- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 68
Имаш слики дека не се собираме само со ВАС!Другар факт е дека само со нас се збирате, неможе никој да ми докаже дека тоа не е така, на европски утакмици не се собирате толку колку со нас а годинава имавте и надвор од Македонија утакмици па нигде не бевте на гостовање. Немате младина која навива и го сака работнички од срце као што имаме ние. Да не ви е постарата екипа нема да бидете ни 10 души на трибина коа се игра со торус, пелистер, овче поле... а со нас ке се соберете не викам не ке дојдат многу навијачи ама тие идат само заради МОДАТА а појма немаат од навијање и други ствари... Поздрав !
Имаш слики само дека се собравме НАЈМНОГУ со вас!
Разликувај поими, некој погрешно ќе те сфати.
За гостовањата надвор од Македонија, бугарите ни напраија проблем со визите и место да одобрат 70, одобрија 20 (не сум сигурен) и се реши да не се оди бидејќи нема да биде фер кон тие што не отидоа.
Инаку точно е дека нема младина но тоа е бидејќи СРВ сакаат повеќе квалтиет отколку кванититет.Знам каква бееше трибината на Ф.А во Аеродром пред 2 утакмици и се ми стана јасно.
Со тебе се слагам за тие што идат само против МЗТ и во понатамошните планови на групата е тоа да се смени.
Поздрав.:wink: