да не нападнат на враќање ке ни ги кршеле автобусите,арно ама замавнаа од и ништо фајде не ни искршија ниеден прозорнашиот автобус продолжи другиот застана...се побунивме..се врати и нашиот автобус...излеговме сите надвор..а кутрите лозаи нигде ги немаше
Наравоучение:
секој е јак кога знае дека нема да има последици кај беа да се удриме кога излеговме сите од автоусите...и немој да ми кажете имало џандари зашто имаше само 2 ца...
Ве очекувам...
Odgovor fenomen...Stv ste vikale kosovo e skopje???
Koсово косово...не се вадете сеа...ни ја украле песната малку доле оооOdgovor fenomen...Stv ste vikale kosovo e skopje???
Прашај си натака тасе немам намера да се расправам....прашај го тојЗа воа шо викаш со инцидентот.Прво ни сум бил сведок нити сум слушнал што се случило.Кога си одевте поминав покрај сала баш кога вртевте на свијокот накај излезот од градот.Првен одеше крајсерот па едниот автобус па две полицииски коли па другиот абтобус па уште две коли полицииски и еден џип.Сигурно нема да ве остават така па и во автобусот сте имале по 2-3 цајкани.Покрај толку полиција ти ми кажуваш дека сте се вратиле рикверц па сте застанале па сите сте излегле надовор а полицијата пасела трава во меѓувреме.Ќе те молам кога ќе сакате наредниот пат да правите филм гледајте да има малку сценарио...
П.с
Додека се враќавте и полицијата се враќаше рикверц???:nesvest:
Како прво да ви ја честитам победата над нас:smir:
имам сеа некои мали забелешки и некои интереснои случувања
1ва работа...Лозари да најдат тапан НАВИВАЧКИ а не оркестарски
зашо ептен срамота е..звучеше на свадба
2ра работа....Значи ние сме тие што ги провоцираат „Обичните гледачи“ нели?
3та работа и доста импресивна...Се собрале лозарчиња да не нападнат на враќање ке ни ги кршеле автобусите,арно ама замавнаа од и ништо фајде не ни искршија ниеден прозорнашиот автобус продолжи другиот застана...се побунивме..се врати и нашиот автобус...излеговме сите надвор..а кутрите лозаи нигде ги немаше
Наравоучение:
секој е јак кога знае дека нема да има последици кај беа да се удриме кога излеговме сите од автоусите...и немој да ми кажете имало џандари зашто имаше само 2 ца...
Ве очекувам...