Фан клуб: Работнички

Член од
20 октомври 2008
Мислења
99
Поени од реакции
0
dzabe vi se slikite ve nemase nikade so navivanje a i kosarkarite slabo vi izigraa duri katastrofalno.dimeto tasovski(ivana)go nemase nikade pa od so nemozese da igrae da dade nekoj poen pocna licni da prave.a mislam deka imase i edno momce natepano a slusam i avtobusot vi bil sokrsen.uste ednas nema da vi tekne da dojte u jasmin
 
Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Young team , kad tad ke ve sretnat nasite Ekipicki niz gradov
Абре Бојан Делијо ајде иди гледај си ги 'RED STAR' и дркај на Делије како што го правиш на нивните теми на форумов!!!
CPB во Кавадарци.


Вака сеа нежни..Едвај чекам да се сретнеме со вашите педерски екипи(се прашувам и дали постојат и колку се бројни но ајде да ти верувам ) па да се види кој е кој..Има клип кај што се глеа како бегате..А тоа јас за кого и како навивам можеш да го видиш по мојот аватар и моите постови па штом до сеа не си запремител некоја толку очигледна работа значи вистина е дека си ШУПАК! :pos2::pos2:
Па добро не ти е срам ваква слика да постираш?! Сакаш споредба ? А нежни ? Ајде еве ти ( имаа и др постирано но само за дечково што љуби црвено морав пак:smir:)




ГЛЕДАЈ И УЧИ !! Ова е навивање за разлика од вашето цимолење..Романтичар глуп! :nesum:
 
Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Ke idete a uuuuuuu super ziveam za toj den eden kaza deka nema da idete aj odlucite se

А па со тебе опинок немам ништо јас! Дојдовме во селото кавадарци ја донесовме и нова година со нас :pos2::pos2::pos2: Вие дојдовте имавте 2 повредени,автобусот сол..Треба ли пак да го постирам извадокот од kavtown? :smir:
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Kako sto bi rekol Dedo mi , Prosetaj ja Makedonija za da go zasakas Skopje. Da imav takva faca kako sto imaat lugeto u Kavadarci , ke gi tuzev moite obavezno. Lazlivi selani..... Tolku ste bedni sto se sluzite so nekoi prikazni za mali deca.. Eden nas clen bese napadnat koga se vrakal od vc , ama grebanica nemase na nego veruvaj mi. Ideme ponatamu. Nie dur bevme podole na tribinata vie probavte demek od gore da provocirate, vi otidovme 10 dusi se razbegavte ko Vampiri od krst. Ideme pak ponatamu. Za razlika od vas , koisto jadete kotek od 2ca cuvari na fabrika i posle se zalite na site strani , nie bevme napadnati od celo security i pogolem del od policajcite pri sto bea koristeni i solzavci(mislea mangupite deka ke se razbegame) epilog od tepackata : Toj eden od security go polevaa so voda i go slapaa izgleda se onesvestil , a jandarite se povlekoa i ne zamolija da ne pravime veke problemi . Nemalo zasto . A za navivanje da ne zborime , i pokraj toa sto Rabotnicki gubese cela utakmica na momenti i po 20 razlika nie ne prekinavme da navivame, i toa so golem reportoar na pesni( za razlika od vasiot Eni meni Seni )
I za kraj ..... Koga prasavme eden od jandarite zasto Lozari ne navivaat veke on odgovori " Pa ne im frla gazdata veke pienje i jadenje " (hahahaha , Fast Food lozari , i Lozari Sinalco Kozuvcanka ) .

I edno prasanje do vodza. Ti da ne bese toj so meksickiot sesir ? Garant posto takva glupa faca..... majka ednas raga
Види мангупе.Ако мислиш дека си сам на свет и дека сета а знајш а ние останатите сме ветер и магла тогаш си наебал јако.Во сала со капацитет од 2000 души ми кажуваш дека се користело солзавец.Де молимте.Како мозе само вас да ви маанат солзавец а во толку мал простор да не осетиме и ние другите во салата.Или па вие држевте вип преградено сепаре?А тиа вашиот жален член беше тепан пред сите во ходникот(кој пуше цигари сигурно бил таму) а ти тука си го вадиш газот пред твоите сограѓани од Аеродром и му кажуваш прикаски за да не ти се смеат.За тоа дека некој бегал а вие сте нагрнале 10 души е срамно шо го викаш пошто цела сала виде дека еден кавадарчанец преку цајкани влезе во ваш терен шо се вика а вие се правевте дека не го гледате.А еднаш викаш дека џандарите ве тепале а сега па дека ве галеле.Дека само ви рекле децаа бидите мирни.А за навивање и покрај шо бевте 60 да беа Лозари макар 40 пак ќе ве надвикаа.Смешно.А нареден пат кога ќе шириш невистини и кога ќе сакаш да му се правдаш на другите шо не биле таму прави го тоа поубедливо и казувај една лага а не 100
 
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
е не романтичари се најдобри !!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
 
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Za selskata bagra od kavadarci narecena lozari... Na koisto treba sve da im se objasnuva kako na deca vo Zlaten Sremac. Solzavecot kojsto bese iskoristen protiv nas bese vakov
 

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.659
Поени од реакции
2.867
toa e be imaat omraza protiv rabotnicki i cpb patat cel zivot se gleda po postapkite
 

Kajgana Shop

На врв Bottom