Z
ziko bt
Гостин
mnogu golema navivacka grupa se pa mora da se organizirat vo podgrupi:pos2::pos2:
Од Пинтија:tv:Романтичар сити парк боис дај бе одговорете на прашањава.Еве ја уште еднаш да прашам.Ако се претставувате како градски момци а на сликата ги нема центар боис тогаш кои се тие 7 души?Од кај се?
Центар Бојс се подгрупа на СРВ.Претежно се помлади дечки, реално околу 18 години.Романтичар сити парк боис дај бе одговорете на прашањава.Еве ја уште еднаш да прашам.Ако се претставувате како градски момци а на сликата ги нема центар боис тогаш кои се тие 7 души?Од кај се?
abe aloooooooooo decko sto ti e na tebe be? ti uste mislis deka mozete da se ramnite so FAMILY? pa daj be ne bidete smesni ziti se, ne primetuvas deka site ve ismejuvaat? aloooooo 60-70 dusi na utakmica da e prosek na navivacka grupa jas mislam deka togas vie ne spagate vo navivacki grupi ! i kade deka ste po 60-70?:pos2::pos2::pos2::pos2:Kako prvo na ovoj natprevar ne trebase nikoj da se pojavi,no sepak 50-60 luge resija da otidat,kako i sekoja utakmica sezonava se zastanuva na krajot na tribinata(spored mene e glupo toa),kako vtoro FA seauste ne mi odgovorija na prasanjeto zasto na sekoe gostuvanje vo gradski park protiv druga ekipa osven rabotnicki ne nosat transparent,transparenot ja pretstavuva navivackata grupa,navivanje bez trans ne e navivanje na navivacka grupa,i e isto kako da ne ste prisustvuvale na natprevarot....pozdrav se gledame na 1 april (NOT)
Абе искомплексирани се, нели ги гледаш.alo so ismejuvaat be seljacistana li, so po 20 dusi na utakmica se sitaat sea deka vo sporedba so realno tapa sme i naogaat pricini da potsmev na SKOPSKA NAVIVACKA GRUPA a ne se gledaat samite kakvi se a deka CPB e ko FA nema sansi ko MZT ko so e prema RABOTNICKI
edit: vo sporedba so vas pardon za lapsusot:smir: hehe
Tapanarot obicno, e drugarot so vasiov clen tuka... Normalno deka ke ima deca vo Aerodrom, Fa ima podgrupa YOUNG TEAM AERODROM, (kaj i da e i ova ke go kopirate)...
Na koj natprevar mislis? so fersped i Amaka nemsae FA, pelister??
Центар бојс постојат уште пред 3 години неарен се глеа кој копира у овој случај а к1 бојс уште пред да навиваш за мзтСлабо добро сум ве проценил:smir::smir: