city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Моментално е 29 разлика:back::pos2:Го кркар Фени, а?
Со среќа во финале...Да го освоите БИБЛ утре.Искрени честиткиТокму така.......сеа 31
лелееееееееј финале алооооооооо
јуууухуууууууууу
ама чудно ми е бе нема смисла 31 разлика да губат фени
Друг пат не ми требаат волку иронични постови.Не очекувајте многу од оваа утакмица, не за друго, да не паднете у депресија:smir:.
Се надеваме ама рилски се многу јак тим плус тоа ке играат на домашен терен па ваљда ке го извадат максимумотДруг пат не ми требаат волку иронични постови.
Тоа е дечки, толку ни се и нас можностите, се знаеше дека ќе тепате, како прво кај нас не играат Мираковски, Бошњак и Прекович, како второ имате многу повеќе високи играчи, како трето шо ќе кажите за првите две , а?:3:
Уверен сум дека ќе ја земите БИБЛ лигата, само напред!
Се убаво и јас очекував победа на Работнички ама со 10-15 разлика,најмногу до 20.Ама на моменти да губиш 40 разлика срамоте е,сепак ова е фајнал фор и таму се четирите најдобри екипи во ова натпреварување и во полуфинале да губиш 40 разлика:uvo::nesum:Друг пат не ми требаат волку иронични постови.
Тоа е дечки, толку ни се и нас можностите, се знаеше дека ќе тепате, како прво кај нас не играат Мираковски, Бошњак и Прекович, како второ имате многу повеќе високи играчи, како трето шо ќе кажите за првите две , а?:3:
Уверен сум дека ќе ја земите БИБЛ лигата, само напред!