- Член од
- 2 октомври 2008
- Мислења
- 946
- Поени од реакции
- 21
Kako sto bi rekol Dedo mi , Prosetaj ja Makedonija za da go zasakas Skopje. Da imav takva faca kako sto imaat lugeto u Kavadarci , ke gi tuzev moite obavezno. Lazlivi selani..... Tolku ste bedni sto se sluzite so nekoi prikazni za mali deca.. Eden nas clen bese napadnat koga se vrakal od vc , ama grebanica nemase na nego veruvaj mi. Ideme ponatamu. Nie dur bevme podole na tribinata vie probavte demek od gore da provocirate, vi otidovme 10 dusi se razbegavte ko Vampiri od krst. Ideme pak ponatamu. Za razlika od vas , koisto jadete kotek od 2ca cuvari na fabrika i posle se zalite na site strani , nie bevme napadnati od celo security i pogolem del od policajcite pri sto bea koristeni i solzavci(mislea mangupite deka ke se razbegame) epilog od tepackata : Toj eden od security go polevaa so voda i go slapaa izgleda se onesvestil , a jandarite se povlekoa i ne zamolija da ne pravime veke problemi . Nemalo zasto . A za navivanje da ne zborime , i pokraj toa sto Rabotnicki gubese cela utakmica na momenti i po 20 razlika nie ne prekinavme da navivame, i toa so golem reportoar na pesni( za razlika od vasiot Eni meni Seni )
I za kraj ..... Koga prasavme eden od jandarite zasto Lozari ne navivaat veke on odgovori " Pa ne im frla gazdata veke pienje i jadenje " (hahahaha , Fast Food lozari , i Lozari Sinalco Kozuvcanka ) .
I edno prasanje do vodza. Ti da ne bese toj so meksic
kiot sesir ? Garant posto takva glupa faca..... majka еdnas raga
Да бе вие Торцида сте забораив :pos2::pos2::pos2::pos2:
пс.не лажи сте го јаделе..Увек го јадете :smir: