Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
ај нов си па сеа ке ти објаснам.....муабет е правено на таа тема страни страни....и не провоцирај ако ти се збори збори ако не ајт у пм

Да знам дека 100 пати е докажано ама немате право да зборите кога не сте подобри ни вие ...:pusk:

ај нов си па сеа ке ти објаснам.....муабет е правено на таа тема страни страни....и не провоцирај ако ти се збори збори ако не ајт у пм

Да бе ти беше тој што го откажа пола форум..Заебаниот фраер со цвикери и постер цпб на вратата :tapp:

Да бе ти беше тој што го откажа пола форум..Заебаниот фраер со цвикери и постер цпб на вратата :tapp:
да не сакаш да ти даам веб...па да си гледаш мои сликички цел ден....а ти па каква шупајла си те најдов јас и тебе

абе марио се глеа дека си лигаво копиљче иди лечи комплекси на друго место

хаха лигавотакви лиглиња и пичици како цпб нема затоа мена шо ти мнагу да коментираш да ти ибам куртонот дупнат:pusk:
а за комплекси хаха не знам кој е напатен и по цел ден си го дрка на family aerodrom

да не сакаш да ти даам веб...па да си гледаш мои сликички цел ден....а ти па каква шупајла си те најдов јас и тебе

Не сум куртон дупнат како тебе! Мене не ми се дига на потпуковникот..Ти дркаш на него..А ако сакаш можам и јас тебе да те најдам лично..Неубав еден

ХАХАХ каква навреда НЕУБАВ хахахах Бојан пола карпош го ишема, центар одамна го заврши, па сеа е во Ѓорче, знаеш како иде онаа народнана .. Од Ѓорче Петров до железничкааааааа....... Е ПА БОЈАН КЕ ЈА ОПОРАВИ СИТУАЦИЈАТА КАЈ ЖЕНИТЕ ВАШИ

Не сум куртон дупнат како тебе! Мене не ми се дига на потпуковникот..Ти дркаш на него..А ако сакаш можам и јас тебе да те најдам лично..Неубав еден
ајде те чекам.....иначе вие го дркате на коки и саљми си знаете

ајде те чекам.....иначе вие го дркате на коки и саљми си знаете

леле ти си луд хахаха ние го дркаме на коки :tapp: хаха шо ти е бе маж ти нормален ли си?! ај иди пуши му го и онака не ти е тука местото коа само измислуваш глупости да ти ебам педерчето

СПБ,ме интересира зошто не му пеете на Грне дека курот му е мал?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom